Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kam reikia nerealiai geros kokybes SPLENDID maxi skirt, visgi nutariau parduot, naujas su etiketėm, pirktas gera kaina iš piperlime, jų pigiai nelabai būna, parduosiu už 40€

spalva juoda

user posted image

Atsakyti
Merginos,gal kuri pirkot siuos? Kazin kaip dydis?
http://www.saksoff5t...l?start=1#Close
Atsakyti
Siek tiek pakoreguoju kainas pirkejos naudai, dalinai kompensuosis siuntimo islaidos is UK.

Su drauge nusipirkome tikrai daaaug maudymuku, tad kelis perleistumem 4u.gif
Visi ViX Paula Hermanny (ne Sofia). Pirkti per Rudaplauke, dauguma su nuolaida is isparduotuviu. Viskas taip, kaip gauta ax.gif Raudonas pirktas is ViX puslapio. Todel kainos tokios, kokios yra 4u.gif
Siuo metu jie UK, bet galiu siusti registruotu pastu is UK.
LT butu per mazdaug savaite, bet labai priklausys nuo to, kaip skirstymo centras Rodunios kelyje dirbs smile.gif
Mokejimas i lietuviska saskaita, issiuntimas ta pacia arba kita darbo diena.
Galeciau issiusti pirmadieni ryte, jei pinigeliai matytusi drinks_cheers.gif
4u.gif

Virsus D cup, kelnaites L, bet nera labai dideles tikrai. 67€---->60 € su siuntimu
virsutines dalies dalis medziaginiu etikeciu nukirpta, taip gauta.
user posted image

Abi dalys L dydzio. 67€---->60€ su siuntimu

user posted image

Tikrai labai fainas M dydzio 2-ju daliu maudymosi kostiumelis, man deja teko isigyti mazesnio dydzio virsutine dali, kartu ir kelnaites antras blush2.gif 82€---->76€ su siuntimu

user posted image

Kainos jau galutines drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2015 06 15, 22:43)
Merginos,gal kuri pirkot siuos? Kazin kaip dydis?
http://www.saksoff5t...l?start=1#Close

As turiu su 38 euro,7.5 us siek tiek didoki. Jei be kojines visai tai noretusi 7us dydzio. Su storesne kojine gal bus gerai. Beja pastebejau kad jie tinkami platesnei kojai,mano siaura,tai kai kuriose vietose atsivepia. Bet siaip labai grazus,oda minkstute. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2015 06 16, 13:28)
As turiu su 38 euro,7.5 us siek tiek didoki. Jei be kojines visai tai noretusi 7us dydzio. Su storesne kojine gal bus gerai. Beja pastebejau kad jie tinkami platesnei kojai,mano siaura,tai kai kuriose vietose atsivepia. Bet siaip labai grazus,oda minkstute. Rekomenduoju.

Kiek cm/mm jūsų pėdos ilgis ?
Atsakyti
Kaip man atgauti si kart i Klaipeda doh.gif nuklydusia savo preke? Klaipedos dalintoja nei el. pastu, nei telefonu neatsiliepia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 16, 19:13)
Kiek cm/mm jūsų pėdos ilgis ?

25cm
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 16, 19:41)
Kaip man atgauti si kart i Klaipeda  doh.gif  nuklydusia savo preke? Klaipedos dalintoja nei el. pastu, nei telefonu neatsiliepia.  g.gif

cia matyt zenklas, kad laikas atostogoms prie juros
vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 14, 09:04)
Viskas siunciama kaip iprastai, tik nedaromi nauji uzsakymai.

Tikrai daug ilgiau nei iprastai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 06 17, 11:00)
Tikrai daug ilgiau nei iprastai doh.gif

Nepamirskit tokio galimo faktoriaus kaip trikdziai muitineje.
Atsakyti
Loft svarkelis.
L dydis atitinka XL.
40 eur. Pradine 128 usd.

user posted image

Daugiau cia rasite info
http://www.loft.com/...faultColor=1403
Atsakyti
PARDUODU drinks_cheers.gif

Nauja J. Crew silkine palaidine, spalva NAVY (tamsiai melyna), dydis 00 (atitinka 0 manau). 29 eur
user posted image
Naujas J. Crew Factory dzemperis, dydis XXS (tiks XS, mazesniam S). 27 eur
user posted image
Nauja J. Crew factory suknele, dydis 0, spalva navy. Pazastukai 45.5 cm, ilgis nuo petuko 87 cm. 11 eur
user posted image
Nauja nuostabi NARDELLI rankine, pirkta YOOX. Odine. Yra ilga rankena, saugojimo maiselis. Aukstis 28 cm, plotis (matuojant per viduri rankines) 40 cm. Kainavo 292 dol. Isorine kisene su uztrauktuku. Viduje kisene su uztrauktuku vienoje puseje, kitoje puseje dar dvi kiseneles. Rankine segasi uztrauktuku. 70 eur
user posted image
Nauji Alfani vyriski sortai, spalva Wild Mushroom, dydis 33. Su dirzu. 10 eur
user posted image
Nauja Levis vyriska maike, dydis L (gal kiek i didesne puse, L plius, bet ne XL).12 eur
user posted image
Nauji originalus Converse, dydis moteriskas US 8, vyriskas US 6. Unisex, todel tiks platesnei pedai. Ant auliuko raso 24.5 cm, bet matuojant vidpadis 25.2 cm. Spalva CITRONELLE, ryski, gaivi, grazi wub.gif 47 eur
user posted image
Nauja Ralph Lauren polo suknele, dydis S. 42 eur
user posted image
Nauja Freee People palaidine (Masquerade Cuff Long-Sleeve Thermal Tee), dydis XS (atitinka), spalva juoda (blukinta). 25 eur
user posted image

VISA MANO ISPARDUOTUVE!
Atsakyti