Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

O kam nors yra teke kur nors papulti, buti, kai prasideda ju maldos??? Mes viena karta papuolem, kai buvom Grand Bazare - niekad nebuvo teke susidurti su tuo, tai labai keistai pasirode, kai jie savo kilimelius susitiese pradejo melstis... Vienoje vietoje, vaiksciojant tomis turgaus gatvelemis, daejus iki pacio galo, teko apsisukti ir grizti atgal, nes nebuvo kaip praeiti - uztvertas pilnai kelias buvo besimeldzianciuju... Kazkaip labai nejaukiai pasijautem... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 06 01, 10:19)
ot tolerancijos lygis doh.gif  doh.gif  doh.gif
as tokiems zmonems visa laika sakau, o ka jei jusu vaikas butu netradicines orientacijos. ka jus tada sakysit? nuzudysit savo vaika ar pas meskas i siaure issiusit doh.gif

Aš ir taip manau...
Cia tas pats kas mus linciuotu dėl ivf' iniu vaikų...
Man jie netrukdo ir žaviuosi jų mokėjimų išsikovoti... Norėjo parado - gavo...Mes nevaisingos poros norim nemokamo gydymo - niekas net nesvarsto... Vis žada.... Mes gedijames kad sergam jie nesigedija kad tokie yra... Uztat ir palaikau. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 01, 10:14)
Na, mums tai labai labai neiprasta... Gakima sakyti net sokiravo... MB isvis tokiu netoleruoja, sako slykstu net ziureti - piderastu salis...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Bet va raso zmones tokius postus, ir ne trupucio negeda savo tamsumo...
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 06 01, 08:19)
ot tolerancijos lygis doh.gif  doh.gif  doh.gif
as tokiems zmonems visa laika sakau, o ka jei jusu vaikas butu netradicines orientacijos. ka jus tada sakysit? nuzudysit savo vaika ar pas meskas i siaure issiusit doh.gif

Na, MB labai senamadisku paziuru, netoleruoja jis tokiu dalyku visai... Gal su laiku poziuris pasikeis, bet labai abejoju... Arba, jeigu realiai susidurtu su tokia situacija, kad koka artimas draugas ar sunus pasakytu, kad yra gejus, gal tada nuomone ir pasikeistu, bet labai abejoju... unsure.gif Pvz.as asmeniskai pazistu viena vaikinuka, kuris pats prisipazino, kad yra gejus, bet jis airis, tai is pradziu kazkiek keistoka buvo, nes dazniausiai tokie zmones nesiskelbia visiems, nesigiria, tyliai, ramiai buna, bet dabar man tai kazkaip net netrukdo jis gejus ar ne, tiesa pasakius... svarbiausia, kad priesais mano akis su kitu [COLOR=yellow] nesigrabaliotu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, noriu jungtis i jusu saunu bureli. Tema seku jau seniai, tai jus visos man savos, sergu ir palaikau kiekviena. Is visos sirdies trokstu, kad kiekvienai pasisektu einanciai siuo sunkiu keliu 4u.gif Jei viskas gerai, planuojam vaziuoti rugseji
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 01, 08:24)
Bet va raso zmones tokius postus, ir ne trupucio negeda savo tamsumo...

Rasau ir nesigediju, tiesiog issakiau savo nuomone ir viskas, kaip ir kiekvienas gali tai padaryti, ir nera cia ko pykti... blink.gif
Svarbiausia juk, kad musu visu, cia susirinkusiu, nuomone sutampa del IVF ir TR - juk visos siekiam vieno tikslo - sutinkat su tuo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 01 birželio 2015 - 09:31
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 06 01, 10:29)
Rasau ir nesigediju, tiesiog issakiau savo nuomone ir viskas, kaip ir kiekvienas gali tai padaryti, ir nera cia ko pykti...  blink.gif

nemanau, kad kas nors ir pyksta. tiesiog irgi issako savo nuomone.
o siaip tai su tais kategoriskais poziuriais.... tai tiesiog geriau patylet :mirksiukas
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 06 01, 10:29)
Sveikos, mergaites, noriu jungtis i jusu saunu bureli. Tema seku jau seniai, tai jus visos man savos, sergu ir palaikau kiekviena. Is visos sirdies trokstu, kad kiekvienai pasisektu einanciai siuo sunkiu keliu  4u.gif  Jei viskas gerai, planuojam vaziuoti rugseji

Kaip smagu kad ir jūs jungiates !! Pasakok smulkiau apie save smile.gif raset jau laišką?
Atsakyti
Prisiduodu smile.gif
Buvom savo pirmame vizite Memorial. Dėl aukšto FSH išrašė CycloProgynova. 21 dieną geriu ir tyliai sėdžiu, o pirmą cd viltingai bėgsiu tikrinti FSH. Nors iš pirmo mėn vilties ir nedaug. Ten paėmė kraują dėl AMH, kuris irgi pas mane nieko vertas. Paskutinį kartą buvo 0,2.
Linkėjimai visoms nuo Elis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 01, 09:16)
Kaip smagu kad ir jūs jungiates !!  Pasakok smulkiau apie save smile.gif raset jau laišką?

Man ir smagu pabendrauti, laiska vakar parasem, tai dabar laukiu atsakymo. Noreciau iskarto procedurai vaziuoti, be konsultacijos, bet ziuresim ka turkai atrasys. Musu bedos atrodo nedideles, man truputi prolaktinas padidejes, geriu bromcriptina, o vyrui astenozospermija, nepastojam 3.5 metu. Turejau 4stimuliacijas ir 1IUI stimuliuotam cikle.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 31, 22:31)
Merginos, nezinau, ar jus pastebejot, kad Stambule pilna susikabinusiu, apsikabinusiu vyru, vyruku, vaikinu mieste, gatvese ir visur kitur belenkur???  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Mes su vyru buvom apsale...  doh.gif  Sakom ir nesigedija nei trupucio...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

mergaites, jie tikrai normaliu paziuru. pas juos tiesiog priimtini silti santykiai. ir jei eina apsikabine, tai nereiskia jog zydri schmoll.gif
neziurekit is savo varpines lotuliukas.gif
kai vykstat i kita sali visada yra tai kas jiems priimtina ir normalu, o mums ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 01 birželio 2015 - 11:37
Kurgi mergytės su HCG teigiamais dingo g.gif
Atsakyti