Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(ewilgirl @ 2015 06 01, 11:27)
Man ir smagu pabendrauti, laiska vakar parasem, tai dabar laukiu atsakymo. Noreciau iskarto procedurai vaziuoti, be konsultacijos, bet ziuresim ka turkai atrasys. Musu bedos atrodo nedideles, man truputi prolaktinas padidejes, geriu bromcriptina, o vyrui astenozospermija, nepastojam 3.5 metu. Turejau 4stimuliacijas ir 1IUI stimuliuotam cikle.

Linkiu tokio pacio rezultato, kaip musu atveju, nes diagnoze tokia pati, na as prolaktino bedu neturejau, bet cia ir yra smulkmena mirksiukas.gif Turku gera aparatura padarys viska, kad taptum nestuke.gif
O visu bedos mazos jos ar dideles yra vistiek bedos, nes rezultato norimo kaip nera taip nera 4u.gif
As buvau patenkinta, kad spermograma daremes ten ir turejome urologo konsultacija, bet is esmes jie nieko nepakeis, tad manau butu galima ir tiesiai IVF vaziuoti gal g.gif

turkaites laukiam testu gadintu, priduoto kraujo ar siaip savijautu aprasymoooo gathering.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 01 birželio 2015 - 12:44
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 13:43)
turkaites laukiam testu gadintu, priduoto kraujo ar siaip savijautu aprasymoooo gathering.gif  lithuania.gif

Apsidairiau aplink, aš berods dėl savijautos atsakinga? g.gif lotuliukas.gif Hcg laukiam, Rosita apkasuose tyli, tai aš viena prisiduosiu... Lėtai foliai auga, didysis 16 mm. Rytoj vėl į kliniką, gal bus jau ir Ovitrelio eilė. 4u.gif
rneringa, laukiam ir laikom suspaudę! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 14:16)
Apsidairiau aplink, aš berods dėl savijautos atsakinga?  g.gif  lotuliukas.gif Hcg laukiam, Rosita apkasuose tyli, tai aš viena prisiduosiu... Lėtai foliai auga, didysis 16 mm. Rytoj vėl į kliniką, gal bus jau ir Ovitrelio eilė.  4u.gif
rneringa, laukiam ir laikom suspaudę!  cool.gif

Oj kokia tu faina as negaliu biggrin.gif wub.gif saunuole, laikyk ir augink savo vienetinius folius birzelio kolekcijoje thumbup.gif aha, Rositos burbtelejimo irgi visai lauktume ax.gif jau kaip ir arti tos lemiamos dienos, kada kazka vistiek NT arba HCG rodo blush2.gif jai jau 7 DPI tai 12 DPO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 14:22)
Rositos burbtelejimo irgi visai lauktume  ax.gif jau kaip ir arti tos lemiamos dienos, kada kazka vistiek NT arba HCG rodo  blush2.gif jai jau 7 DPI tai 12 DPO  wub.gif

Jin pas mus kantri motera, ar ne? g.gif Lauks iki "paskutinio"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 14:31)
Jin pas mus kantri motera, ar ne?  g.gif  Lauks iki "paskutinio"?  biggrin.gif

Na pamatysim biggrin.gif kiek zinau ji nepasitiki NT ir ju gal net nedaro g.gif na bet kiek cia beliko mums laukt irnesakyk.gif anksciau ar veliau tiesa isaiskes, tad nebedarom spaudimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 14:16)
Apsidairiau aplink, aš berods dėl savijautos atsakinga?  g.gif  lotuliukas.gif Hcg laukiam, Rosita apkasuose tyli, tai aš viena prisiduosiu... Lėtai foliai auga, didysis 16 mm. Rytoj vėl į kliniką, gal bus jau ir Ovitrelio eilė.  4u.gif
rneringa, laukiam ir laikom suspaudę!  cool.gif

Oj augink tik augink, kad išsiperėtų drūti ir sveiki wub.gif
Atsakyti
Panos,o turkai gali ka nors padet,jei pvz pas mane galbut gyvena kileres,kurios suniamnioja mano jau antra nestuma? g.gif As aisku nieko apie tai nenusimanau,bet merginos,kurioms budavo kaip ir man tokie ankstyvi nesivystantys nestumai,mane apsviete,kad dar tokios bjaurybes kileres egzistuoja doh.gif .Tik as kiek suprantu lt cia ju nieks netiria?Karpenko gal viena skiria imunoglobulina,bet pas ja gi ten patekt nulis sansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 11:43)
Linkiu tokio pacio rezultato, kaip musu atveju, nes diagnoze tokia pati, na as prolaktino bedu neturejau, bet cia ir yra smulkmena  mirksiukas.gif Turku gera aparatura padarys viska, kad taptum  nestuke.gif
O visu bedos mazos jos ar dideles yra vistiek bedos, nes rezultato norimo kaip nera taip nera  4u.gif
As buvau patenkinta, kad spermograma daremes ten ir turejome urologo konsultacija, bet is esmes jie nieko nepakeis, tad manau butu galima ir tiesiai IVF vaziuoti gal  g.gif

Aciu uz palinkejima, dvynukai - mano svajone wub.gif labai dziaugiuosi del jusu.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 06 01, 15:40)
Panos,o turkai gali ka nors padet,jei pvz pas mane galbut gyvena kileres,kurios suniamnioja mano jau antra nestuma? g.gif As aisku nieko apie tai nenusimanau,bet merginos,kurioms budavo kaip ir man tokie ankstyvi  nesivystantys nestumai,mane apsviete,kad dar tokios bjaurybes kileres egzistuoja doh.gif .Tik as kiek suprantu lt cia ju nieks netiria?Karpenko gal viena skiria imunoglobulina,bet pas ja gi ten patekt nulis sansu g.gif

ar kartojai HCG?

Karpenko skiria imunoglobulinus, nežinau kas daugiau,aš šio reikalo dar neliečiau
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 06 01, 16:02)
ar kartojai HCG?

Karpenko skiria imunoglobulinus, nežinau kas daugiau,aš šio reikalo dar neliečiau

taip,kartojau-nedideja,o prg leidziamas tikrai stebuklas-nuo 20 soko virs120..Dabar bent jau zinau,kad ne cia suo pakastas g.gif lieka arba tos kileres,arba sperma prasta,nes is 4 apsivaisino tik vienas ir U manymu tai gali buti spermos problema..o vyro gi ner kaip uzturbint,jei ten genetiskai kazkas tuose buozgalviuose nesidelioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 06 01, 16:14)
taip,kartojau-nedideja,o prg leidziamas tikrai stebuklas-nuo 20 soko virs120..Dabar bent jau zinau,kad ne cia suo pakastas g.gif lieka arba tos kileres,arba sperma prasta,nes is 4 apsivaisino tik vienas ir U manymu tai gali buti spermos problema..o vyro gi ner kaip uzturbint,jei ten genetiskai kazkas tuose buozgalviuose nesidelioja g.gif

o tai koks hcg atsakymas, toks pats ar kažkiek pakilo bent minimaliai ar nukrito?
na pas mane Lt ir LV irgi žiauriai prastai vaisinosi, o Tr visai neblogai, na mums darė visada ICSI, nes perma apie 4-8mln, tai manau ebriologas čia labai svarbus, kur jis ten įkiš spermiuką labai svarbu, lemia ir turima įranga, gal koks storis tos adatos g.gif , terpės ir pan.
o prg nereikėtų atmesti, nes kaip suprantu iki to tik vieną kartą leidais, tai gali būti, kad jau buvo vėlu kažką padaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 06 01, 16:14)

O gal skystinanciu reikia leidžiamų?
Atsakyti