Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(Krown @ 2015 05 27, 21:18)
Nu as ne ta ragana, bet apchy - mazu tikrai identiskas dvynukes isbursiu  lotuliukas.gif  thumbup.gif nu tu ryt turi lekt krauja nuleist klausyk, nes mums reikia turet ka svest  bigsmile.gif

Ryt dar anksti-tik 9dpi-palauksiu penktadienio...ech kaip but faina vis tik iki pensijos isperet kokia merga,berniuku tai bijau-matau kaip kieme su lazdom viens kita dauzo biggrin.gif ..jei butu bernas-but gejum uzprogramuotas
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 27, 21:23)
Ryt dar anksti-tik 9dpi-palauksiu penktadienio...ech kaip but faina vis tik iki pensijos isperet kokia merga,berniuku tai bijau-matau kaip kieme su lazdom viens kita dauzo biggrin.gif ..jei butu bernas-but gejum uzprogramuotas

nu as dariau 8 dpi ir buvo 177 hcg 4u.gif tai jeigu ten ir vienas beibis tai jau rodys tau bigsmile.gif tau dejo blastute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 27 gegužės 2015 - 20:31
QUOTE(magute @ 2015 05 27, 15:16)
o kas jums taip sudetingai?  ax.gif

1. parasai email i klinika, papasakoji savo istorija, gauni atsakyma, kad esi laukiamas
2. pasiplanuoji kada patogu nuvykti konsultacijai ir susiderini data.
3. nusiperki lektuvo bilieta
4. klininka padeda uzsirezervuoti viebutuka Big Box ar Tempo, jie 10-15 min nuo klinikos
5. nuskrendi, klinikos vairuotojas pasitinka, apsilankai klinikoje, ivertini ar tau ji patinka ir tinkama, gydytojai tave apziuri ir pasako isvadas ar rekomendacijas,  klinikos vairuotojas nuveza i oro uosta.
mirksiukas.gif

super,labai issamu smile.gif,aciu,tuoj vyriski informuosiu ir spresim,ka daryt:)
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 27, 15:17)
Manau apie tris ciklus turėtum praleisti, kad organizmas atsigautų, nors žinau, kaip norisi stačia galva vėl daryti viską išnaujo, čia ir dabar  4u.gif

nu tikrai,kad norisi ir dar metai spaudzia doh.gif
nu,aisku ne 65,kaip kad pagimdo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kreta2015 @ 2015 05 27, 15:30)
Memorial klinikos tinklalapyje parašyta min 2 mėnesiai: http://www.tupbebek-...asked-questions 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 27, 21:01)
Gadinau,meta antra pagali,bet zinot tie NT-melagiai irnesakyk.gif

Na jau ne, antro pagalio siaip sau niekada ir su ziburiu nerasi!!!
Laukiam auksto hcg.
Ir linkiu, kad cia butu sekminga sekmingu sekmingiausios temos pradzia!
Atsakyti
S O S!!!!!!!!!! KAS TA RUBELLA IgG?
Man negera!!!!! Pasidariau tyrimus tuos ir turetu buti iki 10....pas mane 500!!!!!!!!!! Kas cia per velniava??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 28, 00:09)
S O S!!!!!!!!!! KAS TA RUBELLA IgG?
Man negera!!!!! Pasidariau tyrimus tuos ir turetu buti iki 10....pas mane 500!!!!!!!!!! Kas cia per velniava??? doh.gif

Raudoniuke. Jei gerai suprantu rodo kad esat sirgus ją.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 27, 21:15)
Raudoniuke. Jei gerai suprantu rodo kad esat sirgus ją.

4u.gif ta prasme viskas gerai?ar man cia panikuot jau 4u.gif jau kaip issigandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 27, 20:01)
Gadinau,meta antra pagali,bet zinot tie NT-melagiai irnesakyk.gif

Jurmarta, sveikinu wub.gif per savo 4 su virsum metu istorija dar nemaciau antro netikro pagalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 28, 06:59)
Jurmarta, sveikinu  wub.gif per savo 4 su virsum metu istorija dar nemaciau antro netikro pagalio  wub.gif

Ui,nesveikink dar-siandien dariau du NT vienas rodo antra pagali,kitas ne,taigi-rinkis koki nori rezultata lotuliukas.gif per 10 nevaisingumo metu ne viena toki melagi maciau,taigi netikiu-tuo labiau,kad man ne blastuke sodino,o tik antros dienos 4 lasteliu vientureli,taigi stebuklu nebuna...

Ir is vis,panos,vykit mane lauk is sitos temos-as gi kol kas ne turkisko bebeko laukiu,o tik lietuvisko valstiecio..tersiu cia jums tema-einu daiktu krautis pomidorai2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Irėnė @ 2015 05 27, 15:35)
ne nu sakes doh.gif tai kokio velnio mes del ju taip ardemes unsure.gif
ir dar mums buvo liepe pasidaryt kariotipa, kai nusivezem ta kariotipa, tai gydytojas sako, kam jus ji daret? tipo nereikejo.
vienu zodziu....

blink.gif tikrai kad sakes schmoll.gif
Mes cia ardomes, pergyvenam, verciames per galvas tam, kad viska pagal ta sarasa pasidaryt ir dar uz nemazus pinigus, o cia jau nebesvarbu g.gif
Tad taip iseina, kad mano LT daktare seniai buvo teisi del visu siu tyrimu. Vienintelis dalykas, kad LT dar negali pasiulyti PGD g.gif
Mes jau antra menesi laukiam kariopito atsakymus. Kitas brangenybes esam pasidare TR unsure.gif

Turiu klausimuka geriancioms Ovaboosta - kaip savijauta? Ar ne pajautrejo kiausides? Mano siaip labai jautrus organizmas, labai gerai jauciu O, o dabar kaip per stimuliacijas - jauciu kaip auga foliai blink.gif - isprotejimas.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 28, 00:23)
4u.gif ta prasme viskas gerai?ar man cia panikuot jau  4u.gif jau kaip issigandau verysad.gif

Viskas turi būti gerai. Man irgi rodė, tai kad persirgta mirksiukas.gif bet gali laboratorijoj pasitikslinti dėl visa ko.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 28, 08:49)
Ir is vis,panos,vykit mane lauk is sitos temos-as gi kol kas ne turkisko bebeko laukiu,o tik lietuvisko valstiecio..tersiu cia jums tema-einu daiktu krautis pomidorai2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesvarbu is kur bebekas, svarbiausia savas 4u.gif
Tad ramiai buni, sukryziuoji kojas ir lauki ryskejancio II arba HCG 4u.gif
Atsakyti