Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(DruiDe @ 2015 05 28, 08:53)
Labas rytas,
Turiu klausimuka geriancioms Ovaboosta - kaip savijauta? Ar ne pajautrejo kiausides? Mano siaip labai jautrus organizmas, labai gerai jauciu O, o dabar kaip per stimuliacijas - jauciu kaip auga foliai  blink.gif  - isprotejimas.

Aš miegu ištisai nuo Ovaboost, kaip suprantu įtakoja Melatoninas doh.gif ir kiaušides stipriau jaučiu ir kas neramina (nežinau ar čia susiję su Ovaboost) pilvo apačią maudena gan dažnai ciklo viduryj ir antroj pusėj...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 28, 07:49)
Ui,nesveikink dar-siandien dariau du NT vienas rodo antra pagali,kitas ne,taigi-rinkis koki nori rezultata lotuliukas.gif per 10 nevaisingumo metu ne viena toki melagi maciau,taigi netikiu-tuo labiau,kad man ne blastuke sodino,o tik antros dienos 4 lasteliu vientureli,taigi stebuklu nebuna...

Ir is vis,panos,vykit mane lauk is sitos temos-as gi kol kas ne turkisko bebeko laukiu,o tik lietuvisko valstiecio..tersiu cia jums tema-einu daiktu krautis pomidorai2.gif

Nu bet vienas rodo.. jeigu ner hcg - tai kaip jie gali rodyt? Nu man niekad be reikalo nerode.. o is temos nevejam - visos laukiam vieno ir to pacio 4u.gif nesvarbu kur pagamintas lotuliukas.gif

Labai linkiu, kad po pories dienu butu vien tik riebus II ant visu testu, kuriuos darysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 28, 08:57)
Aš miegu ištisai nuo Ovaboost, kaip suprantu įtakoja Melatoninas  doh.gif ir kiaušides stipriau jaučiu ir kas neramina (nežinau ar čia susiję su Ovaboost) pilvo apačią maudena gan dažnai ciklo viduryj ir antroj pusėj...

Miego norejimas - nuolatine mano busena, tai to net nenurasineju Ovaboostui tongue.gif
O vat kiausides tikrai jautresnes patapo - bet ziurejausi skirtingose ciklo pusese, tai ner prie ko prikibti ax.gif Na, aisku, apart to, kad vis nera nestuke.gif
Pilvo apacios neaiskius pamaudenimus asmeniskai man nuima aktyvi fizine veikla - sportas, tvakymasis, vaiksciojimas. Svarbiausia neguleti ir nesikoncentruoti i ta skausma- tada ziuri ir tikrai nebeskauda ir daug geriau jauties 4u.gif
Viena toki menesi su vienais tokias darnai uzeinanciais pamaudenimais tiek darbu pasidariau - judejau is principo - nes pries tai kiekvienu sudurimu vis saugojaus, o maza ka si karta nestuke.gif Ir ka, butent tas menuo ir buvo nestuke.gif blink.gif O as variau kaip arklys bigsmile.gif Todel dabar zinau, kad reikia nepersistengti, bet ir "nebekiausiniauju"

O kur tylene Comma ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 28, 09:04)
Nu bet vienas rodo.. jeigu ner hcg - tai kaip jie gali rodyt? Nu man niekad be reikalo nerode.. o is temos nevejam - visos laukiam vieno ir to pacio  4u.gif nesvarbu kur pagamintas  lotuliukas.gif

Labai linkiu, kad po pories dienu butu vien tik riebus II ant visu testu, kuriuos darysi  4u.gif

MURKE wub.gif ,jei Tavo zodziai nueis Dievui i ausi,tai galesiu informuot,jog tai,kas vyksta su Tavimi labai panasu i nestumo pozymius wub.gif ..man istisai nuo punkcijos maudzia pilva,ir vakarais krecia saltis,tempa 37,o diena uzeina kartais karscio bangos lyg tureciau 40 temperaturos..kazka panasaus lyg skaiciau ir tu isgyveni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 28, 08:10)
MURKE wub.gif ,jei Tavo zodziai nueis Dievui i ausi,tai galesiu informuot,jog tai,kas vyksta su Tavimi labai panasu i nestumo pozymius wub.gif ..man istisai nuo punkcijos maudzia pilva,ir vakarais krecia saltis,tempa 37,o diena uzeina kartais karscio bangos lyg tureciau 40 temperaturos..kazka panasaus lyg skaiciau ir tu isgyveni? g.gif

Noreciau, kad tai ka sakai butu teisybe.. as irgi tokia paliegus, man galva skauda.. bet vakar uzmusau ta galvos skausma vaistais, nes pradejo pykint.. as linkus i migrena, tai jeigu leidi isbujoti, tai visad taip buna.. ir temp turejau, kol buvo bloga..dabar nebeturiu.. bet ir ta temperatura - koseju, tai velniai zino nuo ko ji.. nedaug liko laukt, pamatysim..

Tavo vietoj, ja seniai buciau hcg nuejus smile.gif as kantrybes neturiu tiek. Po II neryskiu jau kraujas butu priduotas.
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 28, 05:55)
Viskas turi būti gerai. Man irgi rodė, tai kad persirgta  mirksiukas.gif bet gali laboratorijoj pasitikslinti dėl visa ko.

4u.gif aciu..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 28, 08:49)
Ui,nesveikink dar-siandien dariau du NT vienas rodo antra pagali,kitas ne,taigi-rinkis koki nori rezultata lotuliukas.gif per 10 nevaisingumo metu ne viena toki melagi maciau,taigi netikiu-tuo labiau,kad man ne blastuke sodino,o tik antros dienos 4 lasteliu vientureli,taigi stebuklu nebuna...

Ir is vis,panos,vykit mane lauk is sitos temos-as gi kol kas ne turkisko bebeko laukiu,o tik lietuvisko valstiecio..tersiu cia jums tema-einu daiktu krautis pomidorai2.gif

Nesu gyvenime mačius antro pagalio ne po ovitrelle biggrin.gif sutinku, su mergaitėm wub.gif o kitas gal mažiau jautrus ar mažiau lašiukų gavo biggrin.gif
Visi mums brangūs, niekas nevarys, net neprašyk tongue.gif O geros naujienos ypač laukiamos 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 28, 09:17)
Noreciau, kad tai ka sakai butu teisybe.. as irgi tokia paliegus, man galva skauda.. bet vakar uzmusau ta galvos skausma vaistais, nes pradejo pykint.. as linkus i migrena, tai jeigu leidi isbujoti, tai visad taip buna.. ir temp turejau, kol buvo bloga..dabar nebeturiu.. bet ir ta temperatura - koseju, tai velniai zino nuo ko ji.. nedaug liko laukt, pamatysim..

Tavo vietoj, ja seniai buciau hcg nuejus smile.gif as kantrybes neturiu tiek. Po II neryskiu jau kraujas butu priduotas.

Sveik 4u.gif nuo simptomų, ne nuo nėštumo smile.gif
Nebandei testų? Aš bandžiau, galvoju gal nereikėjo, bet turbūt vėl gadinsiu kitą kartą doh.gif biggrin.gif

Ryt pirštus kryžiuosiu ir apie visas hcg'uojančias galvosiu dar jums miegant wub.gif ir poryt. Bus geras savaitgalis, ane mergaitės? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 28, 08:45)
Nebandei testų? Aš bandžiau, galvoju gal nereikėjo, bet turbūt vėl gadinsiu kitą kartą  doh.gif  biggrin.gif

Aisku bandziau, nieko verysad.gif bet zinau, kad bandziau kazkokia seniena, kur radau namie.. kai buvau pastojus, tai jis man veluojant menesinems nerode nestumo, tai nezinau, ko as is jo tikejaus.. pagadinau ji tikraja to zodzio prasme.
Bet kokiu atveju tas I pagalys nenudziugino. Tikiuosi, padvigubes per laika smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kuri atsimenat koks buvo jūsų ciklas po IVF? Aš trumpą protokolą turėjau 2013, tai žiauriai sunku atkrapštyti, bet atrodo, kad buvo anovuliacinis ir trumpas. Galvoju varyt vabank šį kartą ir skristi pasiimti mažylių liepos pradžioj wub.gif wub.gif Pirkčiau bilietus šiandien, jei nebūtų baisu, kad savaite prašausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 28, 09:52)
Aisku bandziau, nieko  verysad.gif bet zinau, kad bandziau kazkokia seniena, kur radau namie.. kai buvau pastojus, tai jis man veluojant menesinems nerode nestumo, tai nezinau, ko as is jo tikejaus.. pagadinau ji tikraja to zodzio prasme.
Bet kokiu atveju tas I pagalys nenudziugino. Tikiuosi, padvigubes per laika smile.gif

Jei bandei nuo praėjusio nėštumo panaudotą testą, aš irgi nežinau ko tikėjaisi tongue.gif biggrin.gif ok, maivausi, bet jei rimtai, tai dar anksti smile.gif 4u.gif Turi visus požymius, kurių aš neturėjau, vadinas turi tai, ko aš neturiu. Ar ne? wub.gif friends.gif Labai lauksiu žinių rytoj! Arba visą naktį ir visą dieną. Beveik dvi savaites naktim nebemiegu doh.gif dienom irgi... rolleyes.gif
Atsakyti
Oijjjj mergaitės, mano širdis irgi labai nerami. Vakar visą dieną žiauriai galvą skaudėjo, bet vaistų negėriau, kentėjau. Naktį vienoj pozoj galvą padėjus pragulėjau, tai šiandien geriau, beveik neskauda. Bet pati jaučiuosi tokia subliuškus kaip balionas, krūtinę irgi atleido schmoll.gif.

Orya, o liepą ne per anksti??? Juk reikia 3 mėn. lyg tais pailsėti?? Aš kažkaip neatsimenu kokie tie ciklai buvo pas mane po IVF, tikrisusiai panašūs kaip visi, kažko per daug įtartino matyt nepastebėjau bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 28 gegužės 2015 - 11:25
QUOTE(rneringa @ 2015 05 28, 12:20)
Oijjjj mergaitės, mano širdis irgi labai nerami. Vakar visą dieną žiauriai galvą skaudėjo, bet vaistų negėriau, kentėjau. Naktį vienoj pozoj galvą padėjus pragulėjau, tai šiandien geriau, beveik neskauda. Bet pati jaučiuosi tokia subliuškus kaip balionas, krūtinę irgi atleido schmoll.gif.

Orya, o liepą ne per anksti??? Juk reikia 3 mėn. lyg tais pailsėti?? Aš kažkaip neatsimenu kokie tie ciklai buvo pas mane po IVF, tikrisusiai panašūs kaip visi, kažko per daug įtartino matyt nepastebėjau bigsmile.gif.

console.gif užjaučiu dėl savijautos... Jau nedaug laiko liko iki hcg 4u.gif Dėl subliuškimo aš irgi nerimavau, bet išvedžiau teoriją, kad mes visgi susileidžiam didoką dozę ovitrelle (hcg), kas turbūt ir sukelia tą jautrumą ir pilnumą (kartu su progesteronu, manau). Ovitrelle likučiui pasišalinant dar embiukas nespėja pagaminti tokio kiekio, kad palaikytų hcg lygį, todėl (pagal mano teoriją smile.gif ) ir subliūkšta smile.gif

Elis sakė su antru ciklu, tai galvoju kada dabar prasidės g.gif Ir dar naktį pradėjau prisiminti savo siaubo istorijas su pajuodusiais snaigiukais po antro IVF doh.gif Tai Elis naktį parašiau, paklausiau ar pas juos taip nebūna, ar negali būt, kad mes kokie patologiniai ir mums neatšils ir šį kartą, bet nieko dar neatrašė...
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 28, 12:32)
console.gif užjaučiu dėl savijautos... Jau nedaug laiko liko iki hcg  4u.gif Dėl subliuškimo aš irgi nerimavau, bet išvedžiau teoriją, kad mes visgi susileidžiam didoką dozę ovitrelle (hcg), kas turbūt ir sukelia tą jautrumą ir pilnumą (kartu su progesteronu, manau). Ovitrelle likučiui pasišalinant dar embiukas nespėja pagaminti tokio kiekio, kad palaikytų hcg lygį, todėl (pagal mano teoriją smile.gif ) ir subliūkšta smile.gif

Elis sakė su antru ciklu, tai galvoju kada dabar prasidės  g.gif Ir dar naktį pradėjau prisiminti savo siaubo istorijas su pajuodusiais snaigiukais po antro IVF  doh.gif Tai Elis naktį parašiau, paklausiau ar pas juos taip nebūna, ar negali būt, kad mes kokie patologiniai ir mums neatšils ir šį kartą, bet nieko dar neatrašė...

Neblogą tu čia, Orya, teoriją su bliukštančia krūtine sukūrei, beveik moksliškai pagrįsta thumbup.gif biggrin.gif. O jums po antro IVF atšildžiusžubo visi embrioniukai?? Pas mane niekad nelieka nieko šaldyti, tai aš šioj sritį visai žalia.
Atsakyti