Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kuoduotieji šunys (32 tema)

QUOTE(erikiuxxx @ 2015 10 16, 13:29)
o maniske jokiu apsoliuciai konservu i burna neima,tik tuos angliskus ekologiskus biggrin.gif kur atsidarisu atrodo ,kad zmonem biggrin.gif
vistiena, tunas ir t.t. fantastika
foto imeciau cia
https://www.facebook...272758/?fref=ts
o ji viska jau turi susirinkus parodose ,kad suniukam turet ? unsure.gif
Jaigu neplanuojama veisti as butinai sterelizuociau .

Parodas jau turim susirinkusios, dabar reikia tyrimus pasidaryti reikiamus. net nzn. Noreciau pati dar vieno suniuko, tai delto galvojau leisti ja. Bet dabar...kazkaip man i dar tokia mazute atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2015 10 16, 13:15)
Parodas jau turim susirinkusios, dabar reikia tyrimus pasidaryti reikiamus. net nzn. Noreciau pati dar vieno suniuko, tai delto galvojau leisti ja. Bet dabar...kazkaip man i dar tokia mazute atrodo  g.gif

nu jo .. bent jau Laura is toto rekomenduoja nuo 2-2.5metu
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2015 10 15, 15:03)
O mano Bleirai jau antra karta negimdyvinis nestumas  doh.gif . Jau trecia naktis abi be miego. Geriam vaistus. Dabar belieka apsispresti ka daryti su sekancia ruja: ar leisti prie suniuko, ar sterilizuoti  verysad.gif

Kokie dar vaistai... Kelios paros bado, apribotas vanduo ir ženkliai padidintas fizinis krūvis - daugeliu atveju tariamo nėštumo kaip nebūta. O jei ir sukergsite, tariami nėštumai vis tiek kartosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neisha: 16 spalio 2015 - 21:17
QUOTE(Neisha @ 2015 10 16, 22:17)
Kokie dar vaistai... Kelios paros bado, apribotas vanduo ir ženkliai padidintas fizinis krūvis - daugeliu atveju tariamo nėštumo kaip nebūta. O jei ir sukergsite, tariami nėštumai vis tiek kartosis.

O kodel vandens negalima?
As girdejau,kad tik maista apriboti.

Mano kalyte po rujos 2menesius, buna visiskai nesava, jokiu guoliu darymo ir zaislu maitinimo, pienas nesikaupia, bet ji buna visiskai pasyvi, du menesius tik miega ir viskas, jei zaidmu partnere lenda zaistis ,eina sleptis ir toliau miegoti.
Tai cia irgi pseudo nestumas? Praejus porai menesiu vel aktyvi, pasiutus, zaisminga ir linksma wub.gif
Sterelizuot bijau,kad netaptu pasyvi su visam.
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 10 16, 22:17)

Tai kad ji ir taip nieko needa. Sublogsta per ta laikotarpi nerealiai. Visa kaip paklaikus. Akys isvirtusios, pikta nerealiai, visus puola, urzgia, namai apversti aukstyn kojom buna. Kelias naktis abi nemiegam , inkscia , guodziasi man. Jei butumem apsieje be vaistu, tai as ju ir negirdyciau jai. Vat ir dabar vaistus suvartotoj, neberausia jau namu, bet dar vis needa ir pyksta smarkiai. Nzn... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Reikia patarimo,
Mes auginome 10 mėn Kinukę. Be dokumentų mes ją pirkome, be galo gero būdo šunelis, visi ją labai mylėjom (ui kaip nesinori būtuoju laiku apie ją kalbėti verysad.gif ) Bėda ta, kad parpuolė mūsų Kokutė sekmadienį mažam miestelyje. Viešėjome pas tėvus, išėjom pasivaikščioti, vakare, visai tamsu buvo, paleidau ją nuo pavadėlio , ir kažkas matomai labai ją išgasdino, nes ji tiesiog akyse prapuolė verysad.gif Pusė nakties ieškojoem, netgi radę buvom, pamačius šaukiau, bėgau, o ji kaip paklaikus metėsi į krūmus ir dingo tamsoje cry.gif Kitą dieną visur išieškojom, bet jos nei kvapo sad.gif
Palikom skelbimų visur prikabinėję, išvažiuot turėjom, negalim apsigyventi ten, Kaune mes gyvenam. O namie širdis plyšta, taip trūksta mažosios Koko, visi kaip nesavi. Gal galite patarti, kas seniau auginate šiuos šuniukus ,ar yra vilčių kad ji atsiras, kad eis pas žmones, ar eiti jos ieškoti patiems (nors jau regis visur išvaikščiojom sad.gif ) Ir kodėl ji nestsiliepė šaukiama? ar gali šie šunys būti tiek išsigandę, kad nepažinti šeimininkų balso? Gal jos aplamai negalima buvo paleisti nuo pavadėlio ? kaltinu pati save dabar sad.gif Ir nežinau kaip dar galėčiau jos ieškoti. kad ji pareis pas mano tėvus, maža vilčių, nes miestelis jai beveik nežinomas, kažkaip retokai ją nusiveždavom, vis su vyresniu sūnum namie palikdavom.
Atsakyti
Dėkit kuo daugiau skelbimų į internetą. Labiausiai veikia Fb (Lesė, Pifas, Penkta Koja ir t.t.) ir 15min.lt . Svarbu, kad būtų aprašymas su nuotrauka, tiksli dingimo vieta. Atlygis už radybas taip pat gali paskatinti ten gyvenančius žmones ieškoti šuns.
Atsakyti
Atsirado musu Koko wub.gif tiesiog stebuklingai mes ja po 3 paru suradom, kaip adata sieno kupetoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 11 04, 22:52)
Atsirado musu Koko  wub.gif  tiesiog stebuklingai mes ja po 3 paru suradom, kaip adata sieno kupetoj  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pas žmones buvo?
Papildyta:

Senai rodėmės smile.gif

Brendis, Mango ir Zhosefina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 05 lapkričio 2015 - 12:02
QUOTE(pauksciukas @ 2015 11 05, 12:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pas žmones buvo?

Senai rodėmės smile.gif

Brendis, Mango ir Zhosefina

Neee, 3 paras lauke gyveno kažkur įlindus bijau.gif Radom brūzgynuose su dukra. Paskambino mama, kad matė ją žmonės miegančią ryte prie vartelių, bet pabėgo. Tai atlėkiau iš Kauno 100 km, ėjom, šaukėm ratais netoli kur matė, ir prisišaukėm wub.gif
Dabar mane visi gasdina, kad bus prisilaksčisu. Bet aš netikiu, ne ruja dar g.gif Ar gali kalytė ne per rują apneštėti ? g.gif

Uiiiii kokie gražuoliai trys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 05 lapkričio 2015 - 16:48
Radmile, kaip gerai, kad atsirado karsta.gif . Neįtikėtina, kad taip pragyveno pati. Jei nerujoja, neapsinėštino, bet geriau jau taip, nei kažkas blogiau doh.gif . Parodykit bėglę smile.gif
Atsakyti
Radmile thumbup.gif stebuklas,kad ji pati isbuvo lauke 3paras kai ir salta taip...super naujienos wub.gif
Atsakyti