Nieks man nepatare kas butu jei i malsenos misini pilciau pieno, o ne vandens, tai pati siandien isbandziau

bet pyliau puse vandens, puse pieno, tai gavosi minsktas padas, bent jau kol silta pica tai minkstas padas. Manau kita kart visiskai piena pilsiu. Dejau farsa, ir dar papildomai pievagrybiu, na ir visi kiti priedai, tai nieko, bet nesijaucia tu pievagrybiu. Gal reiks kita kart su pievagrybiais vien daryt. Stai kaip atrodo pasiruosimas kepimui:
O cia puse iskepusios
Dejau si kart raudoneliu, ir prieksoniu picai, fantastiska skoni jie prideda
Papildyta:
QUOTE(Cilmi @ 2008 08 19, 18:26)
Aš tai perku picos padą iš Iki.Arba tokį šaldytą ploną su skylutėmis arba jų firminius storesnius.Nu tai tiesiog fantastika.
O viršų darau taip pomidorų padažas su baziliku,kalakutienos kumpis,karnišonai,pievagrybiai ir daug sūrio (Rokiškio).Ir dar beje prieskonių,tai žinokit ir šeimyna,ir svečiai per 15min. suvalgo.
Arba darau dar vieną,tik vaikai nelabai mėgsta,nes svogūnų dedu.
Tai pomidorų padažas(ten kažkos senovinis kėdainių ar kaip

),pieniškos dešrelės,svogūnas,pomidoras ir sūris,bei prieskoniai.
Kas tie karnisonai, ir ju pardese buna pirkt?