Pasidalinsiu ir savo receptuku.


QUOTE (Žmona @ 2004 06 21, 11:44) |
Merginos va idomu, o jei noriu pasidaryti picų užsišaldymui padą reikia iškepti at dėti šaldymui nekeptą ![]() |
QUOTE (raganė @ 2004 07 23, 15:44) |
Tai aišku kad norime to receptuko ![]() |
QUOTE (Slyvute @ 2003 07 29, 19:31) |
As tai picos pado su mielem niekada nedariau. Darau su varske, labai [smiley=vo.gif] gaunasi. O siaip mes pica labai megstam ir labai daznai valgom. Paprasciausias ir pigiausias variantas ant paprasto batono: perpjaunu pusiau ir tada isilgai i 4 dalis, tada tepu kecupa, dedu svogunus ir desra, tepu majoneza ir dedu tarkuota suri. Kepam tik orkaitej kol issilydo suris ir taip 2 kart per savaite. Ir neatsibosta, ir labai labai skaniai valgom uzsigerdami alum ar gira [smiley=beer.gif]. Va ;D. |
QUOTE (Slyvute @ 2003 07 29, 19:31) |
As tai picos pado su mielem niekada nedariau. Darau su varske, labai [smiley=vo.gif] gaunasi. O siaip mes pica labai megstam ir labai daznai valgom. Paprasciausias ir pigiausias variantas ant paprasto batono: perpjaunu pusiau ir tada isilgai i 4 dalis, tada tepu kecupa, dedu svogunus ir desra, tepu majoneza ir dedu tarkuota suri. Kepam tik orkaitej kol issilydo suris ir taip 2 kart per savaite. Ir neatsibosta, ir labai labai skaniai valgom uzsigerdami alum ar gira [smiley=beer.gif]. Va ;D. |