Super skani (bent jau man) uždara pica, kurią labai lengva pagaminti.
Reikės:
1. Tešlos ( gali būti ir mielinė ir bemielė, parduodamos kiekvienoje pardėje, dažniausiai jų galima rasti prie ledų, šaldikliuose)
2. Tuno skardinėje
3. Rūgščių raugintų agurkų
4. Raudonos paprikos
5. Mėlynų alyvuogių (jei nemėgstat, galit jų ir nedėti)
6. Kečupo, maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Tešlą atšildyti, kad išsilankstytu, iškart pakloti į skardą. Jos paviršių aptepti kečupu, tolygiai, pagal skonį, paskirstyti tuną, uždėti griežinėliais pjaustytus agurkus, papriką, alyvuoges. Viską apibarstyti pipiriukais ir susukti vyniotinį. "Vyniotinio" biršų galite ištepti plaktu kiaušiniu - gražiau apskrus. Na ir kepti tiek, kad nesudegtų

Skanaus.