laba
pavyko tyliai isslinkt is kambario, tai nors kavos ramiai atsigersiu (tikiuos)
reiktu pradet daiktus kraut jau pajurio kelionen, bet taip rankos nekyla. neisisvaizduoju, kiek daiktu reiks

vien vezimuka kiek vietos uzima

. ir tai , imsiu turbut paprasta sportinuka...gaila, neturiu sketuko (mano tik per puse susilenkia). nelabai jis vaikui patogus, ale gal kaip nors 4-6 dienas 'prasimusim'
QUOTE(Tino @ 2015 06 24, 19:00)
beje, kas ilgiau maitinat, kaip plaukai - ar neslenka? man pradėjo kuokštais slinkti. nu vasarą visuomet daugiau slinkdavo, per nėštumą atsiauginau ilgus plaukus, pastorėjo - dabar kasa mano kaip paauglystėj :kaip ir negaila, bet nejauku, ar čia normalu
tino, ne del maitinimo tie plaukai slenka - hormoniniai pasikeitimai cia. Ir po pirmo nestumo praejus porai trejetui menesiu, ir po sio - slinko baisiausiai

isbyrejo visi, kurie neiskrito nestumo metu (tada plaukai superiniai buvo) ...Bet blogiausia, kad po pirmo nestumo kai isslinko, tai normaliai ir neatsigavo

... sikart truputi geresne situacija, bet jau plauku tankumu tai negaliu pasigirt

O slinko koki gera menesi - plaunant labiausia matydavosi
QUOTE(Atisa @ 2015 06 24, 22:54)
Aciu,
Natalija_V 380 g numete nuo gimimo svorio, nuo ligonines sunku pasakyti, nes kartais svere be rubu, kartais su rubais ir su pampersu :
Na, o pas mus situacija tokia, kad maziukas siandien vakare svere lygiai tiek pat, kiek vakar, nepriaugo nei gramo :: tad ryt teks pirkt misini, man paranoja, kad tik nenusilptu vaikas :gal galit primaitinancios mamytes patart, kaip zinot, oki kieki misinio ir kiek kartu pef diena duot salia mp?? Na, kad per daug nebutu, neissitampytu skrandukas, ir kad sotus butu :
Depresija man su tuo maitinimu

siandien visa diena nusitraukinejau mp, tai per diena is viso pritraukiau 30 ml su vargais, po lasa kita :: pientraukis tai isvis nieko man netraukia, kei ilgiau netraukta, tai pora kartu suciurskia ir viskas. Rankom irgi tik lasai.. nu bet blem a, maziukas traukia tikrai, net girdziu kaip ryja, ir atsirugsta pakelus :bet realybe tokia, kad tikrai ne visoms duota matyt, ryt jau 8 para, manau fabrikas jau turejo uzsivesti.. ech, o taip norejau maitint. Na, bet uzaugo dukryte ant misiniu, uzaugs ir sunelis
atisa, o kur cia taip svere idomiai vaika?

nu klinikose visada tik nuogut nuoguteli. kitaip neimanoma tiksliai nustatyt svorio priaugimo ar numetimo
patarimas toks - duodi kruti viena, paskui kita , ir paskui dar misinelio - ir matosi, jei vaikas alkanas, tai dar isgers nemazai misinuko... o jei uztenka, ne neragaus

o matinsi vis vien, mazdaug kas 3val.
ir norisi pasakyt, kaip ir man visi sake - nestresuok

ir dar uzmuzdavo tuo pasakymu ''visos mamos gali ismaitint, tik reik atsipalaiduot, nes piena 'gaminasi smegenyse'

Nu , pasakysiu - ni figa, ir tiek... Kiek to pieno buvo pas mane tiek ir buvo, ir nedaugejo ne kiek - ko tik nedariau ir ko tik negeriau

Apie pientrauki is viso patyliu - nenusitraukdavau daugiau nei 10-20 ml , REik moket nusitraukt, reik moket atsipalaiduot ir ta piena 'atiduot'... O vaikis mano tingedavo gerai traukt, kiek begdavo tiek gerdavo, kai reikdavo pasistengt - viskas... na , ir nedaugejo pieno. Bet vis vien, ismaitinau iki 7,5 men (naktimis tik krutim, diena - krutim +misinelis), o paskui vaikis pats pasake - viskas, papo nenoriu

vat eme viena diena, ir nebeeme kruties, nors bent iki metu svajojau pamaitint.
is medelos buteliuko gan sunkiai traukiasi - uztai turbut ir nenori vaikiukas. Nes jo konstrukcija, atseit, panasiai turi stengtis traukt kaip is kruties.