Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

As kadangi nusitraukt negaliu, pabandziau apsvert vaika pries maitinima ir po jo-sveriau su rubais ir su pampe abu kartus, kad nieko isminusuog nereiktu, na ir pasunkejom 60 g. thumbup.gif vadinasi mp gal ir mazoka, bet as nemarinau vaiko badu clap.gif: bandysiu misinuka daduodt, bet kad jis uzmiega man, kol pavalgo doh.gif bet kaip man palengvejo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 06 25, 14:15)

As arbatyte pradejau duoti nuo 3 men.HIPP kur nuo savaites galima duot. Bet mes jau pilnai valgom tik misinuka.O siaip kiek teko girdet tai jei maitini savo pienuku nerekomenduoja tipo duoti nei vandens nei arbateles. nes maziukas gauna is mamos to vandenuko.
LAINA,graziu atostogu 4u.gif

Tai as jau antra misinuka pakeiciau, si karta jau emiau ta kur atseit ' svelnus ir lengviau virskinamas' Bet vistiek sunku berniukui. Bandysiu ir as pries valgy duot lasiukus dazniau, gal pades.
O del vandens ir arbatu, tai jei vien mp tai gal ir nereik, bet jei maisai- mp + misinys, tai gal galima duot net ir tokiem maziem? Galvoju gal vandenukas irgi palengvintu ta virskinima ir tustinimasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 25, 15:30)
Supratau, na ziuresim pagal situacija  ax.gif
Sunervino MV siandien  doh.gif paprasiau parvezt HIpp misinuko. Nuvaziavo-nerado, sako yra tik Aptamil, liepiau nepirkt. Nuvaziavo i vaistine ir parveE Aptamil  blink.gif  blink.gif  vyrai... ir isleisk i parduotuve  doh.gif  tai trks Aptamil bandyt duot, negi dabar nauja deze ismesi  ax.gif

Na, man tai gyd.sake neduot jokiu arbateliu, kol mp, O kai pilnai valgys vien misini, tada tik duot  4u.gif Burbuliuk, o koki jus misini valgot?

Siaip Hipp atidarytas neilgai galioja,nepamenu kiek nes mes greit sunaudojam.Mes tai uzsisakome Hipp viska,nes Siauliuose irgi buna kad musu misinuko nebuna,o ir brangesnis.O uzsisakom iskart kelias pakuotes tai sutaupom ir tiesiai i namus atveza.Bet cia jau kai reik pastoviai.Mes uzsisakinejam cia;
http://www.nukas.lt/
Siaip gydytojai sako kad kol maitini MP nereik jokiu arbateliu ir pan.Bet pas mus kovinukuose yra viena mamyte,kurios maziukui irgi kieti viduriukai budavo ir pilva spazmuodavo,tai sake kad Santariskese gastroenterologas sake duoti arbateles pankoliu ir /arba anyziu.Kmynu netinka nes siaip ji turi polinki kietinti viduriukus mirksiukas.gif
Bet kuriuo atveju manau reikia pasikalbeti su gydytoja,aisku jei ji normali,nes pvz.musiske tai eina sau kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 25, 14:48)
As kadangi nusitraukt negaliu, pabandziau apsvert vaika pries maitinima ir po jo-sveriau su rubais ir su pampe abu kartus, kad nieko isminusuog nereiktu, na ir pasunkejom 60 g.  thumbup.gif  vadinasi mp gal ir mazoka, bet as nemarinau vaiko badu clap.gif:  bandysiu misinuka daduodt, bet kad jis uzmiega man, kol pavalgo  doh.gif  bet kaip man palengvejo karsta.gif

Na va matai, viskas ne taip ir blogai mirksiukas.gif thumbup.gif man sake paliekant ligonine kad i diena 30 gr turi priaugt. o maniskis viena karta cia per 3 dienas 300gr pridejo doh.gif kaip ir wiliuks mergina, rase cia nesenai biggrin.gif tai akusere zvenge, nu bet sake tiek jau negerai. dabar jau apletino apsukas

Mano misinys vadinas Modilac, pradzioj daviai kazkoki Picot. man jusiskiai pavadinimai negirdeti, tai gal jum manieji irgi bus negirdeti. gal kiekviena salis savo kazkokia produkcija turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 25, 13:12)
  :

Edena, kada vaziuosim sesiu pasiimt i TR?  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal kai issimiegosim pirma , ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet as turiu nuojauta kad ten broli pasiimsim biggrin.gif bet dar kol kas neturiu minciu artimiausius metus lotuliukas.gif

Mes siandien vel traukiam i pajuri, per vakarini miegeli thumbup.gif ryt jau gal mindyt smeli ir pasidegint iseis, o tai po 4 bemiegiu savaiciu man jau mirga akyse blink.gif atrodo gaunas to miego bet tokios naktys kaip siandien tai viso gal 3 val gavos doh.gif

Papildyta:
Del
Arbateliu- ar nebsisu kad pripras prie salstelejusio skonio? As bandysiu tik vandenuka visada duot, tos arbateles girdejau gadina dantukus labai unsure.gif kol kas tai nieko bet kai pripras reikalaus ir veliau arbateles vanduo bus nesaldus

O kol kas tai neduodu nieko dar sakiau vandenuka pridesiu 3 men... O del uzkietejimo- forumuose skaiciau kad nuo misiniu kai kuriu kieteja tai gal tikrai reik pakeist. O prancuziskai jei supranti gal ju forumuose paskaityt kuris nekietintu burbuliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 birželio 2015 - 15:56
QUOTE(Edena @ 2015 06 25, 15:53)

O kol kas tai neduodu nieko dar sakiau vandenuka pridesiu 3 men... O del uzkietejimo- forumuose skaiciau kad nuo misiniu kai kuriu kieteja tai gal tikrai reik pakeist. O prancuziskai jei supranti gal ju forumuose paskaityt kuris nekietintu burbuliacija?

Oi as dabar galvoju, ar nebus tik kad mano pacios pienas kietina g.gif Nes as gelezi vartoju, prirase nes anemija po cezario. Ir kalci kartais vartoju, o sie du juk ziauriai vidurius kietina, tai gal per piena ir vaikam, gal net ne nuo tu misiniu, nebzinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 25, 17:53)
Gal kai issimiegosim pirma , ka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet as turiu nuojauta kad ten broli pasiimsim biggrin.gif  bet dar kol kas neturiu minciu artimiausius metus

as zinok irgi esu beveik tikra, kad bus brolis mums, tik juokais sese vadinam biggrin.gif na, jei zinociau, kad duos toki pati ramu broli, kaip sis, tai butu gerai, nes musu sese maza labai jau pikta buvo, o sis -ramumo isikunijimas palyginus wub.gif reikes Semros prasyt, kad ramesni parinktu lotuliukas.gif

Del arbateliu pritariu visiskai drinks_cheers.gif as savoske kai pripratinau prie Hipp pankoliu atbatos, tai jokio vandrnuko negere schmoll.gif vargom labai ilgai, nes jei tik nesaldu, iskart spjaudavo. Dabar duosiu tik vandenuko, o jei jau tekti arbatos, tuomet nebent kelis grudelius, bet ne ta norma, kuri nurodyta. Is kitos puses, dabar galiu iliuziju turet kokiu noriu, bet realybe daznai keicia tas iliuzijas lotuliukas.gif

Burbuliuk, pirma pabandyk pakeist misinuka, o gal to ir uzteks 4u.gif
Atsakyti
Edena,bet vistiek nezinau matyt ramuolis jusiskis arba jus nerealiai daug jegu turit-nes mums jei ir nemoakmai butu pasiule vaziuot prie juros kai maniskiui buvo tiek laiko kiek taviskiui ir kazkur iki 2.5 men.tai tikrai nebutumem vyke,nes juodai neramus buvo. doh.gif o dabar tai planuojam kad tikrai vyksim paiilset,nes ir vaikas dabar geruolis wub.gif
Edena, Atisa kaip faina jums kad turit dar snaiguciu-tikrai baltai pavydas ima thumbup.gif wub.gif As irgi noreciau jau po pusantru metuku planuoti paskutini jau pagranduka.Bet snaiguciu neturim,o vykt i Stambula jau manau nebus galimybiu,tad tikimes kad natur.pavyks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 25, 15:53)

Papildyta:
Del
Arbateliu- ar nebsisu kad pripras prie salstelejusio skonio? As bandysiu tik vandenuka visada duot, tos arbateles girdejau gadina dantukus labai  unsure.gif kol kas tai nieko bet kai pripras reikalaus ir veliau arbateles vanduo bus nesaldus
burbuliacija?

O as galvojau nesaldint tu arbatu, juk nebutina. Bet tiesiog gal augalai kazkokie yra kurie padeda virskinimui, siek tiek pralaisvina vidurius g.gif Maniskiai ir pirma kart vandens paragave raukes, o dabar jau geria. Tai ir su arbatom gal tas pats bus.

Fainai Edena kad i pajuri varot. As tai niekur dar nebuvau su savais, pas mus ziauriai karsta tai as bijau tuos vaikus i toki karsti nest. O liepa; rugpjutis bus dar baisiau doh.gif Gal tik pavakarem reiks iseit gryno oro pakvepuot.

Jus jau apie seses brolius galvojat biggrin.gif Reiskia tikrai ramius vaikus turit. As tai jau daugiau ne ax.gif
Atsakyti
sveikos,
aš neduodu jokio vandens ir arbatų - vien pienas. anksčiau bandžiau duot ramunėlių, pankolių ir kmynų arbatos atseit nuo tų dieglių ir kad geležį skaniau nugertų, bet jos nesužavėtos buvo tų arbatų skoniu hihihi.gif

su viduriais tai kaip įdomiai - mano identiškos dvynės, bet viena kakoja vos ne į kiekvieną pampersą ir dar dažniau (tik dabar jau retėja), o kita pradėjo iš pradžių čia kartą į 3 paras, o dabar kartą į parą. ir tą patį pieną juk valgo g.gif bet kadangi Tu mišinio duodi, tai negaliu nieko pasakyt apie tai.

maniškėm jau tempa nukrito, ryt galės važiuot pasivažinėt į lauką. o tėveliai pamažu atsistato po nemigos doh.gif bet lieka kraujo ėmimo procedūra dar... oi, kaip nenoriu savo noru vaikų kankint verysad.gif
Atsakyti
Afrodite dar laiko yra, gal per pora metu ir galimybe atsiras, tai visos buriu leksim ir vel pilvuziukese sedesim thumbup.gif mums labai smagu buvo atsimenu kai lipom per kalnus toj saloj lotuliukas.gif oi doh.gif afrodite tai vaziuojam matai kad mirganciom akim i pajuri biggrin.gif as tokia truputi saves netausojanti bet noris ir lelius gryno oro gautu nes mieste gyvenam tai ne kazkas, o pajuris ir apetitui viskam liuks,o ten ir tevai bus tai man lengviau kai jie buna padeda daugiau ir valgyt gamint nereikia tai visumoj geriau nei namie as atsigaunu

Atisa matai vienoda ir po antra gausim lotuliukas.gif ir abi su savo nuojautom jau biggrin.gif jei panasiai tai iki galo reik biggrin.gif

Visumoj saviskiu irgi baisiai nesiskundziu tik buna kas ketvirta diena kokia kritine kai ir diena ir nakti nervuotas!
Dabar irgi vos susikuitem va sedziu jau kely gale atsisedus vienoj rankoj pientraukis kitoj SM sedziu smile.gif bet vos uzluzo net youtube lopsine leidau nes kazko uzsiverkes nemiegojo nuo 14.30 tai pervargo sad.gif

Atsakyti
EDENA, gerai pailsekit. As tai nesirizciau vaziuot dabar kazkur su nakvyne...
O mes likom tryse. Reiks vel mokytis is naujo, nes iki siol tevai buvo tai truputi liudna, kad isvaziavo... verysad.gif
Atsakyti