QUOTE(Atisa @ 2015 07 01, 10:51)
Na, del pratinimo ant ranku tai cia kaip su cp ir natur gimdymu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu

as irgi uz tai, kad ir vaikiukas laimingas butu, ir mama nepervargusi -pavalgiusi abiem rankom ir i tualeta viena nuejusi

niekas nekalba apie neemima i rankas, manau visu musu jie yra isciuciuoti ir isliuliuoti, kalbu apie pripratinima be reikalo, kai mama net atsitraukt negali ir dienos metu istisai turi nesioti vaikiuka, kad sis neverktu. Veliau poreikiai auga, norai irgi, o mamos galimybes mazeja. As uz proporcinga auklejima, visur reikalingas balansas
nuomonė gali būti vienokia ar kitokia, bet vaikas ją dažnai pakoreguoja

gerai, jei vaikas pasiduoda "pratinimui" neverkti, kai jam norisi mamos, bet jei ne? o jei dar pilvuko putimas kamuoja.. nešiojom ir dieną, ir naktį, aš dienom, vyras vakarais, naktimis pakaitom. jautėm, kad vaikui to reikia. ir iš mūsų patirties - vaikas augo ir jo poreikiai ne didėjo, bet keitėsi

ir tikrai pas mus niekada nebuvo taip, kad vaikas šeimoje - svarbiausias, visi buvome ir esame vienodi.
o mamos galimybės visada prisitaiko prie aplinkos, jos tikrai kartais atrodo beribės

ir man tada atrodė - viskas, nebegaliu.. o ir dabar - visur bėgi, reikia spėti ir dir. pav., ir mama, ir žmona, ir moterim pabūt, bet vakare atsisėdi su kokia taure vyno, apmąstai prabėgusią dieną ir jauti... laimę
dar, dėl nešiojimo, dabar D.C. tokio amžiaus, kad visur pats eina, daro, ima, lipa, jaučiu kad man trūksta jo, ir kai pasiprašo ant rankų visada (jei rankos laisvos, aišku) paimu, prisiglaudžia, pabučiuoja, pabūna 10 sek ir toliau bėga reikalų tvarkyt. pasikartosiu, prabėgs laikas ir mamai trūks tos šilumos, kurios dabar kūdikėliui reikia.