Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

Tino suprantu tave, bet kokia rutina tikrai isvargina ir pabosta, o cia dar ir fiziskai atimanti jegas rutina, ir tas neturejimas laiko sau, negalejimas nieko suplanuoti- tikrai nelengvas dalykas ir psichologiskai. Na bet pasikartosiu- tai juk laikina, ir praeis greitai, pacios nepastebesim. O asaros turbut tikrai vis dar del hormonu 4u.gif Be to jei turi tiek nemazai tos pagalbos, tai naudokis ja. Toks vaizdas kad kaip ir noretum tai padaryti, bet ir bijai kazko, nes rasai kad jei turetum laiko sau, nezinotum ka su juo daryt. Turbut bijai nes save kazkur esi itikinus kad siuo metu turi uzsiimti tik vaikais, bet isties pabandyk siek tiek atsipalaiduot ir tiesiog priprasti prie minties, kad kol pvz vaikuciais uzsiema kazkas kitas, ramiai gali kazka nuveikti SAU mirksiukas.gif 4u.gif

Baltai pavydziu tau kad tiek pagalbos turi, naudokis moterie 4u.gif
O medaliu tai as kazkaip nenoriu, nes tada jauciuosi kazkokia vargse ir nabage, kad oj kaip man cia sunku. As kaip tik bandau sau susikurt tokia aplinka ir elgtis taip , tarsi mano gyvenimas ne tiek jau ir pasikeite. ( Aisku, jis pasikeite, bet nera taip kad apsiverte aukstyn kojom, ne) Ir tikrai nemanau kad pas mane dar sunkiausias variantas su dvyniais. Aisku buna ir sunkiu dienu ir naktu, bet bendrai paemus ir jei ivertinus si pirma musu kartu praleista menesi, tai tikrai nera dar taip labai labai jau sunku man. Buna ir tikrai neblogu visai dienu , kada speju dar ir issisiurbt, pasidazyt, net valgyt padaryt ( na bet cia retai biggrin.gif), net ir pasportuot, ir SM kiek sedziu va biggrin.gif ! Taip kad nesijauciu dar visai nebage ar medaliu reikalaujanti, ir nenoriu taip jaustis. Man yra svarbiausia jaustis kuo normaliau ir kad gyvenimas toks koks ir buvo pries tai, tik su papildomais dviem zmoguciais salia. Padeda man ir vyras kiek gali, ne visada zinoma, tenka ir vienai su jais pasitusyt, na bet nesu visiskai viena 4u.gif

Afrodite, nuostabios naujienos, labai dziugu uz jus thumbup.gif Tikrai sunku isivaizduot ka teko jums isgyvent belaukiant rezultatu doh.gif Aciu die jie nepasitvirtino 4u.gif
Atsakyti
Edena, atsiprasau jei as izeidziau. Tikrai nenorejau 4u.gif
Afrodite kokios gero naujienos! Tiesiog puikios. Kiek daug Jusu seimai tenka iskesti, o tavo postai visada tokie silti ir optimistiski wub.gif
Natalija aciu uz idejau su dezutemis thumbup.gif Musiske vaiku aiksteleje daugiausia kuiciasi po smelio deze ir zvyra biggrin.gif Pasisupa, nuciuozia nuo ciuozyklos, bet zvyras visu labiausiai patinka. Aisku maziausias vaikas, kuris savarankiskai dar nevaiksto. Bet su vezimu beda, nepasedi visai. Jau galvoju, kad sketuko mums ir nebereikia.
Atsakyti
Oho mamukai pavaret... As dziaugiuosi savo dukriuku ir kiek galiu tiek nesioju. Buna, kad pakerta nugara tada abi gulam ant lovos ir glostomes. Jai labai noris artumo, nori isikibt i pirsta, kad galvyte paglostyt. Bet tikrai tenka ir palikt verkiancia, kai begu i wc ar pieneli sildyt. Kai nusitraukineju jei nemiega irgi buna asaryciu, bet vis paglostau, paraminu, kitaip nebus pienelio.
Man teta sake kokia nesamone darau, kad supu, sako as savo vaikus idedavau i lovyte, jie ten verkdavo, ratais sliauzdavo ir uzmigdavo, ne vieno nesupau....bet uz tai ir rysio nelabai pas juos yra. Ne tam tiek metu siekiau sito stebuklo, kad dabar leisciau gulet ir klykt.
AFRODITE, nenoriu ne isivaizduot ka jums teko isgyvent... 4u.gif be galo dziaugiuosi, kad viskas maziukui gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Afrodite, aciu Dievui, kad maziukui viskas gerai 4u.gif net sunku pagalvoti, ka teko jums istvert laukaint atsakymu doh.gif na bet dabar atsipuskit 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, na bet kas per išbandymai... Labai sveikinu, kad nepasitvirtino toks siaubas, tegu nuo šiol viskas eina tik geryn 4u.gif
Piktuke , kaip džiugu thumbup.gif Aukit ir stiprėkit thumbup.gif

Wiliux, o nevalgo smėlio ir žvyro? Mano beibis tai viską kramto. Dabar jau kartais atiduoda, jei ką įsideda į burną, bet ilgą laiką kando į pirštus, jei bandydavau atimt. Aha, vežimas ir pas mus nereikalingas. Nešiojamės lauke. Anyta:"Paaaatys kalti, pripratinot". Nu bet tai ką - pririšt ir džiugint visą Žaliakalnį? lotuliukas.gif Vaikščioti ji net neplanuoja, tai sakau, kad specialiai svorio neaugina, kad galėtume nešiot smile.gif Ir ant vyro rankų nelabai nori būti, tiesia rankas į mane ir verkia.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 06 30, )
Rute, seniai matyta wub.gif Gal kokias geras naujienas slepi? ax.gif
Sveika. Retokai pasireiskiu. Geru naujienu neturiu. Pabandem. Nepavyko. Branginu tai ka turiu 4u.gif
Atsakyti
Rute,labai gaila,bet linkiu kad vistiek pavyktu netrukus smile.gif
Tino,va galva ir man be proto svaigsta,ne tik iki vemimo,bet taip kad koja bijau paet nes man viskas banguoja atrodo,ir kartais taaip uztemsta akyse.Is pradziu maniau kad nuo zemo hemoglobino,jis pakilo vistiek blogai,paskui kad del to kad kraujas tirstas ir sita susitvarkiau vistiek tas pats.Zodziu,paskui priejau isvados kad tiesiog po gimdymo daabr dar viskas issiderine yra ir reikia islaukt.Stiprybes tau ir sveikatos.
Aciu,mergaites uz dziaugsma,As ta proga geriu kokteiliuka,aisku ne pieniska smile.gif smile.gif smile.gif Nervu kainavo tikrai labai daug,kiek asaru iki isterijos,tapau zila,paakiai pajuode,man buvo kazkoks keistas buvimas ir viskas dzin,eina visi velniop ir nieko nebenoriu ir t.t. iki to nu blyn nepasiduosiu,viska padarysiu bet jau tikrai mano maziukui bus gerai.Galvojau vykti i Memorial,paskui susiradau net kontaktus geriausio Maskvoje onkologo,suderinom net kur gyvensiu ir t.t.Nieko nevalgiau,tiesiog negalejau..kai maziukas pradejo krykstaut as tada verkiu,verkiau is baimes kad jo nebus.Oi,man atrode sirdis plys ir kaltinau save kad gal kazka nepadariau,gal kas cia pastojau po IVF ir t.t.zodziu visko prisimaniau.Nesakiau jums,nes net artimieji pasake man kad ko cia tu isterikuoji,juk jam tik itaria o ne patvirtinta,o jei ir patvirtins tai laiku tipo pastebeta. As pradejau tada tiesiog zviegt isteriskai kad ka jus kalbat..ai zodziu,nenoriu net kalbet-rasau ir asaros bega,nuo savu zmoniu abejingumo,nuo to kad kosmaras buvo ir asiku is laimes kad maziukui gerai. Aisku stebes mus hematologai sake metus laiko,bet tikrai diagnoze nepatvirtinta.Skamba kaip muzika mano ausims.
O dar jei su galvyte bus viskas gerai,tai gal teisit jus mane bet sakiau paliksiu anytai vaikuti ir eisim su vyru ir isgersim ir i koki kluba pasokt ir sakem medeli pasodinsim.Zodziu,viena diagnoze nepasitvrtino ir tikiu kad nepasitvirtins mums ir paskutine ,
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 02, 00:10)
Aciu,mergaites uz dziaugsma,As ta proga geriu kokteiliuka,aisku ne pieniska smile.gif smile.gif smile.gif

Afrodite69 - dziaugiuosi kartu su visomis del tokiu naujienu thumbup.gif wub.gif Aukit sveiki ir bukit laimingi, tikiuosi ir antroji diagnoze nepasitvirtins ir galesi ir dar viena kokteiliuka ne pieniska isgerti ta proga biggrin.gif 4u.gif

Visoms mamytems sekmes auginant savo stebukliukus 4u.gif
Atsakyti
Piktute kaip naktis? Siandien namo? wub.gif
Afrodite as Tavo vietoje ir ne viena kokteili buciau isgerus thumbup.gif
Natalija mes po TA siandien. Svoris 8,1 kg, ugis 74,5. Tai ugis pats viduriukas, o pagal svori dar yra 10 proc. Vaiku sverianciu maziau uz N g.gif . Iskankinom vaika, eme is venos krauja vitamino D tyrimui (labai galvyte prakaituoja) ir gavo praleista skiepa. Labai tikiuosi sitas apsilankymas poliklinikoje praeis be ligu, nes vis ka nors parsivezam sad.gif.
Smeli nelabai ragauja, akmenukus bando, bet galima istraukti. Tikrai pastebimai maziau kisa daiktus i burna. Musiske irgi tik savaite kai parode nora vaikscioti, smagu matyti kaip stipreja su kiekviena diena. Gal ir prades iki metu eiti savarankiskai. Del vezimo tai apmaudu, man labai patikdavo vaikscioti, o ir suniui reikia. Tikiuosi cia laikina ir dar ses i vezima. Nesykleje jau nera lengva net ir su tokiu svoriu.
Grazaus mazojo penktadienio visoms!
Atsakyti
Wiliux, turiu draugę Airijoje ir jos dukrytė per metukų gimtadienį sveria 7,700 ir yra 70 cm. Bet ten gal normos kitos, nes niekas nedaro problemos.
Tai sveria mūsų mergaitės beveik tiek pat, tik taviškė aukštesnė.
Fainai, tikrai pradės tavo mergina bėgiot greitai. Maniškė iki metų dar neis, na bet kažkada gi pradės biggrin.gif Dabar, jei paimu už pažastų ir bandau vest, tai tūpia ir viskas. Nedėlioja kojų.
Naujas pasiekimas - oro bučkis smile.gif Tėtukas lydosi wub.gif

Tiksliau, pas ju gi šuo... doh.gif

Bandysim savaitgalį važiuot prie ežerų. Prikelsim anksčiau laiko, gal miegos mašinoj. Visgi 200km.
Atsakyti
Labas mamos 4u.gif
Paskaitau, bet parasyti nebelieka laiko, didzioji irgi namie rolleyes.gif oj, sukames rolleyes.gif

Tino, depresija to nepavadinciau ( tikros depresijos pozymiai yra nebenoras gyventi, noras atsisakyti vaiku ir pan negeros mintys). Kaip ir kitos mamos sako, turbut rutina ir pervargimas. Panasiu jausmu visos esam isgyvene. Mano receptas- iseiti bent trumpam is namu be vaiku. Vienai ar su vyru. Iseik bet kur, kur patinka, nors valandai- knygynas, parduotuve, kavine. Grizus pamatysi, kad i viska kitomis akimis ziuri mirksiukas.gif

Afrodite 4u.gif labai dziaugiuosi 4u.gif o kaip del galvytes. Dar tyrimus kartosite?

Burbuliacija, teisingai galvoji 4u.gif sunku su vienu, sunkiau su dvyniais dvigubai, bet as irgi nenoreciau jaustis nuskriausta kazkokia. Ilgai tie vaikai laukti, jie greit uzauga. Atsiras to laiko sau, reikia gal tik ta sunku meta isgventi 4u.gif

Del nesiojmo ant ranku, cia jau baigta tema? biggrin.gif As imu ir imsiu ant ranku, imu, kai verkia, imu, kai geros nuotaikos, buciuoju ir myluoju savo miela maza vaika, ilgai laukta ir man dzin, bus jis koks rankinukas ar tasiukas, ar nebus smile.gif vistiek prades kazkada vaiksciot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 02 liepos 2015 - 13:35
QUOTE(Rute @ 2015 07 01, 23:41)
Sveika. Retokai pasireiskiu. Geru naujienu neturiu. Pabandem. Nepavyko. Branginu tai ka turiu  4u.gif

Ziauriai gaila verysad.gif Kazkaip su kuo besusirasau, tai nebera vis geru ziniu is Lv verysad.gif
As irgi branginu ka jau turiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 07 02, 11:08)
Natalija mes po TA siandien. Svoris 8,1 kg, ugis 74,5. Tai ugis pats viduriukas, o pagal svori dar yra 10 proc. Vaiku sverianciu maziau uz N  g.gif . Iskankinom vaika, eme is venos krauja vitamino D tyrimui (labai galvyte prakaituoja) ir gavo praleista skiepa. Labai tikiuosi sitas apsilankymas poliklinikoje praeis be ligu, nes vis ka nors parsivezam sad.gif.
Smeli nelabai ragauja, akmenukus bando, bet galima istraukti. Tikrai pastebimai maziau kisa daiktus i burna. Musiske irgi tik savaite kai parode nora vaikscioti, smagu matyti kaip stipreja su kiekviena diena. Gal ir prades iki metu eiti savarankiskai. Del vezimo tai apmaudu, man labai patikdavo vaikscioti, o ir suniui reikia. Tikiuosi cia laikina ir dar ses i vezima. Nesykleje jau nera lengva net ir su tokiu svoriu.

wiliux, ar cia jau blogai? Paziurejau maniske 10 men svere 9 kg, o ugis buvo 73 cm. Galvyte irgi prakaitavo, bet viskas gerai. O del vezimo dar kolkas nepergyvenk, dar gali labai viskas apsisukti. As praejusia vasara jau irgi galvojau, kad reiks atsisveikint su pasivazinejimais, bet va naudojam dar ir dabar. Atsimenu pernai kaiptik atostogavom, o ta lipa is vezimo nors tu ka! As stumu vezima, o vyras ja nesa, na nors yra kur daiktai susidet doh.gif Tikrai galvojau nebesedes jau niekad, nes namie duodavau kruti ir tik tada i vezima miegot, bet va jau rudeni sedejo kuo geriausiai.

Piktuke, afrodite su gerom jus ziniom thumbup.gif
Atsakyti