sveikos,
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 01, 20:17)
Tino suprantu tave, bet kokia rutina tikrai isvargina ir pabosta, o cia dar ir fiziskai atimanti jegas rutina, ir tas neturejimas laiko sau, negalejimas nieko suplanuoti- tikrai nelengvas dalykas ir psichologiskai. Na bet pasikartosiu- tai juk laikina, ir praeis greitai, pacios nepastebesim. O asaros turbut tikrai vis dar del hormonu

Be to jei turi tiek nemazai tos pagalbos, tai naudokis ja. Toks vaizdas kad kaip ir noretum tai padaryti, bet ir bijai kazko, nes rasai kad jei turetum laiko sau, nezinotum ka su juo daryt. Turbut bijai nes save kazkur esi itikinus kad siuo metu turi uzsiimti tik vaikais, bet isties pabandyk siek tiek atsipalaiduot ir tiesiog priprasti prie minties, kad kol pvz vaikuciais uzsiema kazkas kitas, ramiai gali kazka nuveikti SAU
O medaliu tai as kazkaip nenoriu,
jau pagelbėjo - kartu pavažinėjom su vyru su reikalais po miestą, tai pasidairiau - įdomu buvo

ir smagiau. svečių savaitgalį laukiam net kelių kompanijų. žiūrės mažiukes mūsų

tai visko reikia ant stalo padėt.
aš čia apie tuos medalius tik vaizdžiai

o pagalba aš labai naudojuos, mama dažnai ateina. kiti seneliai vos ne kasdien pavežioja, o aš į parka einu prie balos pasidegint, paskaityt, pasnaust.
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 02, 00:10)
Tino,va galva ir man be proto svaigsta,ne tik iki vemimo,bet taip kad koja bijau paet nes man viskas banguoja atrodo,ir kartais taaip uztemsta akyse.Is pradziu maniau kad nuo zemo hemoglobino,jis pakilo vistiek blogai,paskui kad del to kad kraujas tirstas ir sita susitvarkiau vistiek tas pats.Zodziu,paskui priejau isvados kad tiesiog po gimdymo daabr dar viskas issiderine yra ir reikia islaukt.Stiprybes tau ir sveikatos.
suprantu, kokia čia problema. man turbūt nuo streso su tuo pientraukiu prieš savaitę prasidėjo galvos svaigimas, kad prabudau vieną dieną ir jaučiuosi kaip valtelėj besisupanti

o gi vakar man pientraukis vėl strigo. nežinau nuo ko

paploviau labiau membraną... vėl sunkiai traukė. tai per naktį vieną (.) traukia pientraukis kokias 30min, kitą (.) pati su rankom melžiu. neblogai gavosi, bet mankšta rankom nebloga. tfui, jei taip prie 32 temperatūros. bet ryte kažką vyras darė ir vėl gerai traukia. džiaugiuosi be proto. nu bet užknisa kiekvieną kartą patirt nerimą, žiūrėt ar gerai trauks šį kartą. užtai ir stresas, galvos svaigimas. dabar plaudama pientraukį net nebeardau

nu nelabai smagu. bet rankom neblogai gavosi man - daug ištraukiau

bet bliamba, man kraujo tai nieks netikrina, kažin koks mano hemoglobinas, nes į žmogų tai aš nelabai panaši

užsisakiau vistik vitaminų.
QUOTE(Wiliux @ 2015 07 02, 11:08)
Natalija mes po TA siandien. Svoris 8,1 kg, ugis 74,5.

su gerais rezultatais. bet žiūriu, jau svoris ir sustoja augt, jei 3 mėnesių 6kg sveria, o gerokai didesni vos keliais kg daugiau
QUOTE(Mika... @ 2015 07 02, 14:34)
Tino, depresija to nepavadinciau ( tikros depresijos pozymiai yra nebenoras gyventi, noras atsisakyti vaiku ir pan negeros mintys). Kaip ir kitos mamos sako, turbut rutina ir pervargimas. Panasiu jausmu visos esam isgyvene. Mano receptas- iseiti bent trumpam is namu be vaiku. Vienai ar su vyru. Iseik bet kur, kur patinka, nors valandai- knygynas, parduotuve, kavine. Grizus pamatysi, kad i viska kitomis akimis ziuri
ne, tikroji depresija man negresia, bet tik taip pavadinau.
o pas mus buvo košmariška naktelė: mažės nemiegojo, tampėsi, bet kokia poza netinka, verkia keistai, ir pan. iki 2 val. niekaip neužmigdėm, o ir paskui dejuodama miegojo viena, pieno vos pusę suvalgo, tamposi... baisu žiūrėt. tai visa laimė, kad vyras suvedė į tai, kad taip gali būt nuo geležies. keletą dienų, kai nedavėm geležies, buvo ramiausios naktys, dienos, dabar po kraujo tyrimo vėl pradėjom duot ir didint dozes, tai ir prasidėjo cirkai. šiandien vėl nedavėm, žiūrėsim. tas hemoferas baisiai šlykštus vistik. reiks skambint daktarei, kad kažką kitką reikia gert. dabar galvoju, tai ir visi "diegliai" irgi gali būt nuo geležies sudirgintas skrandis. negi nėr padoresnių preparatų

kam tokius kūdikėlius kankint. na, žodžiu, pamatysim rytoj, ar pasitvitins mūsų spėjimai.
p.s. o mano savijauta, kaip ir sakiau, kuo mažiau miegojau, tuo geresnė