Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

Oi Laina Tavo savaitgalio planai kaip iš fantastikos srities man smile.gif
Ligoninėje tuščia.... N naktį nebekilo temperatūra, panašu antibiotikai veikia. Valio!!!!!
Gražaus savaitgalio laisvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 06 06, 09:57)
Ligoninėje tuščia.... N naktį nebekilo temperatūra, panašu antibiotikai veikia. Valio!!!!!
Gražaus savaitgalio laisvėje smile.gif

Oi po jūsų pasisakymų apie temperatūras aš ir skųstis nebegaliu nors norėtųsi verysad.gif nemiegojom abudu iki pat 4val nes viena mažė arba tamposi arba rėkia, net valgyt vaikas negalėjo- kažkas su pilvu darėsi... jokia poza netiko. O ryte estafetę perėmė sesė. Nu jau nors nusišauk doh.gif ir antra naktelė panaši
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Wiliux,sveikatytes jums daug daug ir kad kuo greiciau viskas praeitu ir linksmai vyktumet namucio 4u.gif
oTin,labai dziugu kad viskas su teveliu gerai-dabar jam gero atsigavimo ir sveikimo 4u.gif Na,o mociutes yra mociutes,jos kartais su savo patarimais isvaryt is proto gali mirksiukas.gif Zodziu,stiprybes ir uzuojauta del nakteliu 4u.gif
Beje,klausei ka veikti su vaikuciais per diena,tai va imetu nuoroda gal sudomins mirksiukas.gif
http://www.tavovaika...i.d?id=61210255
Visoms grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Džiugu dėl Tino tėčio smile.gif Ir kad antibiotikai veikia mažylei N. Tikrai, valio valio !!! Wiliux, kada namo? O be tempos nebuvo jokių simptomų? Kai šlapinosi neverkė?
Afrodite, kaip jautiesi, kaip visi laikotės?

Manoji nori gimti atgal. Ryškiai. Kai mes dviese, tai be perstojo glaustosi, bučiuojasi. Atsitupiu, tai įsiremia galva į klyną ir bando sugrįžt į gimtuosius namus. Papo nuolat reikalauja, bet kad visai jie susitraukė, nesuprantu. Gal neužtenka pieno ir ji dėl to nerimsta? Bet kaip sužinot ar užtenka?ir kodėl susitraukė, jei ji naktį n kartų valgo ir dieną valgo? Vyras jau neviltyje, nes vos paima - ji žviegia ir tiesiasi pas mane. Kol išsiprausiau šiandien, tai buvo visai užsiverkus. Ir ji nervuojasi, jei kalbu su vyru, ar atsisėdu šalia jo. doh.gif Šiaip džiaugiasi, kai ateina. Bet kai išeina, su tokiu džiaugsmu daro ir sako "tėte ate ate" Jis jau duris uždaro, o ta vis energingai mojuoja... verysad.gif Kažkada skaitydavau mamų pasakymus, kad jos nieko nepadaro ir nespėja, tai dabar pati taip gyvenu. Bet vienas dalykas džiugina - dažniausiai gaunu pamiegot rytinio miego daugiau nei valandą wub.gif Tai kompensacija labai gera, nes atsijungiu labai giliai, naktį taip nepavyksta.
Atsakyti
Tino guoskis, čia tam ir esame. Dabar tenka miegoti dviejų vaikų ritmu, tai oho kaip sunku. Kaimynė mažiuką maitina mišinuku. Kol suruošia, išsiurbia nosį, pamasažuoja oho kiek laiko praeina. Sunku irgi... o N vargšė niekaip dieną neišmiega. Tai koks telefonas, tai kaimyno verksmas prižadina sad.gif
Natalija man buvo kilę įtarimų kad skauda. Neverkdavo, bet kažkokį garsą išleisdavo. Bet kažkaip nesurišau sad.gif galėjom anksčiau išsitirti verysad.gif . Gyveni ir mokaisi, gaila vaikui tenka už tai kentėti sad.gif sad.gif sad.gif. Aš vakar po dušu ėjau tik užmigus vaikui. Nes visą dieną - aš žingsnį iš palatos ir prasideda ašaros. Tik ne tokia meili kaip Natalijos mergytė, daug bučinių nedalija biggrin.gif vakar išmoko paglostyti, taip gera wub.gif .
Man atrodo Jautruolė su tokiu pačiu mažosios elgesiu buvo susidūrusi, įdomu kaip dabar jiems sekasi g.gif
Atsakyti
klausykit, o maitinat braškių valgyt galima? gal čia nuo jų tas siutas ima ir fejerverkus paskui kelia. kažkaip sutapo su braškių sezono atidarymu. nu negaliu aš nevalgyt. po bliūdelį su pienu baisiai noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 06, 13:11)
Džiugu dėl Tino tėčio smile.gif Ir kad antibiotikai veikia mažylei N. Tikrai, valio valio !!! Wiliux, kada namo? O be tempos nebuvo jokių simptomų? Kai šlapinosi neverkė?
Afrodite, kaip jautiesi, kaip visi laikotės?

Manoji nori gimti atgal. Ryškiai. Kai mes dviese, tai be perstojo glaustosi, bučiuojasi. Atsitupiu, tai įsiremia galva į klyną ir bando sugrįžt į gimtuosius namus. Papo nuolat reikalauja, bet kad visai jie susitraukė, nesuprantu. Gal neužtenka pieno ir ji dėl to nerimsta? Bet kaip sužinot ar užtenka?ir kodėl susitraukė, jei ji naktį n kartų valgo ir dieną valgo?  Vyras jau neviltyje, nes vos paima - ji žviegia ir tiesiasi pas mane. Kol išsiprausiau šiandien, tai buvo visai užsiverkus.  Ir ji nervuojasi, jei kalbu su vyru, ar atsisėdu šalia jo.  doh.gif Šiaip džiaugiasi, kai ateina. Bet kai išeina, su tokiu džiaugsmu daro ir sako "tėte ate ate" Jis jau duris uždaro, o ta vis energingai mojuoja...  verysad.gif  Kažkada skaitydavau mamų pasakymus, kad jos nieko nepadaro ir nespėja, tai dabar pati taip gyvenu. Bet vienas dalykas džiugina - dažniausiai gaunu pamiegot rytinio miego daugiau nei valandą  wub.gif Tai kompensacija labai gera, nes atsijungiu labai giliai, naktį taip nepavyksta.

Oho,idomi situacija ir idomu kaip ja reiktu spresti.Ir man netgi smalsu nes negali zinot gal irgi teciui sakys ate ate su malonumu,o gal man paciai sakys ate ate nes jam igrysiu per tiek laiko. Gerai kai va iskyla beda ir visos kazka mastom,ieskom atsakymu ir pan.
Aciukas Natalija ,laikomes.Stengiames iseiti is namus,pasivaikscioti,ar pas draugus nuvaziuot tik kad nebut namiei ir kuo maziau galvotumem.Pirmadieni vykstame i Kauno klinkas neurochirurgo konsultacijai,tai jausmai dvejopi ir laukiu ir nelaukiu,bijau ir atrodo gerai kad vaziuojam,bet kas bebutu viska padarysiu del mano stebuklelio ir jeigu prognoze pasitvirtins ir turesiu kitoki vaika -as vistiek ji labai labai mylesiu.
Tino,aisku pasipasakok-jau su vienu yra ka veikt o su dviem tikrai tikiu kad labai nelengva.Nesakau mums dabar zyyyymiai lengviau ir vyras darbe ilgiau jau buna ir vakarais braizo,nes as jau viena be problemu susitvarkau su maziuku;mudu abu zaidziam,kalbames,sokam ir pan.O pirmi du menesiai tikrai jetus kokie buvo sunkus.Stiprybes ir tau ir tavo vyrui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif jungiuosi i jusu gretas su savo suneliu wub.gif mums 10 dienu, gimeme 4 kg., tik mazasis mazavalgis tau netrumpai ligoninej pralaike, bivo prarades 14% svorio sad.gif bet jau namie, viskas gerai.

Kalbat apie sunkumus, Tino Tau sakiau kad as neisivaizduoju jei butu DU ! Nes ant tiek yra ka veikt aisku dar tik 10 dienu bet jos tikrai buvo nelengvos, bet gal del zaidimo su pienuku turejau "uzvest" pieno gamyba tai beveik istisai nutraukimai ir tiesioginiai maitinimaib doh.gif siandien jau radau laisva minute pagaliau ir savo poreikiams sedziu va su plauku kauke thumbup.gif

Vyras jau nuo pirmadienio i darba, kol kas sunku pagalvot kaip vienaii suktis reiks, bet reiks is namu gal dazniau bandyt issiruost.. Bet kad to laiko tarp pienuko traukimo mazai:( kada jus savo mazuosius i lauka vezet?
Atsakyti
Edena sveika prisijungusi! Aukite dideli ir stiprūs! O Tau palinkėsiu vidinės ramybės, kantrybės ir nepasimesti tarp daugybės skirtingų patarimų kaip auginti vaiką. Man neteko nusitraukinėti pieno, todėl deja negaliu patarti. Ar galiu paklausti kodėl jį reikia nutraukinėti?
Tino gali būti nuo braškių. Gal pabandyk nevalgyti vieną dieną? Užsiprašiau kad vyras man ryt atvežtų, kaži kaip maniškė reaguos.
Afrodite galvoju apie jus. Įtemptas jums laikas, laikykitės.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 06 06, 17:26)
klausykit, o maitinat braškių valgyt galima? gal čia nuo jų tas siutas ima ir fejerverkus paskui kelia. kažkaip sutapo su braškių sezono atidarymu. nu negaliu aš nevalgyt. po bliūdelį su pienu baisiai noriu  ax.gif

Gali ir nuo braskiu, bet as labiau risciau prie didesnio kiekio pieno saldaus. Arba pabandyk be pieno, arba nusipirk mu piena, kuris turi sumazinta laktozes kieki, buna ir valio - is vis be laktozes.
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 06 06, 19:10)
Sveiki mamukai 4u.gif jungiuosi i jusu gretas su savo suneliu  wub.gif  mums 10 dienu, gimeme 4 kg., tik mazasis mazavalgis tau netrumpai ligoninej pralaike, bivo prarades 14% svorio sad.gif bet jau namie, viskas gerai.

Kalbat apie sunkumus, Tino Tau sakiau kad as neisivaizduoju jei butu DU ! Nes ant tiek yra ka veikt aisku dar tik 10 dienu bet jos tikrai buvo nelengvos, bet gal del zaidimo su pienuku turejau "uzvest" pieno gamyba tai beveik istisai nutraukimai ir tiesioginiai maitinimaib doh.gif siandien jau radau laisva minute pagaliau ir savo poreikiams sedziu va su plauku kauke  thumbup.gif

Vyras jau nuo pirmadienio i darba, kol kas sunku pagalvot kaip vienaii suktis reiks, bet reiks is namu gal dazniau bandyt issiruost.. Bet kad to laiko tarp pienuko traukimo mazai:( kada jus savo mazuosius i lauka vezet?

Edena - sveika prisijungus! Mes keliaujam i lauka antroje dienos puseje, nes budavo silciau. Dabar turbut kaip tik teks atvirsciai...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 06 06, 21:08)

Papildyta:
Edena - sveika prisijungus! Mes keliaujam i lauka antroje dienos puseje, nes budavo silciau. Dabar turbut kaip tik teks atvirsciai...

O kiek laiko maziukei buvo kai iskeliavot laukan? Mums 10 paru tai ir susimasciau ar jau cia ok eiti vaikscioti:)

Williux aciu 4u.gif o trauktis reik kad matyciau kiek ml suvalgo mazius kad norma pasiektu paros, nes kai krutim maitinau tai svoris tik toliau krito neuzteko.. Dabar jau lyg taisosi padetis kai augt prades tai ir nebereiks gal tiek trauktis ir stebet normas mastau.gif
Atsakyti
laba visoms
ui, smagiai vakar diena praleidau, bet ir pavargau , kaip suva doh.gif. Kita vertus,visos tos mano dienos panasios , judesy , per diena beveik ne minutei neprisedu (na , paprasta diena, tai prie kompo koki pusvalandi laiko 'pavagiu') Savaitgali ir tam laiko nebelieka... Prasijojom zirgais, ismaudem juos tvenkiny, paskui dukra mane pacia istempe maudytis. Taigi, maudymosi sezona skelniu atidaryta biggrin.gif gal kiek saltoka, bet jau galima biggrin.gif .
MAziui jau geriau, vakar temperatura nepakilo beveik, tik isbertas visas...jau net ir veidukas unsure.gif tikiuos, greit praeis ir sitas simptomas.

Wiliux, smagu girdet, kad antibai veikia. GAlgi greitu laiku galesit lekt namo. Oi, kaip suprantu, kai reik gulet palatoj dviems mamoms su vaikiukais doh.gif

Tino, uzuojauta del neramiu naktu. Bet , nors dauguma raso, kad pilvuko bedos su diegliukais ir duju kaupimusi nesusije, as tam priestarauju. Deja, kol maitinau, as labai daug ko atsisakiau - visai nevalgiau darzoviu, juodos duonos, pieno. Dideliu bedu tikrai nebuvo. O taviskems tikrai gali pusti ir nuo braskiu, ir nuo pieno...

natalija, nu tu kai parasai, galima isgriut beskaitant lotuliukas.gif Nori sulist atgal, mat biggrin.gif
bet tikrai nepavydziu situacijos, kai vaikas priima tik mama unsure.gif MAniskis, tai tecio labai laukia, bet nebrokija ir mociutes, ir tetutes ir aplamai, svetimu ...noriai pabuna ant ranku pas bet ka - su sypsena ir savo pakalbejimais biggrin.gif

Afrodite, tau ir tavo seimai dar karta ramybes ir butinai, geru 'atsakymu' is gydytoju 4u.gif

Edena, sveikinimai sulaukus savosios atzaleles, toks gan nemazas, sakyciau biggrin.gif Del lauko, - tai kai tokie orai, manau gali vezt nors ir pirma diena po grizimo is ligonines. svarbu , skersvejy nelaikyt, ir zinoma, teisingai aprengt biggrin.gif Maniskiai abu rugpjutinukai, tai is karto veziau beveik.... na , su joriu kita situacija, jis ant papo kabodavo istisai, tai tam lauke ir nebuvo laiko labai but pradzioj biggrin.gif

Atsakyti