Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

laba

natalija, oho, kokie norai... mama daugiavaike noretai but biggrin.gif man kazkaip dvieju per akis. daugiau nenuoriuuuu schmoll.gif dabar jau norec sau pagyvent, bo kas cia beliko iki pensijos ? lotuliukas.gif

QUOTE(Tino @ 2015 06 08, 18:28)
nu mane šiek tiek graužia sąžinė, kad nežindau. dabar jau gi galėčiau. bet man kai nežinai, kiek jos suvalgo, ir duoti bet kiek ir bet kada tai užmuša  doh.gif nu gyvenimas būtų lovoj. o miegas kada?  :: ai, tai nusitraukinėt geriau tada. neįsivaizduoju su dvynukėm tokio žindymo.
o Tavo atveju ne geriau nusitraukinėt ir duot savo pieną, o ne mišinuką kaip priedą prie pieno?

o tai kam dabar tau zinot, kiek jos suvalgo? jei svoris augs normaliai, tai skirtumo jokio biggrin.gif - beje, jei zinda normaliai - tai daug greitesnis reikalas, nei nusitraukinejimas.Normalus zindimas trunka apie 10 min...

man pienas traukiant niekaip nebegdavo ... tai ir nesikankinau. kiek pazisdavo, o trukuma uzbaigdavom misineliu. Jei but normaliai zindes, stipriai traukes is giliau, tai nebut reikeje ne to, bet matyt, pritingedavo, o gal ir pienas nebegdavo . NEs kelis kart bandziau nusitraukt - tai max 10 ml per 20 min doh.gif spjoviau i ta reikala ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 08, 17:13)
Edena, o mums parodysi mažiuką?  ax.gif

Aš su kiekviena diena vis labiau noriu dar vieno...

Labas rytas 4u.gif pusryciaujam su mazuoju ir paskui utinai idesiu tikiuosi prisiminsiu prisijungima, nu ta galva paskutiniu etu tokia tuscia kad iki kito kambario kol nueinu pamirstu lo ejau lotuliukas.gif

na man tas nusitraukimas dabar irgi ziauriai patogu, per20 min kazkur 70 ml jau ir plius (.) duodu tai jei kur einam patogu pasiimt savo pienuko jei prabunda. bet laiko atzvilgiu aisku zaidimas tas nusitraukimas bet ir su (.) zaidimas mano apie 30 min valgo pats jeogu gal istobules veliau greiciau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 09 birželio 2015 - 07:22
Labas mamukai 4u.gif
Orai geri, nera net kada plepeti, lauke du arba tris miegus miegam cool.gif

Natalija, del vairavimo su mazium tikrai norek antro leliaus biggrin.gif man geriausia vairuot, kai didzioji salia sedi ir linksmina. Mikute pabudus dar gali pasedet (JAU gali) ax.gif bet paskui reeekia. Nemegsta tie maziai auto keduciu, syla ir galva, ir nugara.
As vairuoju ir viena su lelium. O ka daryt. Noriu reikalu susitvarkyti mieste, tada apvarom per pusdieni viska ir ramu mirksiukas.gif ismokau net soske ideti jai, kai sustoju prie raudono sviesoforo, bet noreciau irgi veztis ant priekines sedynes. Kazkada salone klausiau, pagalves atjungia jie ir vsio, tada vel varyk masina jas ijungti, nera kazkokio mygtuko g.gif o su pagalvem saugiau...

Edena, sveika prisijungus mirksiukas.gif

Tino, as irgi neisivaizduoju zindymo dvynuku, tu ir taip saunuole, kad trauki pienuka 4u.gif
Atsakyti
mamytes kaip atsilyginote vaiku gydytojui kuris i namus grizus po gimdymo atvaziavo apziureti ir prisirasyti maziuka? mes laukiam gydytojo dabar ir susimasciau ...
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 09, 12:28)
mamytes kaip atsilyginote vaiku gydytojui kuris i namus grizus po gimdymo atvaziavo apziureti ir prisirasyti maziuka? mes laukiam gydytojo dabar ir susimasciau ...

Pavaisink kava ar abata su sausainais (pyragu) ir viskas smile.gif Gydytojai gauna pinigus uz lankyma namuose, tad tai ju darbo dalis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 07, 11:28)
Nu apturėjau streso... galvoju, gal Ingbri pakomentuos. Mažoji nesišlapino dvylika valandų. O kai pasišlapino, tai tris kartus per dvidešimt minučių. Toliau viskas lyg normaliai, vėl šlapinasi įprastai. Vis pergyvenu, kad trūksta pieno, bet ji nepanaši buvo į dehidratuotą vaiką. Vandens vos vos sutiko gert. Sutinus irgi nebuvo. Naktį tikrai girdėjau, kad geria, rija. Tai kažkiek vistiek gavo skysčių. Kodėl taip ilgai nesisiojo? Nesuprasi. O pieno mažai, tikrai, nes ryte alkana buvo, seniau taip nebūdavo. Kodėl taip sumažėja, jei žinda reguliariai? Mišinių ji nepripažįsta, kuom pakeist pieną, jei taip ims ir dings? Ožkos pienu?

Jei tai pavienis atvejis, tai nieko baisaus, bet jei kartosis, kreipkis i gydytoja, reikia stebeti kurioje grandyje yra sutrikimas. Gali buti, kad ta karta mazyle ar ismoko ko naujo ar kazkas pan. ka smegenys labiau uzfiksavo, nei prieme slapinimosi impulsa i smegenu zieve. Viskas bus ir yra gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 08, 18:13)
Edena, o mums parodysi mažiuką?  ax.gif

Aš su kiekviena diena vis labiau noriu dar vieno...

Tu, Natalija tikra saunuole thumbup.gif as tai dabar noriu sugryzti dar i darba, ir po metu kitu gal ir antro jau noresiu. Mano vyras irgi jau noretu, bet as dar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 09, 08:11)
o tai kam dabar tau zinot, kiek jos suvalgo? jei svoris augs normaliai, tai skirtumo jokio biggrin.gif - beje, jei zinda normaliai - tai daug greitesnis reikalas, nei nusitraukinejimas.Normalus zindimas trunka apie 10 min...

tai kad kiek girdžiu daug kam trunka vos ne pusvalandį ir iki valandos blink.gif žinoma, gerai būt kartu dvynukus maitint, bet sunkiai įgyvendinama praktiškai. o jei nedaug suvalgo, tai kiek suprantu, po valandos ar dviejų užsinorės dar ir taip aš jų preikius turėčiau tenkint bet kada ir bet kiek, tai gyvenimasapsiribotų vien tuo. o dabar bent jau per valandą nusitraukiu, pasimaitinam, atsirūginam ir keletą valandų turim kitiems reikalams, pvz.patiems nusipraust, pavalgyt. ir taip kas 3 valandas. o žindymas būtų sunkus naktį - tada išvis be miego. nu ne man...

QUOTE(Mika... @ 2015 06 09, 10:32)
Tino, as irgi neisivaizduoju zindymo dvynuku, tu ir taip saunuole, kad trauki pienuka 4u.gif

ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 06 09, 12:28)

niekaip. viskas taip grei įvyko, kadf nespėjau sureaguot net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 06 09, 11:44)
Pavaisink kava ar abata su sausainais (pyragu) ir viskas  smile.gif Gydytojai gauna pinigus uz lankyma namuose, tad tai ju darbo dalis  mirksiukas.gif

QUOTE(Tino @ 2015 06 09, 12:10)
niekaip. viskas taip grei įvyko, kadf nespėjau sureaguot net  biggrin.gif

supratau, dekui 4u.gif
Atsakyti
Ingbri, labai labai ačiū 4u.gif Daugiau nesikartojo smile.gif Keistas nutikimas, keisčiausia, kad tada ryte nubudus dar valandą nesisiojo... g.gif

Tino, tai faktas, kad abi žindydama tu daugiau nieko ir neveiktum. Nebent būtų kokios sprinterės. Mano draugės vaikas privalgydavo per penkias minutes. Maniškė ir dabar dar ilgai valgo. Sunkiai teka tas pienas, jai tenka rimtai dirbti. Tai kad ramiai - pavyksta nusitraukt, vaikams užtenka - ko dar norėt? Čia jau tiesiog ir taip nuostabu smile.gif 4u.gif

Dar vieno noriu ir sau ir dėl to, kad dviems mažyliams tikrai linksmiau augti. Mes tai jau tokie pagyvenę. Aš tai dar dar, strakalioju, dainuoju ir kvailioju. O vyras tai jau gimė pensininku. Viena buvo vienturtė ir antra venturtė. Nesamonė biggrin.gif

Mika, o tu vežioji ant galinės sėdinės veidukų atgal ar į priekį? Rekomenduoja veiduku atgal kuo ilgiau vežioti saugumo sumetimais... O mes tai tuos būtinus devynis kilus iš viso nežinia kada pasieksim...

Kažin kaip Afroditės mažiuko vizitas pas gydytojus praėjo? 4u.gif
Papildyta:
Wiliux, ar jau namie? Kaip laikotės?

Edena....Žinai, tu kai jau vaikščiosi Ąžuolynę...tu atsargiai. Galiu užpult ir suvalgyt tavo vaiką wub.gif wub.gif wub.gif Iki dabar norėjau dar vienos mergaitės. O pažiūrėjau į tavo stebuklą ir jau viskas, pasirašyčiau ir berniukui lotuliukas.gif
Atsakyti
Natalija, as vezu kaip priklauso leliukams, nusuktu veiduku atgal. Uztai jie turbut ir nemegsta tu keduciu doh.gif
O soske tai idedu, kai autokedute uz manes, pasiekiu kazkaip ranka cool.gif

As irgi pagalvojau apie Afrodite ir Wiliux g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 06 09, 13:28)

As tai norejau dar labai ramybes namie ir poilsio 5 dienos po grizimo is GN unsure.gif tai baigus apsilankyma davem saldainiu ir viso gero rolleyes.gif pas mus atvaziuoja visada abi, gydytoja ir sesute, tai visa delegacija doh.gif
Atsakyti
Natalija, Mika ačiū! Mes šiandien jau grįžom namo thumbup.gif . Nuo sekmadienio buvom išvažiuojamam režime, t.y. išleisdavo namo, į ligoninę važiuodavom antibiotikams ir apžiūroms. Pasitaikė supratinga gydytoja, nes apsveikusias perkėlė į palatą su plaučių uždegimu sergančiu berniuku. Lyg ir neužkrečiamas, bet baisu man labai buvo. Todėl gydytoja leido važiuoti namo! O šiandien jau ir visai išrašė, tęsim gydymą namie. N liga bjauri, linkusi kartotis. Pakilus temperatūrai turėsim iš karto vežti šlapimo tyrimus.
Prisižiūrėjau visko ligoninėje. Guli dviejų metų neturintis berniukas. Vienas, mama kažkur gastroliuoja. Ne pirmą kartą jau guli, vaikas beveik sveikas, naudojasi ligonine kaip auklėm. Gaila vaiko labai, uždarytas už grotų, verkia, sesutės irgi negali jam dėmesio skirti.
O šią naktį sapnavau, kad laukiuosi, jau 7,5 mėn. Dar dabar saldu prisiminti wub.gif sapne skambinau vyrui ir sakiau, kad sutaupiau 15k, nes nereiks į TR skristi biggrin.gif
Dėl autokėdučių - mūsiškei ženkliai pagerėjo perkėlus kėdutę į priekį. Mūsų abejose mašinose yra mygtukas atjungti pagalvę.
Tino, aš kažkurią naktį nioliktą kartą maitinau N ir pagalvojau, kad su dvynukais taip negalėčiau. Prisidedu prie merginų - valio, kad maitini mp, nesuk galvos dėl žindymo.
Afrodite 4u.gif
Kaži gal jau ir Kitty šeimyna grįžo iš atostogų?
Įlindau į albumėlį. Jau vaikučių grožis wub.gif Ir Edenos mažylio, ir Tino mergaičiukių (ruibuilės ir didelės atrodo),o jau Joris koks suaugęs!
Natalija laukiam Elės nuotraukų galų gale smile.gif
Atsakyti
tikrai, įdomu kaip Afroditei - kokios žinios 4u.gif g.gif
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 09, 14:55)
Tino, tai faktas, kad abi žindydama tu daugiau nieko ir neveiktum. Nebent būtų kokios sprinterės. Mano draugės vaikas privalgydavo per penkias minutes. Maniškė ir dabar dar ilgai valgo. Sunkiai teka tas pienas, jai tenka rimtai dirbti.  Tai kad ramiai - pavyksta nusitraukt, vaikams užtenka - ko dar norėt? Čia jau tiesiog ir taip nuostabu smile.gif  4u.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 06 09, 17:23)
Tino, aš kažkurią naktį nioliktą kartą maitinau N ir pagalvojau, kad su dvynukais taip negalėčiau. Prisidedu prie merginų - valio, kad maitini mp, nesuk galvos dėl žindymo.

ačiū, kad paguodėt. turbūt tikrai reikia baigt graužtis ir džiaugtis, kad pieno užtenka dviem. ax.gif

sveikinu sugrįžus namučio ir pasveikus 4u.gif labai liuks, kad antibai suveikė ir greit pasveikot, o ir dar gydytoja gera pasitaikė thumbup.gif

kalbat apie dar vaikų norėjimą. po IVF dažnai pastoja natūraliai. bent jau man šansų nedaug, bet juk visko būna. bet įdomu su mažu AMH irgi taip galima pastoti dar g.gif žinot tokių pavyzdžių? dažniausiai pastojusių tie AMH bent jau Lietuvoj nelabai žinomi... g.gif blyn, tada reikia saugotis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 06 09, 13:10)

niekaip. viskas taip grei įvyko, kadf nespėjau sureaguot net  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš net nepagalvojau atsidekoti, juk jų toks darbas smile.gif

Wiliux, sveiki,sugrįžę namo 4u.gif

Aš tai eisiu rytoj bartis su darželiu..
Atsakyti