Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

sveikos 4u.gif

Atisa, eina sau kaip del to dedes nuskabejo smile.gif buciau tikrai bijojus ir as viena nakti eit pro tas duris blush2.gif biggrin.gif

Ziuriu nakti visoms neblogai ismiegojo, tame tarpe ir mano, uzmigo puse 1 tai keles tik puse 5, bet pries tai....vakar 19val kaip pradejo klykt tai praklyke iki kol uzmigo, o dar maniskis ale dviems valandoms buvo isvaziaves, o grizo daug veliau tai kokiais zodziais jo tik neisvadinau blush2.gif biggrin.gif doh.gif baisu, nu bet nebezinojau ko imtis, klyke ji ir as kartu asarojau 4u.gif
Siandien vel vaikas kaip vaikas g.gif

Tino, su lauku...tau dar kazkas isveza pasivezint, o as kolkas dar nebuvau, na isskyrus isvyke kaip buvom i Birstona pasivaikstinet, as kolkas migdziau tik balkone, nu as dar neprisiverciu zygiuot su tuo vezimu, atrodo kol ji miega arba kazka pasidarau arba tiesiog sau laiko skiriu, dabar dar ir pamiegu daznai su ja kartu.
O per tuos karscius tai net i balkona neveziau, karsta, jis pietinej pusej, tai miegojo gerai isvedintame kambaryje ir tiek. Siuo klausimu sakiau kaip menesis sueis, stengsiuos jau daugiau i ta viesuma lyst, nu dabar man dar nesinori.

Merginos, pakartokit kuri prisijungimus, kazkada turejau, odabar tik pilvinukuose imeciau dukrytes foto, o nors ir su Jumis suipazinti 4u.gif

Afrodite, su proga Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 10, 14:27)
as dar neprisiverciu zygiuot su tuo vezimu, atrodo kol ji miega arba kazka pasidarau arba tiesiog sau laiko skiriu, dabar dar ir pamiegu daznai su ja kartu.

drinks_cheers.gif dariau lygiai taip pat, migdžiau balkone ir kol miegojo arba ką pasidarydavau, arba irgi ilsėjausi. po kelių mėnesių pradėjom eiti į lauką su būdraujančiu vaiku smile.gif su D.C. vaikščiot lauke, kol miega, būdavo tėčio ir močiutės laiko praleidimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 liepos 2015 - 13:42
QUOTE(zuzla @ 2015 07 10, 14:41)
drinks_cheers.gif dariau lygiai taip pat, migdžiau balkone ir kol miegojo arba ką pasidarydavau, arba irgi ilsėjausi. po kelių mėnesių pradėjom eiti į lauką su būdraujančiu vaiku smile.gif su D.C. vaikščiot lauke, kol miega, būdavo tėčio ir močiutės laiko praleidimas smile.gif

Gaila musu mociutes uz juru mariu, na ne tikraja to zodzio prasme, bet apie buvima kartu tai labai tinka sis pasakymas smile.gif
O tetis joa, as irgi ji bandysiu isnaudoti, o jei ne, gi tas pats oras, nebent noretusi paciai prasimankstinti, bet man dar kazkaip ne ta nuotaika blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 10, 14:48)
O tetis joa, as irgi ji bandysiu isnaudoti, o jei ne, gi tas pats oras, nebent noretusi paciai prasimankstinti, bet man dar kazkaip ne ta nuotaika  blush2.gif  smile.gif

mane vyras varė iš namų, kad prasivėdinčiau, bet ilgai nenorėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Visas sveikinu su ismiegotom naktim 4u.gif 4u.gif Kad tokiu naktu tik daugetu ir daznetu thumbup.gif
Armantele,mes irgi i viesuma gal iki pusantro menesio nelabai lindom,o siaip ir pas mus panasus variantas budavo kaip ir pas jus.Jei noredavau paiilset tai vyro mama paveziodavo,retkarsciais mano mama,o siaip vyras mano tada.
Aciu visoms uz sveikinimus mirksiukas.gif wub.gif
O foto ikeliau siandien keleta kad matytusi kaip augom nuo gimimo iki dabar smile.gif
Atsakyti
Afrodite, koks grazuolis ir mielas Tavo stebuklelis wub.gif
Klausiu mamyciu, kuriu vaikuciams, jau islindo dantukai, ar lindimo metu turejo temperaturos ? Mano maziukui yra 38.5, jauciasi gerai, valgo, zaidzia, dantenos paburkusios, nekoseja, nesloguoja, tikiuosi temp. del dantu. Ar nuo tokios temp. jau duodavot paracetamolio? O rytoj mums dar krikstynos, gal nesusirgsim doh.gif
Atsakyti
Ai,tiesa kadangi 4 menesiu proga nepapuolem pas gydytoja,tai patys matavomes ir svere vyras. Taigi augam nei pr dideli,nei per mazi. Svoris 7600gr.Ugis 64cm. thumbup.gif
Aciu labai Ingbri uz komplimentus mano mazajam stebuklui wub.gif wub.gif wub.gif O nenori dienos metu pabandyt saldancius pleistrus? o jei reiks vakarui paracetamolio zvakute deti?
mes naudojam siuos pleistrus temperaturai must;
http://www.yasaya.co...turos-kudikiams
SVEIKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir smagios rytoj sventes,pacios pacios sauniausios ir nuostabiu foto-lauksim beje ju ir albumelyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 10 liepos 2015 - 15:27
aciu merginos, prisijungimus gavau, uzmigs dukryte ikelsiu foto ir su Jusu susipazinsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal spesiu parasyt o gal ir ne biggrin.gif
Kiek skaiciau, vaikai iki tam tikro amziaus mato dvasias, paskui ta galimybe dingsta su amzium.
ATISA,jei neklystu tu klausei, tai man kartais degina, bet kadangi ne visada kol kas nekreipiu demesio, pirma pas gine reik nueit.
Ar jum po cp ilgai kraujavo? Man buna jau atrodo svaru kelios dienos ir vel pradeda tepliot. O jau daugiau nei menuo.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 10, 14:27)
Tino, su lauku...tau dar kazkas isveza pasivezint, o as kolkas dar nebuvau, na isskyrus isvyke kaip buvom i Birstona pasivaikstinet, as kolkas migdziau tik balkone, nu as dar neprisiverciu zygiuot su tuo vezimu, atrodo kol ji miega arba kazka pasidarau arba tiesiog sau laiko skiriu, dabar dar ir pamiegu daznai su ja kartu.

jau nebeturiu verysad.gif viena močiutė susilaužė abi rankas, tai nieko nebegali daryt ir pati reikalauja priežiūros. turėjom du vaikus, dabar bus jau beveik keturi verysad.gif jaučiu, kad ir aš nebeisiu į lauką, kai taip šalta, vėjas ir lyja. turiu gerą balkoną, jame paliksiu. tik kad namie sunkiai užmiega, o vežiojant joms yra supimas - tai vis geriau. namie kol užmigčiau čia keletą kartų visa valanda praėjo. sušalau aš lauke, einu kokio viatmino c įkalt, kad nesusirgčiau.
nesilaikysiu aš tų mitų, kad "aš kiekvieną dieną bet kokiu oru vežiau vaiką į lauką, todėl jis neserga dabar". netikiu aš tuo, tai nesižudysiu tikrai rudenį ir žiemą.
o dar maniškės kepurių kaip netoleruoja doh.gif lotuliukas.gif uždėjau šiandien, tai baisi tragedija biggrin.gif

QUOTE(Vega56 @ 2015 07 10, 17:35)
Ar jum po cp ilgai kraujavo? Man buna jau atrodo svaru kelios dienos ir vel pradeda tepliot. O jau daugiau nei menuo.

man kokį mėnesį kraujavo, paskutinę savaitę jau taip kas antrą dieną patepliojant. o po mėnesio kaip staiga dingo ir dingo.

klausykit, o kokio amžiaus vaikai jau ant pilvo remiasi su rankytėm ir galvą pakėlę laiko? maniškėm kažko tai dar nešviečia greitai g.gif

Afrodite, Kitty, Natalija, kokios gražios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 10 liepos 2015 - 17:09
Aciu Tino mirksiukas.gif 4u.gif Na del galvytes net nezinau,bet maniskis jau 3 menesiu graizai laike galva,net foto esu ikelusi i albuma kur nuogaliukas tai ten fotografuotas jis geguzes 25 diena.Tai jam net pilnai nebuvo 3 menesiu. g.gif Siaip jis toks nemegejas ant pilvo gulet,o kai ant ranku nesiodavau tai galvyte sukiodavo i visas puses ir aisku is pradziu buvo kaip girto galva,bet stiprejo.Mano manymu mums labiausiai ir padejo tas nesiojimas ant ranku,nes ant pilvo neguledavo zviegdavo tiesiog.Bet musu maziukas nekele galvos kai budavo paguldytas ant nugaros ir paemus rankutems keldavo jo kuneli,tai galvyte nesikeldavo.
Kitas pastebejimas,as tiksliai neatsimenu kiek tau savaiciu buvo kai tu gimdei,bet kaip man aiskino jau n mediku,kad jeigu vaikeli pagimdei iki pilnu 37 sav. tai turi ta amziu reiskias minusuot.Tai mums minusuoja ir dabar 3 sav ir 2 dienas.nors daug jau dalyku jis daro kaip irvisi kiti kurie gime laiku. Bet mums nerealiai padejo masazai ir mankstos.Dabar liko dar du kartais ir tada ilsesimes iki rugsejo,o rugseji vel eisim. thumbup.gif
Manau pasikalbek su gydytoja,ji geriuasiai ivertins vaiku raida. 4u.gif
Vega,as kraujavau tikrai labai ilga 8 sav. 4u.gif Pirma menuo buvo stiprus kraujavimas,paskui kazkur dar dvi savaites vidutinis ir paskutines dvi savaites stiprus tepliojimas kuris staigiai su viena diena ir baiges.
Atisa, man perstejo,degino,tempe ir kai slapinaus labai skaudedavo net norejos atsistot ir slapintis buvo su baime jau,kai prausdavausi irgi pradedavo deginti.Bet ne is kart po gimdymo,o zymiai veliau.Kai po keliu savaiciu kentejimo nuejau pas giniu jis net negalejo manes ant kedes normaliai apziureti,nes atrodo atpalaidavusi raumenys bet viskas taip sutraukta lotuliukas.gif na bet jis pagal kazka paskyre man vienas zvakutes,nepamenu tiksliai pavadinimo,atsimenu kad su hialiurono rugstim,vit.C ir vit.E ir t.t. ir man tikrai labai padejo. Ai,tiesa radau (sio menesi tavo vaikas kaip tik zurnale jos yra smile.gif) FEMINELLA HYALOSOFT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 07 10, 16:35)
Sveikos.

man iki siol dar teplioja doh.gif jau nusibodo doh.gif

Afrodite, o jau leliuko meilumas wub.gif labai labai grazus bigsmile.gif man tai i tave jis panasus mirksiukas.gif ir labai fainos foto 4u.gif

Man isvis, susilaukus savo dvynuku, berniukai tokie meilus pasirodo yra; kazkaip visa laika atrode kad mergytes meilesnes, nu bet as savo pinokiuko negaliu nustot minkyt, man jis toks buciuojamas yra bigsmile.gif mergyte tai tokia gleznute mano, tai su ja atsargiai kolkas, o bernelis tai ir jegos turi ir lasinio daugiau biggrin.gif Ir tie veidukai ju nepakartojami, tos grimasos- kazkaip israiskingesnes pas berniuka. Fainuoliai wub.gif
Atsakyti