Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

Vega man sulig menesiu irgi nesibaige, atrodo jau buvo dinge kelioms dienoms ir siandien vel.. turbut gijomo procesas...

Afrodites berniukas grynas jis thumbup.gif vyro bruozu nelabai aiskiu radau ax.gif wub.gif

oi apie tas dvasias baikit, bijosiu biggrin.gif maniskis i paveiksla viena irgi ziuri nenormaliai, gal kas irgi tuno lotuliukas.gif
Atsakyti
laba
ui , kaip smagiai nulijo ka tik pas mus...pirma kart taip normaliai po visu karsciu. Jau suliny vanduo baige issekt ...

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 09, 16:11)
Laina,kaip smagiai nuskambejo jusu pasivazinejimas traktorium thumbup.gif as net atrodo matau tavo stebuklelio is laimes spindincias akytes : Pamenu,kai mano dukra budavo traukinio kabinoj-oi kaip spragejo is laimes visa 
O mes vakar atsventem 4 menesiu proga ir kaip tik vakar buvo metai lygiai kai uzsimezge mano stebuklelio gyvybe : Tai pasidarem mini fotosesija namu salygo  na ta prasme fotkinom patys,bet nemazai  :

aha, sunku aprasyt, kaip atrodo akys, kai pamato traktoriu biggrin.gif ... o kai ikeli, tai laime didziausia...tik va, paskui supranta, kad mama nemoka traktoriaus uzkurt doh.gif O visas smagumas, butent - vaziuoti doh.gif :

su tuo jubiliejum 4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 07 09, 16:30)
ir mums akytes puliuoja, skaiciau, kad tai yra uzsikimse asaru latakai ir kad per 3 men.dazniausiai praeina    lasibų oculoheel homeopatinius, bet nieko nepadeda. Bandysiu kokius kitus ir jei nepades, eiaim paa gydytoja 

Mergaites, kurios po cp, ar nei vienai nebuvo po to kateterio slapimo taku uzdegimo? Man pradejo skaudet slapinantis  :: itariu, kad uzdegimas, nes skauda ta vieta, kur slangute vede.. gal kam buvo? Ka geret, kad tiktu ir maitinanciom?

oculoheel, mano manymu, tai kaip numireliui zvake biggrin.gif ...

pabandyk gal kokiu spanguoliu pagert g.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2015 07 09, 19:36)
Mes gyvename No tai cia yra mamu pieno bankas.

na, pas mus netoleruoja to, kad vaikas gautu svetimos moters piena... gal, jei gerai issterilizuot, ir nieko...kazkada uzsiminiau, kad va, duotu man kt zindyve pieno, tai gavau rekt... tipo, ka tu zinai, kokiom ligom ji serga ir pan doh.gif na, kita vertus, tai taip... Pieno banke, vis vien, patikrinta... bet ..velgi, motinos pienas sveikiausia - savos motinos, ir savu laiku, nes gaminasi tokios sudeties, kokios reikia butent siam tarpsniui...

QUOTE(Tino @ 2015 07 10, 14:11)
ai, aš tai kuo daugiau miegu, tuo daugiau noriu 
oi, oras miegui tai geras, reik eit į lauką, bet aš nenoriu per tokį orą vežiot. bet namie kol užspausiu, tai tik pati pavargsiu.

na, as vezdavau i lauka kasdien vien todel, kad lauke miegodavo 2-4 val , o namuose - tik kokia valanda... bet man bepigu, mes nuosavam kieme

QUOTE(Ingbri @ 2015 07 10, 16:17)
Klausiu mamyciu, kuriu vaikuciams, jau islindo dantukai, ar lindimo metu turejo temperaturos ? Mano maziukui yra 38.5, jauciasi gerai, valgo, zaidzia, dantenos paburkusios, nekoseja, nesloguoja, tikiuosi temp. del dantu. Ar nuo tokios temp. jau duodavot paracetamolio? O rytoj mums dar krikstynos, gal nesusirgsim 

gali but nuo dantuku.
jei gerai jauciasi , tai ir neduok to paracetamolio. jei matysi, kad negerai, kad skauda, vaikas vangus - tada taip... o siaip, tegu organizmas pats susitvarko

QUOTE(Tino @ 2015 07 10, 17:59)

nesilaikysiu aš tų mitų, kad "aš kiekvieną dieną bet kokiu oru vežiau vaiką į lauką, todėl jis neserga dabar". netikiu aš tuo, tai nesižudysiu tikrai rudenį ir žiemą.

na, nesutiksiu, kad cia tik mitas... lauke formuojasi vaiko imunitetas. kuo daugiau laiko praleidzia grynam ore, tuo vaikiukai stipresni buna. cool.gif
Atsakyti
oi, kaip man patinka toks oras thumbup.gif išsimiegojau daugiau nei 7 val. seniai taip bebuvo wub.gif
gal ir dieną reiktų jau retint maitinimus - pereitnuo kas 3 valandos prie kas 4 valandos. g.gif ?
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 10, 18:45)
Aciu Tino mirksiukas.gif  4u.gif Na del galvytes net nezinau,bet maniskis jau 3 menesiu graizai laike galva,net foto esu ikelusi i albuma kur nuogaliukas tai ten fotografuotas jis geguzes 25 diena.Tai jam net pilnai nebuvo 3 menesiu.  g.gif Siaip jis toks nemegejas ant pilvo gulet,o kai ant ranku nesiodavau tai galvyte sukiodavo i visas puses ir aisku is pradziu buvo kaip girto galva,bet stiprejo.Mano manymu mums labiausiai ir padejo tas nesiojimas ant ranku,nes ant pilvo neguledavo zviegdavo tiesiog.Bet musu maziukas nekele galvos kai budavo paguldytas ant nugaros ir paemus rankutems keldavo jo kuneli,tai galvyte nesikeldavo.
Kitas pastebejimas,as tiksliai neatsimenu kiek tau savaiciu buvo kai tu gimdei,bet kaip man aiskino jau n mediku,kad jeigu vaikeli pagimdei iki pilnu 37 sav. tai turi ta amziu reiskias minusuot.Tai mums minusuoja ir dabar 3 sav ir 2 dienas.nors daug jau dalyku jis daro kaip irvisi kiti kurie gime laiku. Bet mums nerealiai padejo masazai ir mankstos.Dabar liko dar du kartais ir tada ilsesimes iki rugsejo,o rugseji vel eisim. thumbup.gif
Manau pasikalbek su gydytoja,ji geriuasiai ivertins vaiku raida. 4u.gif

tai va, kad mūsiškės irgi tinginės - kai padedam ant pilvo, po kelių minučių pradeda rėkt ir nelabai kažką ten stengiasi. nu žodžiu sporte į mamytę biggrin.gif gydytoja kaip ir nieko nesako - viskas gerai. dar eisim į vaikų stebėjimo kabinetą, tai tada pamatysim ką sakys. taip, maniškės gimę 34 savaičių, tai viskas gali būt vėliau. bet svoris ir ūgis tai jau pasivijo normas biggrin.gif ant rankų tokioj pozoj ir aš daug nešioju.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 10, 23:31)
Ir tie veidukai ju nepakartojami, tos grimasos- kazkaip israiskingesnes pas berniuka. Fainuoliai  wub.gif

kiekvienai palėdai savas pelėdžiukas gražiausias, kaip sakoma lotuliukas.gif aš irgi anksčiau į vaikus nežiūrėdavau, o dabar visi gražūs, bet mano gražiausi biggrin.gif savo burbuliukų foto irgi vakar įkėliau.

QUOTE(laina12 @ 2015 07 11, 10:43)
pas mus netoleruoja to, kad vaikas gautu svetimos moters piena... gal, jei gerai issterilizuot, ir nieko...kazkada uzsiminiau, kad va, duotu man kt zindyve pieno, tai gavau rekt... tipo, ka tu zinai, kokiom ligom ji serga ir pan  doh.gif na, kita vertus, tai taip... Pieno banke, vis vien, patikrinta... bet ..velgi, motinos pienas sveikiausia - savos motinos, ir savu laiku, nes gaminasi tokios sudeties, kokios reikia butent siam tarpsniui...
na, as vezdavau i lauka kasdien vien todel, kad lauke miegodavo 2-4 val , o namuose - tik kokia valanda... bet man bepigu, mes nuosavam kieme
gali but nuo dantuku.

suprantu, kad geriausia savo mamos pienas, bet jei rinktis tarp mišinio ir kitos mamos pieno, kai savo dar nėra, tai aš rinkčiausi jau kitos mamos pieną. na, juk vis pienas.
taip, tas gerai, nes man irgi namie užmigdyt būna labai sunku, bet būna juk dienų, kai norisi ir pačiam pailsėt, ir pačiam šalta išeit, ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 11 liepos 2015 - 10:09
Sveikutes, jetus vakar diena mano vaikas auksinis, miegojo po kelias valandas, o nuo pavakares issibudrino, apie vakara vel paklykavo, uzmigo 1val ir iki 6 wub.gif poto vel nusudom, dabar snaudzia tai ikeliau foto ir as. Eisiu susipazinti su Jumis keik spesiu dar ir turiu klausima.

Musu gyd. atostogauja tai buvom pirmam vizitu pas pavaduojancia, uzsimine,kad nuo triu savaiciu duoti vit. D lasiuku, o nei kokio nei kaip as neisivaziduoju,gal kuri apsviestumet, buciau dekinga 4u.gif

Na, o antras klausimas tai... man jau baisu tas vaikuciu auginimas unsure.gif tai akytes, dabar visa isberta, kaklas, veidelis, net galvyte, nezinau ar cia islaukt pirmadienio, ka ar as suvalgiau, nors rodos nieko kazko labai negalimo nevalgiau, dabar valgysiu grieztai, bet jei nei vaiiu nei darzoviu zaliu nei pieno produktu negalima tai gal pasidalintumet ka Jus valgot tokiu atveju, tos ur labai prisiziuri, na uzsakiau vyro,kad nupirktu jauienos, darzoviu troskinimui, kalafijora brokoli, o ka pusryciams, vakarienei?
Grikiai koses turbut tinka taip?
Atsakyti
Jetus, visu vaikuciai labai grazus wub.gif tikrai kaip kazkas sake stebuklingi vaikai wub.gif

Na, bet dvynukai tai kazkas nerealaus, tobula, sunku auginti, tikrai kaip paskaitau reikalauja daug jegu, cia su vienu nuzombejus, apvemta biggrin.gif o su dviem, na, bet grozis tokia seima neispasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 11, 11:50)
Sveikutes, jetus vakar diena mano vaikas auksinis, miegojo po kelias valandas, o nuo pavakares issibudrino, apie vakara vel paklykavo, uzmigo 1val ir iki 6  wub.gif poto vel nusudom, dabar snaudzia tai ikeliau foto ir as. Eisiu susipazinti su Jumis keik spesiu dar ir turiu klausima.

Musu gyd. atostogauja tai buvom pirmam vizitu pas pavaduojancia, uzsimine,kad nuo triu savaiciu duoti vit. D lasiuku, o nei kokio nei kaip as neisivaziduoju,gal kuri apsviestumet, buciau dekinga  4u.gif

Na, o antras klausimas tai... man jau baisu tas vaikuciu auginimas  unsure.gif tai akytes, dabar visa isberta, kaklas, veidelis, net galvyte, nezinau ar cia islaukt pirmadienio, ka ar as suvalgiau, nors rodos nieko kazko labai negalimo nevalgiau, dabar valgysiu grieztai, bet jei nei vaiiu nei darzoviu zaliu nei pieno produktu negalima tai gal pasidalintumet ka Jus valgot tokiu atveju, tos ur labai prisiziuri, na uzsakiau vyro,kad nupirktu jauienos, darzoviu troskinimui, kalafijora brokoli, o ka pusryciams, vakarienei?

Lasiukus D tai duodu nuo pat gimimo. mum viska israse ligoninej ir nusipirkau vaistinej.
Del berimu, tai kaip tik si ryta skaitinejau knyga apie kudykius, raso kad 3ioj savaitej tam tikras berimas yra norma. zodziu patarciau tau knuga kokia nusipirkt kur viskas apie najagimius ir kiekviena sekanti ju augmo menesi, daug ka padeda suprast kas normalu kas ne. padetu isvengt bereikalingu skambuciu ir vizitu pas gyd. Man va padovanojo knyga 'pirmieji penkeri gyvenimo metai', labai daug apie butent pirmuosius metus aprasyta, labai smulkiai ir detaliai kiekvienas menuo isnarpliotas. ten taip pat ir apie maitinma ir apie zindyves dieta, nu zodziu viskas ten surasyta. bendram supratimui nebloga knyga man atrodo, o laiko kaip suprantu turi laisvo daug wink.gif biggrin.gif

Tino, kokios fainos mergytes thumbup.gif priespaskutine ju nuotrauka prikolna biggrin.gif o paskutiniojoj tai jau zandu putlumas biggrin.gif

Armante grazuolyte tavo wub.gif

Laina, nufotkink savo bachureli ant traktoriaus, labai idomu butu paziureti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 11 liepos 2015 - 12:18
[quote=burbuliacija,2015 07 11, 13:17]
o laiko kaip suprantu turi laisvo daug wink.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jooo, laiko turiu daug biggrin.gif
Turiu knygu net kelias, bet as taip nemegeja ju atsiverst, bet matau teks, eisiu aplamai apziuret apie ka tiksliai jos, viena tai nuo nestumo perskaiciau i vsio, nes drauges kelias cia man paskolino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 11 liepos 2015 - 12:25
[quote=Armante,2015 07 11, 12:24]
[quote=burbuliacija,2015 07 11, 13:17]
o laiko kaip suprantu turi laisvo daug wink.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jooo, laiko turiu daug biggrin.gif
Turiu knygu net kelias, bet as taip nemegeja ju atsiverst, bet matau teks, eisiu aplamai apziuret apie ka tiksliai jos, viena tai nuo nestumo perskaiciau i vsio, nes drauges kelias cia man paskolino blush2.gif
[/quote]

As zinok irgi nesu knygu megeja, nieko neskaitau gyvenime. Padovanojo man kelias knygas ( tie kurie nezino kad knygu nemegstu biggrin.gif) tai pravercia kazkiek. Jei kas neaisku pvz, turiny paziuriu ar apie tai parasyta, ir atsiverciu.. Skaitau tik tai kas man aktualu tuo metu. Siaip nuo pirmo iki paskut puslapio perskaityt negaleciau, nes stora ta knyga blyn biggrin.gif na bet isties daug naudingu dalyku yra, jei pvz. niekur greit atsakymo rast negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 11, 12:50)
Musu gyd. atostogauja tai buvom pirmam vizitu pas pavaduojancia, uzsimine,kad nuo triu savaiciu duoti vit. D lasiuku, o nei kokio nei kaip as neisivaziduoju,gal kuri apsviestumet, buciau dekinga  4u.gif

tai gal pasidalintumet ka Jus valgot tokiu atveju, tos ur labai prisiziuri, na uzsakiau vyro,kad nupirktu jauienos, darzoviu troskinimui, kalafijora brokoli, o ka pusryciams, vakarienei?

taip, vitamino D reikia duot kiekvieną dieną po 2 lašiukus. geriausia tas aliejinis su drakoniuku buteliukas.
aš valgau viską, išskyrus kopūstus, pupas ir žirnius. be pieno produktų negaliu išsiverst, tai neriboju jų, tinka visos košės, mėsa, kiaušiniai ir kt.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 11, 13:17)
Man va padovanojo knyga 'pirmieji penkeri gyvenimo metai', labai daug apie butent pirmuosius metus aprasyta, labai smulkiai ir detaliai kiekvienas menuo isnarpliotas. ten taip pat ir apie maitinma ir apie zindyves dieta, nu zodziu viskas ten surasyta. bendram supratimui nebloga knyga man atrodo,

ir aš šitą knygą turiu ir skaitau kiekvieną mėnesį biggrin.gif tik kad joje labai jau natūralistiškai kai kas parašyta: neduot soskės, gerti duoti iš šaukštelio, nenešiot ir pan.
aha, visi sako, kad jau nupenėtos maniškės lotuliukas.gif burbuliukai. nu sakau, kad tinginės - nesportuoja, o valgo gerai mano pieną, tai ir penisi. žandukus kai pasideda tai kaip chamiakai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 07 11, 14:32)

ir aš šitą knygą turiu ir skaitau kiekvieną mėnesį  biggrin.gif tik kad joje labai jau natūralistiškai kai kas parašyta: neduot soskės, gerti duoti iš šaukštelio, nenešiot ir pan.

Tai zinai as religingai nesilaikau visu ten tu nuorodu, tiesiog kas aktualu ir kas tinka paciai, ta ir panaudoji, o kas netinka, ta praleidi pro ausis biggrin.gif
Atsakyti
Užbėgu trumpam pasveikinti naujai atvykusias mamas, palinkėti greito augimo anksčiau atkeliavusiems mažyliams ir pasveikinti KittyKitty dvynukus su PIRMUOJU GIMTADIENIU!!! Esi nuostabi mama, linkiu, kad ateinantys metai būtų lengvesni ir atneštų dar daugiau džiaugsmo visai šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tris kart Valio Valio Valio!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Armante ir mus bere nuo 3 sav , isbere visa veida, paskui perejo i toki pleiskanojima, sukietejimus, ir ale luobele nueidinejo tokiais sausejanciais plemukais, kremas atminkstindavo ir ta vieta paskui svari jau budavo, dabar 6 sav ir susitvarke, dabar tas pats auksciau galvyteje darosi, itariu tai kaip ir beskeicianti oda 4u.gif
Kokios grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif Ar pati fotografuoji ar fotosesijoje buvot ax.gif ?

mes irgi sveikinames albumelyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 liepos 2015 - 21:28