laba
ui , kaip smagiai nulijo ka tik pas mus...pirma kart taip normaliai po visu karsciu. Jau suliny vanduo baige issekt ...
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 09, 16:11)
Laina,kaip smagiai nuskambejo jusu pasivazinejimas traktorium

as net atrodo matau tavo stebuklelio is laimes spindincias akytes : Pamenu,kai mano dukra budavo traukinio kabinoj-oi kaip spragejo is laimes visa
O mes vakar atsventem 4 menesiu proga ir kaip tik vakar buvo metai lygiai kai uzsimezge mano stebuklelio gyvybe : Tai pasidarem mini fotosesija namu salygo na ta prasme fotkinom patys,bet nemazai :
aha, sunku aprasyt, kaip atrodo akys, kai pamato traktoriu

... o kai ikeli, tai laime didziausia...tik va, paskui supranta, kad mama nemoka traktoriaus uzkurt

O visas smagumas, butent - vaziuoti

:
su tuo jubiliejum
QUOTE(Atisa @ 2015 07 09, 16:30)
ir mums akytes puliuoja, skaiciau, kad tai yra uzsikimse asaru latakai ir kad per 3 men.dazniausiai praeina lasibų oculoheel homeopatinius, bet nieko nepadeda. Bandysiu kokius kitus ir jei nepades, eiaim paa gydytoja
Mergaites,
kurios po cp, ar nei vienai nebuvo po to kateterio slapimo taku uzdegimo? Man pradejo skaudet
slapinantis :: itariu, kad uzdegimas, nes skauda ta vieta, kur slangute vede.. gal kam buvo? Ka geret, kad tiktu ir maitinanciom?
oculoheel, mano manymu, tai kaip numireliui zvake

...
pabandyk gal kokiu spanguoliu pagert
QUOTE(misheliina2 @ 2015 07 09, 19:36)
Mes gyvename No tai cia yra mamu pieno bankas.
na, pas mus netoleruoja to, kad vaikas gautu svetimos moters piena... gal, jei gerai issterilizuot, ir nieko...kazkada uzsiminiau, kad va, duotu man kt zindyve pieno, tai gavau rekt... tipo, ka tu zinai, kokiom ligom ji serga ir pan

na, kita vertus, tai taip... Pieno banke, vis vien, patikrinta... bet ..velgi, motinos pienas sveikiausia - savos motinos, ir savu laiku, nes gaminasi tokios sudeties, kokios reikia butent siam tarpsniui...
QUOTE(Tino @ 2015 07 10, 14:11)
ai, aš tai kuo daugiau miegu, tuo daugiau noriu
oi, oras miegui tai geras, reik eit į lauką, bet aš nenoriu per tokį orą vežiot. bet namie kol užspausiu, tai tik pati pavargsiu.
na, as vezdavau i lauka kasdien vien todel, kad lauke miegodavo 2-4 val , o namuose - tik kokia valanda... bet man bepigu, mes nuosavam kieme
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 10, 16:17)
Klausiu mamyciu, kuriu vaikuciams, jau islindo dantukai, ar lindimo metu turejo temperaturos ? Mano maziukui yra 38.5, jauciasi gerai, valgo, zaidzia, dantenos paburkusios, nekoseja, nesloguoja, tikiuosi temp. del dantu. Ar nuo tokios temp. jau duodavot paracetamolio? O rytoj mums dar krikstynos, gal nesusirgsim
gali but nuo dantuku.
jei gerai jauciasi , tai ir neduok to paracetamolio. jei matysi, kad negerai, kad skauda, vaikas vangus - tada taip... o siaip, tegu organizmas pats susitvarko
QUOTE(Tino @ 2015 07 10, 17:59)
nesilaikysiu aš tų mitų, kad "aš kiekvieną dieną bet kokiu oru vežiau vaiką į lauką, todėl jis neserga dabar". netikiu aš tuo, tai nesižudysiu tikrai rudenį ir žiemą.
na, nesutiksiu, kad cia tik mitas... lauke formuojasi vaiko imunitetas. kuo daugiau laiko praleidzia grynam ore, tuo vaikiukai stipresni buna.