Wiliux, eik tu sau... Žinai, vaikus galima bus lyginti kai jeims bus apie trisdešimt
Jei lyginčiau Elę su to paties amžiaus vyresnėle, tai galvočiau, kad mažoji atsilikus. Nes A. kalbėjo nesudėtingais sakiniais, bėgiojo kaip vijurkas, prašėsi kaku ant puoduko, pasakydavo eileraštukų pabaigas. O kas iš to išėjo jau kažkiek pasakojau. Ankstyvi sugebėjimai nieko nereiškia. Mano puskės vaikas beveik iki trijų metų tylėjo. Prakalbo staiga ir paaiškėjo, kad jis kalba puikiai viską viską, net nešvepluoja. Ir dar - kad jis moka skaityti... Dabar medicinos studentas, baigė mokyklą beveik vien dešimtukais... Ir toks rimtas, atsakingas vaikas... Elė tai lėčiau vysto fizinius gebėjimus, žengt net nebando laikoma už pažastų. O tų mekenimų irgi kalbėjimu nepavadinčiau. Būna, kad sako sako ką nors, po to nebesako. Jai dabar šunų manija, tai visi kiti objektai antrame plane. Jei per teliką pamato šunį, eina sau...kokia reakcija, visi subėga žiūrėt, kaip Elė klykia, cypia, gestikuliuoja, loja, žvengia...Komedija
Wiliux, kaip mažajai surinkai šlapimą? Šiandien prilipdžiau tą maišiuką ir viskas pro šoną... Bėda su tuo svoriu. Eisim pas endokrinologą, bet man atrodo, kad reikia pas gastroenterologą. Nes labai laisvi viduriai. Nuo bet kokių vaisių ar daržovių. Ir nuo avižų. Negaliu gi to vaiko maitint vien ryžiais... O jei ką kitą gauna - varo skystai. Iš kur tas svoris augs? O nuo laisvų vidurių užpakalis žiauriai raudonas.
Ai, manoji kandžiojosi irgi. Vieną kartą nesusilaikiau ir sužviegiau (mėlynę paliko), ji išsigando, labai apsiverkė. Ir po to nebekando
Burbuliacija, sveika atvykus ir prisijungus prie didvyrių mamų

Aš irgi kažkaip vengiau miegot su maže kartu. Na, bet ji iki šešių mėnesių visai padoriai miegojo. O su dantim atsikraustė į lovą. Taip ir miegam kartu. Nors aš to proceso miegu jau nebepavadinčiau...
Vakar išgsigandom. Ploviau nosį, ji pačiupo tą siurbtuko antgalį ir išlupo. Matyt, išsigando, nes jis su tokia jėga iššoko ir kad užsiverkė. Žiūrim, kad jau mėlsta, pamiršo kvėpuot. Vyras pačiupo ant rankų, ji lyg aprimo, kuktelėjo ir žiūriu, kad ryškiai apsvaigus, akys nesufokusuotos. Matyt, pristigo deguonies. Šliukštelėjau šalto vandens, atsigavo.