labas rytas
aciu die, jau nebus sestadieni pagal prognozes 28, o sekmadieni -30 karscio
vakar superinis oras, vejas gaivus. visa diena praleidom lauke. mazas grizo namo tik 22 val ... SU teciu prie traktoriaus krapstesi, ir vaziavo ... pamatytumet, kaip vaiko akys nusvinta, ir jis gatavas islipt is vezimo, kai pamato traktoriu

nu vyriokas auga, tikras kaimietis-traktoristas... o kai tetis veza, visas kiemas girdi emocijas
nakti kazko man trecia val pradejo virkaut, ir dar taip piktai . galvojau pilva skauda, bet paskui padariau misinio apie puse keturiu - uzvalge - ir vsio, ramybe. Vadinas , alkanas buvo

nu zodziu, joris suvaikejo. Ismiegodavo 12 val be valgio, o dabar reikalingi naktipieciai

tiek, kad valgydavo 5 ryto cia paskutinem dienom.
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 11, 19:34)
Nu va, yra mamu reiskia. Na as ir to vaiko tarp kaldru nepaniurkdinus, labai atsargiai, nesakau kad man cia idealiausiai patinka si mintis su vaiku miegot, bet kolkas tai buvo vienintele iseitis paciai nors kiek atsijungti.
Laina, man labai patiko tavo sportiskos nestukes stilius

As ir ant crosstrainerio lipau dar iki 20 sv, nu poto jau sunku tapo visgi su dvynukisku pilvu
na, mano ciuzinys gan kietas, jokiu pagalviu - tai vaikui visai nepatogu nosi iremt , kad uzdustu. Savaime galvyte pasisukdavo i viena ar kt sona. Pradzioj lyg baisu buvo, bet pasitariau su musu gydytoja, tai ta apramino. O del saves tai kazkaip ne negalvojau, kad galeciau savo vaika uzgult.
aciu. Be sporto as turbut buciau 'sugriuvus' . Kol sportavau , tol gerai jauciaus. Nutraukiau sporta tik 4 dienos iki gimdymo. Na, bet as nesiojau tik viena, ir priaugau salyginai nedaug.
QUOTE(Tino @ 2015 06 11, 19:34)
ai, nežinau. man viskas, kas jau nepaaiškina verksmo priežasties, belieka diegliai
tino, dieglius, jei tai diegliai - tikrai atpazintumet. nes vaikas klyktu iki pamelynavimo, nieks nepadetu. Ir tai kartotusi tuo pat metu, tiek pat mazdaug laiko kas diena. Neduok die. O kai pilvuka puciaa - suduodi vaistuku, pamankstini, pasildai - issibezda ir miega laimingi.
QUOTE(Ingbri @ 2015 06 11, 21:33)
Natalija, Tu dėl Eles svorio labai nepergyvenk, svarbu, kad ūgis didėja. Va dėl ūgio jau tada reiktų sunerimti, o svori bus galima atsiauginti ir 20 metu, o ūgio jau nebe. :
ojoooo, tikrai pritariu
QUOTE(Tino @ 2015 06 11, 21:41)
maniškė viena dabar nerėkia, bet taip kažkaip dejuoja - kaip senam multike gėlelė verkė "gerti, gerti", pamenat ? nu bet va žašildžius su džiovintuvu vakar pilvuką, vaikas per minute užmigo. tai aš ir sakau apibendrintai, kad diegliai, o čia pučia, ar dar kas - neaišku. nu bet su pilvu. jos retesnis ir tuštinimasis. va, mano viena kakoja į kiekvieną pampers, o kita pradėjo kartą per parą ar net rečiau. o valgo gi tai tą patį.
tai tikrai ne diegliai cia pas jus, o paprastas duju susikaupimas. Joriukas taip miegodavo nakti, vis pastenedamas, kriukteldamas , bet miegodavo , neverkdavo. Kantrus vaikis buvo
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 11, 22:00)
Ar labai svarbu laiktis to 3 val grafiko? nes maniskiai gali ir iki 5 val istempt vienam miegui. na o po to pabude istysai kokias 3 val tik valgo ir ilsisi, valgo ir ilsisi.. Kazkaip jie man patys toki grafikeli sustatineja, ar reiktu budint visgi
man akusere aiskino taip - jei turi pieno pakankamai, na tikrai daug, jei vaiko svoris ne per mazas - galima ir nezadint vaikiuko kas 3 val. o leist jam susistatyt grafika. Bet jei pieno ant ribos (kaip pas mane),tarpai tarp maitinimu grieztai ne retesni nei 3 val. Dazniau galima