Sveikos,
Aš irgi noriu būti lentelėje:) sversiuos kas savaitę, gal kažkada ir meniu sugalvosiu rašyti.
Savo rezultatu esu patenkinta - ką priaugau per savaitę, tas nutirpo be ypatingų pastangų ir apribojimų. Esu girdėjus, kad greitai užauginti kg, greitai ir nutirpstsa ir atvirkščiai.
Šiandien aš - 88,9 kg:)
QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 24, 11:04)
Kolkas panašu, kad tinginystę ir Resident evil filmografiją

Sveikos. Svoris 87,5 kg.
Neblogai ,nors vakar graziau rode.Bet liks kitam kartui.Kazkas rase kad svyruoja. Tai tikriausiai man svyruoja.Vis tiek sversiuosi kiekviena diena. Man taip geriau.O darbo dabar nenusimato didelio,tik po menesio gero . O kai darbo vieta beveik namuose ,,tai pagundu daug .Vyrus isginaiu dirbti kol nelyja tegu stato .Tai uzsakymas saldaus skanaus. Eisiu kepti .Kaip cia iseina kad vyrai pyragu pradejo noreti ir saldainius visus suvalgo tik mano kartuji sokolada neliecia.Dar pagalvoti stipriau reikia apie sporta.Su juo sunku .jei viena diena pasitreniruoju ,tai savaite net neziuriu i ta puse. Cia ateiciai tikrai reiketu ,kol visai nesustyro kunas.
Neblogai ,nors vakar graziau rode.Bet liks kitam kartui.Kazkas rase kad svyruoja. Tai tikriausiai man svyruoja.Vis tiek sversiuosi kiekviena diena. Man taip geriau.O darbo dabar nenusimato didelio,tik po menesio gero . O kai darbo vieta beveik namuose ,,tai pagundu daug .Vyrus isginaiu dirbti kol nelyja tegu stato .Tai uzsakymas saldaus skanaus. Eisiu kepti .Kaip cia iseina kad vyrai pyragu pradejo noreti ir saldainius visus suvalgo tik mano kartuji sokolada neliecia.Dar pagalvoti stipriau reikia apie sporta.Su juo sunku .jei viena diena pasitreniruoju ,tai savaite net neziuriu i ta puse. Cia ateiciai tikrai reiketu ,kol visai nesustyro kunas.

Sveikos Pupos
Labai paskutinėm dienom užsiėmusi,tai ten tai šen,visokių reikalų turiu
Tai ir pas Jus neužbėgu.
Ir dabar trumpam užbėgau prisiduoti svorio,po gimtadienio šventimo nieko gero
68kg.
Ačiūūū Jums Visoms už sveikinimus
Viskas jau šeimyna prie durų trepsi,o mama dar prie pc,lėkiam truputį papramogauti ir giminaičius aplankyti,vakare jeigu jėgų turėsiu užbėgsiu daugiau paplepėti
p.s. GeraŽinia klausiai dėl dviračio,tai žinok neeeee neištraukiau dar jo

Labai paskutinėm dienom užsiėmusi,tai ten tai šen,visokių reikalų turiu

Ir dabar trumpam užbėgau prisiduoti svorio,po gimtadienio šventimo nieko gero

Ačiūūū Jums Visoms už sveikinimus

Viskas jau šeimyna prie durų trepsi,o mama dar prie pc,lėkiam truputį papramogauti ir giminaičius aplankyti,vakare jeigu jėgų turėsiu užbėgsiu daugiau paplepėti

p.s. GeraŽinia klausiai dėl dviračio,tai žinok neeeee neištraukiau dar jo

Sveikos
Mano svorio pokytis nulinis, tas pats - 81 kg. Kažko reikia griebtis, taip norisi įžengti į 7-o zoną

Mano svorio pokytis nulinis, tas pats - 81 kg. Kažko reikia griebtis, taip norisi įžengti į 7-o zoną

Sveikutės, po Joninių didelis riebus pliusas 70,7 kg 

Sveikos 
Prisiduodu: 68.5 kg

Prisiduodu: 68.5 kg
Sveikos
Per savaitę numesti mėnesio normą nėra nei sveika, nei protinga
Jei nenori, kad svoris grįžtų, stenkis mest ne daugiau negu kilogramą per savaitę, 4 kilogramai yra žiauriai per daug, juo labiau, kad ir praeitą savaitę nemažą minusą turėjai.
Tikrai tas pliusas nėra didelis
Highlander, mano planai šiandien buvo pabėgiot ir ką nors su šeimyna nuveikt, jau ir ta, ir ta dalis įgyvendinta
Nubėgau šiandien 16,5km

QUOTE(w.i.o. @ 2015 06 24, 06:34)
Laba ryta:) su Joninem!!!
Sverimosi diena,oi kaip as jos laukiau.ziauriai smalsu buvo,taigis taigi sveriu 84.600kg.
gailiuosi tik to,kad anksciau nesuderinau savo maisto.

Sverimosi diena,oi kaip as jos laukiau.ziauriai smalsu buvo,taigis taigi sveriu 84.600kg.

QUOTE(braske09 @ 2015 06 24, 09:12)

Highlander, mano planai šiandien buvo pabėgiot ir ką nors su šeimyna nuveikt, jau ir ta, ir ta dalis įgyvendinta

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 24, 14:20)
Sveikos
Jei nenori, kad svoris grįžtų, stenkis mest ne daugiau negu kilogramą per savaitę, 4 kilogramai yra žiauriai per daug, juo labiau, kad ir praeitą savaitę nemažą minusą turėjai.
O ka tada daryt? As tiesiog nebevalgau saldumynu.na ir porcijas siek tiek apmazinau.gall rasysiu ir ka valgau kad neatrodytu jog badauju.
PVZ.
Sios dienos pusryciai: 2virti kiausiniai,kava.
Pietus: burokeliu lapu sriuba, kepti makaronai su vistiena,tyngejau kazka sau daryt.
Vakariene:liesos varskes su arbata.
Tarp tarpu valgymo buvo du trapuciai,obuolis.
Nubėgau šiandien 16,5km 

O ka tada daryt? As tiesiog nebevalgau saldumynu.na ir porcijas siek tiek apmazinau.gall rasysiu ir ka valgau kad neatrodytu jog badauju.
PVZ.
Sios dienos pusryciai: 2virti kiausiniai,kava.
Pietus: burokeliu lapu sriuba, kepti makaronai su vistiena,tyngejau kazka sau daryt.
Vakariene:liesos varskes su arbata.
Tarp tarpu valgymo buvo du trapuciai,obuolis.

QUOTE(w.i.o. @ 2015 06 24, 14:45)
Rašyk, tada matysis, ar gerokai per mažai valgai, ar tiesiog taip Tavo organizmas reaguoja į pasikeitusius valgymo įpročius

Sveikos
aš trumpam, tik prisiduot - 64,9 kg - ryt daugiau paskaitysiu, parašysiu

aš trumpam, tik prisiduot - 64,9 kg - ryt daugiau paskaitysiu, parašysiu

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 24, 14:20)
Šaunuolė