Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(Highlander @ 2015 06 24, 16:27)
Šaunuolė  thumbup.gif  Bent man tai čia net neįsivaizduojami skaičiai, kažkas nerealaus  wub.gif  Reik ir man išeiti, nes jaučiuos kažko labai jau tingi  doh.gif  Nors šiandien sandėliuką susitvarkiau, atidėliojau jau kuris laikas  ax.gif  Kalorijų sudeginta mažai, bet jaučiuos lyg akmuo būtų nusiritęs  biggrin.gif

Eik eik pabėgiot, pamatysi, kaip paskui bus gera mirksiukas.gif
Atsakyti
103,2 kg.

Nemeskit dar! Nors turbūt niekad tiek nevalgiau, kiek dabar, bet tik pirmoj dienos pusėj. Dvi savaites negalėjau prisiduot, nes dėl didžiulio sėdimo darbo krūvio kaupėsi skysčiai. Bet praėjusį savaitgalį bent jau kuriam laikui baigiau, keliskart daugiau vaikščioju, visi pabrinkimai atsileido.

Ką tik grįžau iš kapinių. Šiandien lygiai penkeri mano našlystės metai verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2015 06 24, 17:40)
Ką tik grįžau iš kapinių. Šiandien lygiai penkeri mano našlystės metai  verysad.gif .

Liūdna sukaktis..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2015 06 24, 18:40)

Ką tik grįžau iš kapinių. Šiandien lygiai penkeri mano našlystės metai  verysad.gif .

Nute, 4u.gif
Atsakyti

Apkabinu console.gif

*

Neprisiduosiu, nesisveriu blush2.gif Bandau tvarkyti galvą. Labai sunku būtent su ja ir susitvarkyti biggrin.gif Pastovi baimė, kad turbūt svoris auga, niekas nepadeda, nežinau ar gerai valgau ir t.t. Bet jau nenoriu, kad tos mintys užimtų didžiąją dalį gyvenimo. Ne ne ne. Kas iš to trokštamo svorio, jei jis per įtampą. Noriu gyvent maloniai ir sveikai ax.gif Tai mitybą prisižiūriu, iššūkio (be cukraus ir miltinių) laikausi, pradėjau vėl aktyviau sportuot (baigės baliai festivaliai, daugiau laiko tam smile.gif )

Pirmadienį mankštinausi, vakar atlikau penkmečio planą - persodinau visas (tik 9) gėles. Jeigu būtų bausmės už žiaurų elgesį su augalais - aš būčiau recidyvistė blush2.gif Negana to, jog labai mėgstu salotas, tai dar ir pamačiau, kad per 5 m gėlės išaugo vazonus ir šaknys jau per drenažo skylutes kimba į palanges..teko ir vazonus daužyt ir pjaut kas išlindę, kad gėlę ištraukt. Žiauru.
Žmonės turi madą dovanoti gėles su vazonais, o aš nemėgstu vazoninių gelių blush2.gif Man nepatinka jas prižiūrėti, o laistyti išvis kančia blush2.gif Tai čia man tas važiavimas į "Žalią stotelę". žemių tampymas, vazonų pirkimas ir sodinimas geras 3 val - žygdarbis! Vakare negalėjau nuo kėdės atsistot - nugarą surakino, kojas skaudėjo, lyg būčiau hektarą burokų nuravėjus biggrin.gif

Šiandien nuėjau 13-14 km (priskyniau pas tėvus vaikams braškių ir grįžau). Turėjau vakare mankštą daryt, bet po pirmadienio biškį skauda kojų raumenis ir šiaip šiandien buvau gan aktyvi, tai save atleist noriu nuo mankštos ir perkelt rytdienai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 24 birželio 2015 - 18:48

Nute, palinkėsiu stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Nute 4u.gif 4u.gif 4u.gif

d'esprit, tu ten 16 km nubėgai? Šaunuolė! bigsmile.gif

Mano meniu šiandien:

Pusryčiai: pusė banano, braškės, miusli ir nat. jogurtas
Pietūs: daržovių sriuba, salotos su tunu
Vakarienė: dvi riekės duonos su sūriu, kumpiu, kepenine ir silke; stiklinė glotnučio iš pusės banano, braškių ir pieno.
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif w.i.o.

second.gif panterajuodoji

third.gif GeraŽinia

Papildyta:
QUOTE(*Elli* @ 2015 06 24, 20:51)
d'esprit, tu ten 16 km nubėgai? Šaunuolė! bigsmile.gif

Aha ax.gif Ar labai nenormali pasirodysiu, jei pasakysiu, kad bėgiot kėliausi 6:15? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

d'esprit ačiū už lentelę user posted image
Ir pasakysiu esi šaunuolių šaunuolė, 16km,čia tai bent bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Tu dažniau rašyk ir rašyk,apie savo bėgiojimus,nes paskaičius pasidaro gėda,kad nieko nedarau ir tada ateina noras ir man kažką daryti blush2.gif Nes pati vėl per gimtadienį atleidau vadeles,sportas buvo pamirštas,mityba nei šiokia nei tokia,pykstu ant savęs,bet žinau,kad ir pyksiu nieko nepakeisiu,vietoj to,kad pykstu geriau einu bent kiek pritūpimų padarysiu,o tada pusryčiaut biggrin.gif

Geros dienos visoms user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Baigiu kavą gerti ir į darbą. Taaaaip tingiu doh.gif Bet jau ryt penktadienis thumbup.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 24, 19:20)
Aha  ax.gif   Ar labai nenormali pasirodysiu, jei pasakysiu, kad bėgiot kėliausi 6:15?  biggrin.gif

swoon.gif lotuliukas.gif Puikus pavyzdys mums visoms esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 25 birželio 2015 - 07:21
Aciu u lentele 4u.gif
O kiek nubegdavote pradzioje,tik pradejus begioti? Begiojate kiekviena diena?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Norėčiau prie jūsų prisijungti, kaip suprantu pirmiausiai reikia prisipažinti visas nuodėmes ir prisistatyti su planu, kurio pagalba bus bandoma grįžti į doros kelią.
Taigi, esu 164 cm ūgio ir sveriu visus 70 kg blush2.gif Visuomet buvau daugiau mažiau iš tų putlesnių, bet į 70 zoną įžengiau pirmą kartą ir manęs tai tikrai nepradžiugino verysad.gif Norėtųsi tikėti, jog mane kažkas prakeikė, bet sakyčiau esu pati kalta, jog jie užaugo. Magistro studijos, darbas ir grįžus 22 val bei privalgius visokių bulkų matyt kažko geresnio ir nebuvo galima tikėtis. Taigi, antradienį atsiėmiau gražų sunkiu darbu gautą magistro diplomą, atšvenčiau ir pats metas pradėti kitus "mokslus", t. y. kaip sveikai maitintis, bei sugrąžinti aktyvų laisvalaikį į gyvenimo būdą.
Didžiausia mano bėda priklausomybė nuo miltinių produktų, jų mano racione yra daugiau nei daug. Kita bėda įprotis ką nors greitai suvalgyti, kad užsikimšti, nes nebūdavo laiko. Vienintelis "sportas" šuns vedžiojimas blush2.gif
Siekis sverti 55 kg, tikslus skaičius kaip ir nėra labai svarbus, svarbu gera savijauta ir normalios kūno linijos. smile.gif
Atsakyti