QUOTE(nutė @ 2015 06 24, 18:40)
Ką tik grįžau iš kapinių. Šiandien lygiai penkeri mano našlystės metai

.
Apkabinu
*
Neprisiduosiu, nesisveriu

Bandau tvarkyti galvą. Labai sunku būtent su ja ir susitvarkyti

Pastovi baimė, kad turbūt svoris auga, niekas nepadeda, nežinau ar gerai valgau ir t.t. Bet jau nenoriu, kad tos mintys užimtų didžiąją dalį gyvenimo. Ne ne ne. Kas iš to trokštamo svorio, jei jis per įtampą. Noriu gyvent maloniai ir sveikai

Tai mitybą prisižiūriu, iššūkio (be cukraus ir miltinių) laikausi, pradėjau vėl aktyviau sportuot (baigės baliai festivaliai, daugiau laiko tam

)
Pirmadienį mankštinausi, vakar atlikau penkmečio planą - persodinau visas (tik 9) gėles. Jeigu būtų bausmės už žiaurų elgesį su augalais - aš būčiau recidyvistė

Negana to, jog labai mėgstu salotas, tai dar ir pamačiau, kad per 5 m gėlės išaugo vazonus ir šaknys jau per drenažo skylutes kimba į palanges..teko ir vazonus daužyt ir pjaut kas išlindę, kad gėlę ištraukt. Žiauru.
Žmonės turi madą dovanoti gėles su vazonais, o aš nemėgstu vazoninių gelių

Man nepatinka jas prižiūrėti, o laistyti išvis kančia

Tai čia man tas važiavimas į "Žalią stotelę". žemių tampymas, vazonų pirkimas ir sodinimas geras 3 val - žygdarbis! Vakare negalėjau nuo kėdės atsistot - nugarą surakino, kojas skaudėjo, lyg būčiau hektarą burokų nuravėjus
Šiandien nuėjau 13-14 km (priskyniau pas tėvus vaikams braškių ir grįžau). Turėjau vakare mankštą daryt, bet po pirmadienio
biškį skauda kojų raumenis ir šiaip šiandien buvau gan aktyvi, tai save atleist noriu nuo mankštos ir perkelt rytdienai