QUOTE(d'esprit @ 2015 06 25, 21:37)
Jau rodo
Tavo max pulsas koks žemas
Čia išsimatavai/išskaičiavai tokį, ar likęs endomondo default?

Kad rodos nieko nekeičiau. Man rodo taip:

Bet aš dabar visad deduos pulsometrą (pas mane Mio alpha2), tai jame apskaičiuoja labai tiksliai ir pagal duotas formules (kažkur jos net aprašytas mačiau), tai aš ir vadovaujuosi, kad būčiau daugiausia riebalų deginimo režime

Man treneris buvo parašęs, jog idealiausia riebalų deginimui per treniruotę palaikyt pulsą: (220-amžius) x 0,65 (arba 0,7). Tai man gaunasi išvis pulso ribos tik 118-127

Bet aišku labai gerai, kai širdis krūvio gauna intervalais, šiek tiek ir aerobinės, ir anaerobinės treniruotės. Visos zonos juk skirtingais tikslais. Tik max.zonoj man geriau išvis nebūt, jei matau jau pulsą link 170-180, tai jau reguliuojuos tempą, kvėpuoju ramiau su sulaikymu, t.y.užtęsiant iškvėpimą ("raminu" širdelę), stabteliu.
Stimuliatoriuje išvis max.pulsas man nustatytas 110, reiks paklaust gyd.ką tai reiškia.
QUOTE(Panterajuodoji @ 2015 06 25, 21:53)
Gavau nemaza doze streso. tai dabar galvoju kaip reaguoti.
Man nuo streso svoris tik krinta, bet oi nenorėčiau tokio metimo būdo

QUOTE(Mazule @ 2015 06 25, 22:17)
Laba, mergaitės......

Draugaujam draugaujam, pareisi gi paklydėle

QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 25, 23:29)
prisivalgius iškart nepasimankštinsi, o pasimankštinus jau vėloka - miegot greit (nes keliuosi apie penktą ryto) betvistiek gaunas, kad bent pora valandų prasitrinu dar, kažką darau. Tai ar geriau nieko ir nebevalgyt, ar suvalgyt kelis kasnius, bet kiek ir ko tada
Man atrodo idealiausiai tiktų po sporto (nebedaug likus iki miego) išgert baltyminį kokteiliuką 

Kilo.lt net "specualius" dabar pardavinėja

O iš valgio, tai aš rinkčiausi graikišką jogurtą be priedų ar liesą varškę (irgi gryną).