Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(w.i.o. @ 2015 07 12, 21:13)
Matai as nesijauciu badaujanti.as aplamai visada nedaug valgiau,tik kad netinkama maista rinkaus.tarkim pavalgius as nebunu alkana,bet visada mielai sukirsciau saldainiuar sausainiu...bet cia jau reik kazks daryt su smegenim.o blogiausia zinau,kad nesugebeciau apsiriboti vienu ar dviem:(  o del svorio,manau toj organizmas pripras prie sveiko maisto ir nebekris tas svoris taip.plius tik menuo kaip nebemaitinu,gal ir del to svoris kiek sparciau krenta. g.gif

aš irgi negaliu valgyti po daug, bet tada reikia valgyt dažniau, tikrai pritariu desprit, kai paskaitau tavo meniu, absoliutus maisto stygius 4u.gif kas iš to, kad krenta tie kg, bet sveikatai tai -labai blogai.Patariu pergalvoti, persiplanuoti meniu 4u.gif Tikrai patariu is geros valios ax.gif

Labas mergaitės 4u.gif
gryžau po proto išeiginių lotuliukas.gif šitas pms toks sunkus buvo, kad siaubas...su maistu buvo tragedija-norėjau visko ir daug, aišku ypač nesveiko maisto.Šeštadieny vakare be sąžinės graužimo suvalgiau visą čipsų pokelį su padažu lotuliukas.gif Vakar supratau kad jau stop.Oj kaip laukiu trečiadienio, prisiduosiu su visais pliusias, tada leid-iu mane labai barti biggrin.gif

Vakar meniu:
kava su pienu, keptas varškėtis
kokteilis (bananas, nektarinas, žemuogės, špinatai, linų sėmenys)
kepti kiaušiniai su daug salotų.
0,5 stiklininės likusio kokteilio.
Troškinys su vištiena, jautiena ir įvairiausių daržovių.
Atsakyti
Laba ryta.
Aciu uz patarimus.bandysiu itraukt daugiau maisto,reik uzkandziam laiko atrasti.jeigu avirai,tai man ne kg svarbus,o kad kunas sutvirtetu ir nebutu kaip drebutis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakarykštis meniu:
pusryčiai - avižinių dribsnių su sėlenomis košė ir mėlynėmis, daug mėlynių, greičiau reikėtų sakyti mėlynės su koše biggrin.gif
priešpiečiai - 6 sausainiai doh.gif gauti lauktuvių, daniški ir labai skanūs, deja aš negaliu ragauti saldumynų man tada norisi dar ir dar ir dar.. doh.gif
pietūs - orkaitėje kepti batatai, padažai - naminis kečiupas ir adžika
pavakariai - melionas
vakarienė - rūkyta perpelė blush2.gif

reziumė, savaitgaliai ne besikūdinančių draugai, valgiaraštį vertinu blogai dar ir dėl to, jog nėra šviežių daržovių g.gif

O manęs šiandien ir vėl laukia odontologė doh.gif patariu visoms išsirauti protinius dantis, nes gali tiek bėdų jie pridaryti, kad vaje.. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Savaitgalio meniu neprisiduosiu, valgiau daug ir nesveikai. Uošviai gimtadienius šventė, balius buvo. Tiek privalgiau, kad net bloga buvo doh.gif Kaip nuo lenciūgo nutrūkus doh.gif tikiuosi iki trečiadienio prisidavimų svoris susireguliuos, dabar +1.5 kg unsure.gif

Argija, užjaučiu dėl dantų unsure.gif Visus lauk ima? Labai nemalonu. Mano protiniai rėmėsiįi krūminius dantis, tai teko pjauti ir rauti, nors jie dar neišdygę buvo doh.gif Užtat dabar ramu, nei vieno nebeturiu.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 07 13, 08:22)

gryžau po proto išeiginių lotuliukas.gif šitas pms toks sunkus buvo, kad siaubas...su maistu buvo tragedija-norėjau visko ir daug, aišku ypač nesveiko maisto.Šeštadieny vakare be sąžinės graužimo suvalgiau visą čipsų pokelį su padažu lotuliukas.gif Vakar supratau kad jau stop.Oj kaip laukiu trečiadienio, prisiduosiu su visais pliusias, tada leid-iu mane labai barti biggrin.gif

Reikia kartais ir proto išeiginių biggrin.gif

QUOTE(w.i.o. @ 2015 07 13, 08:51)
Laba ryta.
Aciu uz patarimus.bandysiu itraukt daugiau maisto,reik uzkandziam laiko atrasti.jeigu avirai,tai man ne kg svarbus,o kad kunas sutvirtetu ir nebutu kaip drebutis.

Kūną sutvirtint padėtų sportas, o sportui reiktų gerokai padidint maisto kiekį 4u.gif

QUOTE(Argija @ 2015 07 13, 08:53)
O manęs šiandien ir vėl laukia odontologė doh.gif patariu visoms išsirauti protinius dantis, nes gali tiek bėdų jie pridaryti, kad vaje..  doh.gif

Užjaučiu 4u.gif Kas atsitiko?

QUOTE(*Elli* @ 2015 07 13, 09:11)
Labas rytas 4u.gif
Savaitgalio meniu neprisiduosiu, valgiau daug ir nesveikai.  Uošviai gimtadienius šventė, balius buvo. Tiek privalgiau, kad net bloga buvo doh.gif Kaip nuo lenciūgo nutrūkus doh.gif tikiuosi iki trečiadienio prisidavimų svoris susireguliuos, dabar +1.5 kg unsure.gif

Nukris, ne riebalų gi priaugo 1,5kg mirksiukas.gif
Atsakyti
O ruginiai miltai toks pat blogis kaip ir kvietiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 07 13, 11:12)
O ruginiai miltai toks pat blogis kaip ir kvietiniai? g.gif

Ruginiai miltai geriau negu kvietiniai smile.gif
Atsakyti
Aš žiauriai pasiilgstu lietinių blynų ir šiaip visokių blynukų smile.gif man tie sveikuoliški niekaip nesigauna (kur dedasi tik bananai ir kiaušiniai ) man jie visi iširsta,ir tenka vistiek įdėt miltų kad gautųsi forma, ir ne tokie skanūs...nusipirkau ruginių miltų, sakau gal visvien sveikiau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 07 13, 13:27)
Aš žiauriai pasiilgstu lietinių blynų ir šiaip visokių blynukų smile.gif  man tie sveikuoliški niekaip nesigauna (kur dedasi tik bananai ir kiaušiniai ) man jie visi iširsta,ir tenka vistiek įdėt miltų kad gautųsi forma, ir ne tokie skanūs...nusipirkau ruginių miltų, sakau gal visvien sveikiau bus rolleyes.gif

Nebandei į tuos blynelius vietoj miltų dėt avižinių dribsnių arba sėlenų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 07 13, 12:47)
Nebandei į tuos blynelius vietoj miltų dėt avižinių dribsnių arba sėlenų?  smile.gif

Bandžiau, nesigauna schmoll.gif man jie visi sutrupa...nežinau ką blogai darau.Vienoj FB grupėj merginos kelia gražiausius išsipūtusius blynus, vien tik iš banano ir kiaušinių. Na gal aš netikusi gamintoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 07 13, 09:11)
Labas rytas 4u.gif
Savaitgalio meniu neprisiduosiu, valgiau daug ir nesveikai.  Uošviai gimtadienius šventė, balius buvo. Tiek privalgiau, kad net bloga buvo doh.gif Kaip nuo lenciūgo nutrūkus doh.gif tikiuosi iki trečiadienio prisidavimų svoris susireguliuos, dabar +1.5 kg unsure.gif
<..>

Kaip matau daugeliui čia savaitgaliais nelengva sveikai maitintis ax.gif turėtų susireguliuoti, svarbu, kad nutrūkimai ir liktų nutrūkimais, o ne kasdieniai taptų 4u.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 07 13, 10:01)
<...>
Užjaučiu  4u.gif  Kas atsitiko?
<..>

Protinis augo netiesiai, sustumė kelis dantis, tada vienas iš jų skilo pakankamai žemai, taigi nuskilo daugiau nei pusė danties ir atsirado įtrūkimai ir ten kur kažkiek danties buvo likę, taigi rezultate traukti protinį, tą kuris suskilo, pataisyti šalia esantį ir po kažkiek laiko vietoje suskilusio sukti implantą (protezavimo atveju, tektų daryti tiltelį, taigi geriau implantas, jei nesinori dar dviejų dantų šlifuoti).
Ir svarbiausiai kokie pasalūniški tie protiniai dantys, jokio skausmo, kad kažkas ten negerai nejutau, kol vieną dieną tik bam ir nuskilo dantis blink.gif
Apie implantų ir odontologų kainas tai manau kalbėti net neverta doh.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 07 13, 13:27)
Aš žiauriai pasiilgstu lietinių blynų ir šiaip visokių blynukų smile.gif  man tie sveikuoliški niekaip nesigauna (kur dedasi tik bananai ir kiaušiniai ) man jie visi iširsta,ir tenka vistiek įdėt miltų kad gautųsi forma, ir ne tokie skanūs...nusipirkau ruginių miltų, sakau gal visvien sveikiau bus rolleyes.gif

Man atrodo ruginiai miltai nelabai lietiniams, sakyčiau geriau pilno grūdo kvietiniai, arba speltos g.gif
Atsakyti
Sios dienos meniu:
Pusryciai:3grudu kose,kava
Pietus: naminiai koldunai su gr.jogurtu,burokeliu lapu sriuba
Vakariene:ozkos suris su trupuciu medaus,arbata
Uzkandziai:pora ridikeliu,keleta riesutu
Atsakyti