QUOTE(Mano vardas @ 2015 07 06, 20:16)
Sveikos..
Visos matyt megaujates vasaros malonumais..
Pas mus tai s...oras...siaip ir nuotaika mano s...Kazkokia toks vaizdas dar labiau patinus esu..
Uz pora sav atvaziuoja cia K , tai uzsirasiau konsultacijai, del rando neramu, lyg raukslejasi ir su tinimu nesuprantu, o gal cia lasinys..
Ikeliau nauja foto, tik joje tinimo gal nelabai matyt, rubai ir rankos maskuoja
Sveikute kazkiek patine,bet atrodai,mano akim superine,labai graziai,man tiesiog
Pas mane kur buvo drenas nemaza skylute,vakar vel geltonas skystis su burbuliukais bego,ketvirtadieni tik siulus istrauke,ir tai bijojo traukti,kad neisiskleistu,bet laikyti irgi nebeisejo,nes tris su puse savaites jau,kitus vos istrauke,iskart uzrase konsultacijai,nes penktadieni atskrenda i londona V.K tai laukiu nesulaukiu,ka pasakys,ar viskas gerai.
Nes pilvuko apacia lyg daugiau patinus,kietas visas,ir dar normaliai i vakara issitiesti negaliu,po krutim raumenukus pradeda tempti,ryte kaip bitute,bet po pietu,i vakara jau lenkia,ar cia normalu

taip ilgai ir dar ne visai issitiesiu,neleido dauk vaikscioti,nieko nekelti,nes bijo kur skylutes nemazos,kad nepradetu skleistis zaizda,bet man vis prisireikia eiti,daryti,nu negaliu ramiai guleti nors tu ka.
Krutis gyja idealiai,nufotkinsiu bambyte,krutis imesiu jusu komentarams.