Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

Sveikos smile.gif
Kirisima, puikiai atrodai, o jei kazka izvelgi, tai gal ten tinimas ? As bendrauju viso pasaulio pilvuku forume, tai merginos pasakoja kad kitom ir 8 men po i vakara patindavo...tad ir pati save guodziu, kad tie soniniai kumpiai mano dar negalutinis rezultatas ir dar pasiaures doh.gif Siaip lyg izvelgiu pjuvio vienam gale "ausyte" ar kaip jus vadinat ta susigaranksciavima biggrin.gif , tai biski nervas ima...o jei tie kumpiai taip ir liks kysot , dar ta "ausyte" tai jau minciu visokiu lenda tada..
Nu bet as tai duodu, ryt 5ios sav, o tik pries pora dienu atradau nugaroj pora siulu, kuriu nieks neistrauke doh.gif , viena pati lyg istraukiau katik, o kitas jau matyt amziams liks doh.gif . Arba neisgirdau kai daktaras sake kad nugaroj siules arba to ir nesake, tad cia kai ejau pas vietini daktara prasiau kad trauktu tik is pjuvio ir bambos..
Dinsai priesoperaciniai jau nebemazi, bet ko tai ir nelaisveja, o tikejaus dzinsus dydziu mazesnius isigyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,siulus istrauke,pleistru jau nereik,svoriukas krenta.smagu.darausi masazus.tik bamba biski paslapiuoja unsure.gif bet visumoj man viskas patinka laukiu kol tinimas atslugs 4u.gif
Papildyta:
Ykeliau pora ft 2sav proga. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(elskan @ 2015 07 01, 01:59)
Ykeliau pora ft 2sav proga. blush2.gif

Sauniai atrodai thumbup.gif Tikrai sulig kiekviena diena vaizdas tik grazeja mirksiukas.gif

Kirisama, manau, kad po 2 operaciju nori visiskai plokscio pilvuko. Puikiai suprantu tave, kad nervina tas kauburelis. Labai tikiuosi, kad ten likes tinimas ir po kurio laiko jis issivaikscios 4u.gif
Atsakyti
Jap, tas kauburėlis pilvo šone - tinimas, nors man tiksliau būtų - primirkusi kaip kempinė skysčių oda doh.gif
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif TA sakė, kad su laiku (iki pusės metų) vaizdas dar pasikeis.
Bet jau po kroso kaip kojas pakerta doh.gif šiandien vos į darbą atėjau doh.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles! Visai uzleidziau foruma. Man jau beveik 6 menesiai. Randukas svieseja, raumenukai stipreja, odos jautrumas dar pilnai neatsistate, bet man tai nelabai rupi. Op labai patenkinta, pagaliau galiu dziaugtis vasara. Daug sportuoju, dietu nesilaikau, nors ir reiketu 2-3 kg numest. Imeciau pora nuotraukeliu i albumeli. Dsbar pastudijuosiu jusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 02 liepos 2015 - 20:57
Ameira, smagu, kad prisiminei mus. Pažiūrėjau tavo nuotraukytes, bendras vaizdas thumbup.gif tikrai gražu, lieknutė, mažutė, liuks. Bet bamba doh.gif nu nesupyk, bet kreivos K. M. rankos bambų reikaluose. Dar palyginau su kitų merginų foto, kurios pas K.M. operavosi.... kai gijo po op, kažkaip gražiau atrodė, ir galvojau, kad sugijus bamba bus tikrai graži. Žodžiu, nepyk, čia tik mano nuomonė 4u.gif ai, ir dar nesuprantu, kurioj vietoj tau tuos pora kg numest reikia? g.gif taigi liekna esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 03, 08:48)
Ameira, smagu, kad prisiminei mus. Pažiūrėjau tavo nuotraukytes, bendras vaizdas  thumbup.gif tikrai gražu, lieknutė, mažutė, liuks. Bet bamba  doh.gif  nu nesupyk, bet kreivos K. M. rankos bambų reikaluose. Dar palyginau su kitų merginų foto, kurios pas K.M. operavosi.... kai gijo po op, kažkaip gražiau atrodė, ir galvojau, kad sugijus bamba bus tikrai graži. Žodžiu, nepyk, čia tik mano nuomonė  4u.gif ai, ir dar nesuprantu, kurioj vietoj tau tuos pora kg numest reikia?  g.gif taigi liekna esi  mirksiukas.gif

Iskart ir man nelabai bamba atrode, o su laiku kiek pripratau, istikruju visai grazu man, nekliuna tesiog nera tokia gili kaip pas kitas, bet tuo ir tikejausi, nes visai nedaug skuros buvo , o randa pageidaujau kuo zemiau tai ne buvo is ko formuot smile.gif o virsvoris mano visas uzpakali, ir ne is vietos, is sporto sales neislendu
Kirisama, nesekiu temos, bet supratau kad jau po viskuo, jetau kaip greit spejai, nezinau gal as visai nereikli, bet man viskas super, atrodai kaip balerina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 07 03, 19:27)
Iskart ir man nelabai bamba atrode, o su laiku kiek pripratau, istikruju visai grazu man, nekliuna tesiog nera tokia gili kaip pas kitas, bet tuo ir tikejausi, nes visai nedaug skuros buvo , o randa pageidaujau kuo zemiau tai ne buvo is ko formuot smile.gif o virsvoris mano visas uzpakali, ir ne is vietos, is sporto sales neislendu
Kirisama, nesekiu temos, bet supratau kad jau po viskuo, jetau kaip greit spejai, nezinau gal as visai nereikli, bet man viskas super, atrodai kaip balerina smile.gif

Zinai, svarbiausia, kad tau tinka ir patinka, ir kad bendras vaizdas liuks, o visa kita tik smulkmenos mirksiukas.gif nium uzpakalio foto tavo nera, tai nieko ir nekomentuosiu biggrin.gif
O as jau 2 menesiai po op. Tikrai greit. Dabar pasveiks psichologiskai liko doh.gif o tai net vyras sako, kad as kaip anoreksike ziuriu i veidrodi ir matau ko nera doh.gif aciu uz grazu komplimenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 03, 10:48)
Ameira, smagu, kad prisiminei mus. Pažiūrėjau tavo nuotraukytes, bendras vaizdas  thumbup.gif tikrai gražu, lieknutė, mažutė, liuks. Bet bamba  doh.gif  nu nesupyk, bet kreivos K. M. rankos bambų reikaluose. Dar palyginau su kitų merginų foto, kurios pas K.M. operavosi.... kai gijo po op, kažkaip gražiau atrodė, ir galvojau, kad sugijus bamba bus tikrai graži. Žodžiu, nepyk, čia tik mano nuomonė  4u.gif ai, ir dar nesuprantu, kurioj vietoj tau tuos pora kg numest reikia?  g.gif taigi liekna esi  mirksiukas.gif

O man tai normalios tos K. M. bambos, kad ir Ameiros ziurinejau ir nerandu prie ko prikibt g.gif o mano bamba tai man isvis grazi biggrin.gif 4u.gif wub.gif netoks ir kreivarankis jis smile.gif
Atsakyti
Sveikos..
Visos matyt megaujates vasaros malonumais..
Pas mus tai s...oras...siaip ir nuotaika mano s...Kazkokia toks vaizdas dar labiau patinus esu..
Uz pora sav atvaziuoja cia K , tai uzsirasiau konsultacijai, del rando neramu, lyg raukslejasi ir su tinimu nesuprantu, o gal cia lasinys..
Ikeliau nauja foto, tik joje tinimo gal nelabai matyt, rubai ir rankos maskuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 07 06, 20:16)
Sveikos..
Visos matyt megaujates vasaros malonumais..
Pas mus tai s...oras...siaip ir nuotaika mano s...Kazkokia toks vaizdas dar labiau patinus esu..
Uz pora sav atvaziuoja cia K , tai uzsirasiau konsultacijai, del rando neramu, lyg raukslejasi  ir su tinimu nesuprantu, o gal cia lasinys..
Ikeliau nauja foto, tik joje tinimo gal nelabai matyt, rubai ir rankos maskuoja  cool.gif

Sveikute kazkiek patine,bet atrodai,mano akim superine,labai graziai,man tiesiog thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Pas mane kur buvo drenas nemaza skylute,vakar vel geltonas skystis su burbuliukais bego,ketvirtadieni tik siulus istrauke,ir tai bijojo traukti,kad neisiskleistu,bet laikyti irgi nebeisejo,nes tris su puse savaites jau,kitus vos istrauke,iskart uzrase konsultacijai,nes penktadieni atskrenda i londona V.K tai laukiu nesulaukiu,ka pasakys,ar viskas gerai.
Nes pilvuko apacia lyg daugiau patinus,kietas visas,ir dar normaliai i vakara issitiesti negaliu,po krutim raumenukus pradeda tempti,ryte kaip bitute,bet po pietu,i vakara jau lenkia,ar cia normalu g.gif taip ilgai ir dar ne visai issitiesiu,neleido dauk vaikscioti,nieko nekelti,nes bijo kur skylutes nemazos,kad nepradetu skleistis zaizda,bet man vis prisireikia eiti,daryti,nu negaliu ramiai guleti nors tu ka.
Krutis gyja idealiai,nufotkinsiu bambyte,krutis imesiu jusu komentarams.
Atsakyti
Labas
QUOTE(Mano vardas @ 2015 07 06, 21:16)
Ikeliau nauja foto, tik joje tinimo gal nelabai matyt, rubai ir rankos maskuoja

Is tos foto tikrai nepasakyciau, kad kazkas negerai. Labai gerai atrodai thumbup.gif
Atsakyti