tuscia
man ydomu ar reikia liupintis tuos mazus pleistriukus ant pjuvio,sake nejudint ju patys nukris,tai puse nukrite ,galvoju nereik daliupint?

QUOTE(elskan @ 2015 07 08, 12:59)
tuscia
man ydomu ar reikia liupintis tuos mazus pleistriukus ant pjuvio,sake nejudint ju patys nukris,tai puse nukrite ,galvoju nereik daliupint?

Laba, tikrai tuščia, atostogaujam nuo kompiuterių

Sveikos mergytes,tylu cia,visos atostogauja,grys visos dailios,grazios
10 diena bus menesiukas,siandien dar is skyluciu bego geltonas skystis,ir nemazai,kaip pavargau as nuo to begimo,ir dar pilnai,kaip noriu issitiesti negaliu,o jus irgi taip ilgai negalejot pilnai issitiesti,virs pilvuko raumenukus tempia ,ypac po pietu pradeda riesti?
Laukiu penktadienio,susitiksiu su V.K bus ramiau paciai

10 diena bus menesiukas,siandien dar is skyluciu bego geltonas skystis,ir nemazai,kaip pavargau as nuo to begimo,ir dar pilnai,kaip noriu issitiesti negaliu,o jus irgi taip ilgai negalejot pilnai issitiesti,virs pilvuko raumenukus tempia ,ypac po pietu pradeda riesti?
Laukiu penktadienio,susitiksiu su V.K bus ramiau paciai

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 08, 15:28)
O as laukiu dar kito penktadienio, irgi su juo susitiksiu...
Papildyta:
Ar yra/buvo cia tokiu, kurios po pilvo plastikos+siurbimo buvot ne itin patenkintos ir vel siurbetes

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 22:05)
oooo jomajoooooo, atrodo nekaip

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 22:05)
Oho, kaip baisu

Oi nezinau nezunau....mes visos galejom turet komplikaciju...
siandien man 3 sav....vaikstau isitiesus nors tempima jauciu ir raumenis paskaudena ir siurbti sonai dar gerai jauciasi.ir bamba paslapiuoja.bet visumoje as labai patenkinta ir laiminga.gaunu daug komplimentu oi kokia grazi mamyte
pati sau grazi jauciuosi,noriu pirkt aptemtas maikytes
tik tas korsetas tai nervuoja per visa kupra tai nei apsirenksi ka normaliau o jeigu islindes kiek tai jau visi klausia kas cia kodel cia 
Papildyta:
Jau tu kiba pasisiurbt dar nori?
grazei gi atrodai
siandien man 3 sav....vaikstau isitiesus nors tempima jauciu ir raumenis paskaudena ir siurbti sonai dar gerai jauciasi.ir bamba paslapiuoja.bet visumoje as labai patenkinta ir laiminga.gaunu daug komplimentu oi kokia grazi mamyte

Papildyta:
QUOTE(Mano vardas @ 2015 07 08, 18:59)
O as laukiu dar kito penktadienio, irgi su juo susitiksiu...
Papildyta:
Ar yra/buvo cia tokiu, kurios po pilvo plastikos+siurbimo buvot ne itin patenkintos ir vel siurbetes
?
Papildyta:

Jau tu kiba pasisiurbt dar nori?

Skaiciau ir as, siaubelis

Labas
Eina sau kaip kraupiai atrodo
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 23:05)
Eina sau kaip kraupiai atrodo

QUOTE(elskan @ 2015 07 09, 01:14)
pati sau grazi jauciuosi

Sveikutes atrodo begalo kraupiai,bus sunku jam su klientais po tokio skandalo .
Ryt menesiukas imeciau kelias foto ir bambytes,bambyte man visai patinka,labai graziai gyja,jokiu problemu,tik man psichologiskai atrodo,kad svoris dideja ir tuoj busiu baisiau negu buvau,vyras pyksta,sako pasikelk pries foto ir dabar ir nurimsi ,kodel mes moterys tokios priekabios
kai i foto ziuriu nu visai grazu
Ryt menesiukas imeciau kelias foto ir bambytes,bambyte man visai patinka,labai graziai gyja,jokiu problemu,tik man psichologiskai atrodo,kad svoris dideja ir tuoj busiu baisiau negu buvau,vyras pyksta,sako pasikelk pries foto ir dabar ir nurimsi ,kodel mes moterys tokios priekabios

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 09, 16:07)
Sveikutes atrodo begalo kraupiai,bus sunku jam su klientais po tokio skandalo .
kai i foto ziuriu nu visai grazu

Oi man irgi tas pats...jauciuosi isuputus neblogai.jau as saviskiui nieko net nepasakoju