Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

tuscia biggrin.gif man ydomu ar reikia liupintis tuos mazus pleistriukus ant pjuvio,sake nejudint ju patys nukris,tai puse nukrite ,galvoju nereik daliupint?
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 07 08, 12:59)
tuscia biggrin.gif man ydomu ar reikia liupintis tuos mazus pleistriukus ant pjuvio,sake nejudint ju patys nukris,tai puse nukrite ,galvoju nereik daliupint?

Laba, tikrai tuščia, atostogaujam nuo kompiuterių ax.gif jei jau nukritę kažkiek, tai kitus irgi gali nusiimti.
Atsakyti
Sveikos mergytes,tylu cia,visos atostogauja,grys visos dailios,grazios smile.gif
10 diena bus menesiukas,siandien dar is skyluciu bego geltonas skystis,ir nemazai,kaip pavargau as nuo to begimo,ir dar pilnai,kaip noriu issitiesti negaliu,o jus irgi taip ilgai negalejot pilnai issitiesti,virs pilvuko raumenukus tempia ,ypac po pietu pradeda riesti?
Laukiu penktadienio,susitiksiu su V.K bus ramiau paciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 08, 15:28)

Laukiu penktadienio,susitiksiu su V.K bus ramiau paciai  verysad.gif

O as laukiu dar kito penktadienio, irgi su juo susitiksiu...
Papildyta:
Ar yra/buvo cia tokiu, kurios po pilvo plastikos+siurbimo buvot ne itin patenkintos ir vel siurbetes biggrin.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar skaitėt apie Karalkevičių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 22:05)

oooo jomajoooooo, atrodo nekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 22:05)

Oho, kaip baisu blink.gif gerai, kad paviesino.
Atsakyti
Oi nezinau nezunau....mes visos galejom turet komplikaciju...
siandien man 3 sav....vaikstau isitiesus nors tempima jauciu ir raumenis paskaudena ir siurbti sonai dar gerai jauciasi.ir bamba paslapiuoja.bet visumoje as labai patenkinta ir laiminga.gaunu daug komplimentu oi kokia grazi mamyte wub.gif ax.gif pati sau grazi jauciuosi,noriu pirkt aptemtas maikytes biggrin.gif tik tas korsetas tai nervuoja per visa kupra tai nei apsirenksi ka normaliau o jeigu islindes kiek tai jau visi klausia kas cia kodel cia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mano vardas @ 2015 07 08, 18:59)
O as laukiu dar kito penktadienio, irgi su juo susitiksiu...
Papildyta:
Ar yra/buvo cia tokiu, kurios po pilvo plastikos+siurbimo buvot ne itin patenkintos ir vel siurbetes biggrin.gif ?

Jau tu kiba pasisiurbt dar nori? lotuliukas.gif grazei gi atrodai 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau ir as, siaubelis unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 09 liepos 2015 - 09:49
Labas
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 07 08, 23:05)

Eina sau kaip kraupiai atrodo unsure.gif
QUOTE(elskan @ 2015 07 09, 01:14)
pati sau grazi jauciuosi

wub.gif
Atsakyti
Sveikutes atrodo begalo kraupiai,bus sunku jam su klientais po tokio skandalo .
Ryt menesiukas imeciau kelias foto ir bambytes,bambyte man visai patinka,labai graziai gyja,jokiu problemu,tik man psichologiskai atrodo,kad svoris dideja ir tuoj busiu baisiau negu buvau,vyras pyksta,sako pasikelk pries foto ir dabar ir nurimsi ,kodel mes moterys tokios priekabios sad.gif kai i foto ziuriu nu visai grazu g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 09, 16:07)
Sveikutes atrodo begalo kraupiai,bus sunku jam su klientais po tokio skandalo .
Ryt menesiukas imeciau kelias foto ir bambytes,bambyte man visai patinka,labai graziai gyja,jokiu problemu,tik man psichologiskai atrodo,kad svoris dideja ir tuoj busiu baisiau negu buvau,vyras pyksta,sako pasikelk pries foto ir dabar ir nurimsi ,kodel mes moterys tokios priekabios sad.gif kai i foto ziuriu nu visai grazu  g.gif  wub.gif

Oi man irgi tas pats...jauciuosi isuputus neblogai.jau as saviskiui nieko net nepasakoju lotuliukas.gif greit menesis suejo blink.gif 4u.gif
Atsakyti