Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

Sveikos. Na va, rytoj jau vaziuosiu pas R.B. Suka pilva, jaudinuos. Kazkada rasiau, kad lauksiu operacijos su dideliu dziaugsmu ir ne kiek nesijaudinsiu. Bet jei jau konsultacijos bijau, tai ka jau kalbeti apie op doh.gif biggrin.gif

Merginos, truputi apsvieskit. Ar reiks visiskai nusirengt apatine dali? Gulincia ar stovincia apziures? Ar visas apipaise per konsultacija, kad geriau susidarytumet vaizda po op? Aciu, kas pasisakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dzinsus atsisegi ir nuo klubu nuimi, stovint su kelnaitem apziuri. Papaise kad isivaizduociau kaip bus. Dar pagulde ir liepe keltis, taip galejau su ranka jaust kiek truke raumenys. Nieko tokio ten visai, kaip tik idomu mirksiukas.gif pries op raminanciu isgerk, nea taip infarkta gausi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia naujokė, sakykit kiek laiko reikia sulaukti po gimdymo, kad galima būtų darytis pilvo plastikos operaciją?
Atsakyti
Sveikos, merginos! Apsisprendziau darytis pilvo plastika, nes po keliu nestumu, oda labai nukarusi su daug daug striju... Buvau jau konsultacijai Kaune. Gydytojas apziurejo mane, smulkiai viska papasakojo. Operacijai uzsiregistravau rugsejo pradzioje. Labai laukiu, bet ir labai labai bijau... Dar svarstau (bet tikriausiai ir darysius) kartu su pilvo plastika ir (.)(.) ... Prasau mane priimti i jusu grupe, noriu isklausyti jusu patirti sioje temoje, diskutuoti ir po gero menesiuko pati papasakosiu, kaip sekesi ir man smile.gif
Atsakyti
Sveikos naujokes, jei tik norit - prasom i buri 4u.gif visada smagu bendrauti su naujais zmonemis.
Kiek laukti po nestumo operacijos, kiek as susiduriau, tai bent jau pusmeti, dar sako, kad metus. As dariausi po metu.

Laurakamin, pas kuri gydytoja buvai, jei ne paslaptis? blush2.gif
Turim merginu, kurios daresi ir pilvo ir krutines op kartu, sako vienas pliusas - viena narkoze, vienas atsigavimo laikotarpis, ir zinoma mazesne kaina...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 19, 19:46)

Laurakamin, pas kuri gydytoja buvai, jei ne paslaptis?  blush2.gif
Turim merginu, kurios daresi ir pilvo ir krutines op kartu, sako vienas pliusas - viena narkoze, vienas atsigavimo laikotarpis, ir zinoma mazesne kaina...

Buvau pas S. Viksraiti smile.gif girdejau geru atsiliepimu apie ji ir tikiuosi manes nenuvils... nes baimes daug... dvi proceduros, viena narkoze ir kaina mazesne smile.gif ar kas is jusu daretes op pas S. Viksraiti?
Papildyta:
Rugpjucio pradzioje dar vienai konsultacijai nueisiu del krutines. Tada bus galutinis sprendimas... nors jau dabar krypstu link to, kad grazintis viska! biggrin.gif
Atsakyti
Naujai mergaitei 4u.gif Aisku grazinkis, as tik padrasinsiu 4u.gif Pati dviguba dariau ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 07 19, 13:18)
Tik dzinsus atsisegi ir nuo klubu nuimi, stovint su kelnaitem apziuri. Papaise kad isivaizduociau kaip bus. Dar  pagulde ir liepe keltis, taip galejau su ranka jaust kiek truke raumenys. Nieko tokio ten visai, kaip tik idomu mirksiukas.gif  pries op raminanciu isgerk, nea taip infarkta gausi doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 07 19, 23:06)
Naujai mergaitei 4u.gif Aisku grazinkis, as tik padrasinsiu 4u.gif Pati dviguba dariau ir esu patenkinta.

Aciu smile.gif Tik kad reikia ir suma didesne surinkt... gal kaip nors smile.gif vyras kazkada buvo pries tas operacijas, ypac krutine. Bet birzelio men sako: "padesiu as tau pilvui sutaupyti, kad tik tu maziau man burbuliuotum, jog esi nepatenkinta savim ir jaustumeisi laimingesne" Negalejau patiketi savo ausimis!!! o po konsultacijos su gyd vyrui papasakojau, kad ir apie krutine pasidomejau. ir klausiau ar palaikys mane, jei ir ja koreguosius. jis nesupranta, kam to man reikia, bet palaiko!!!! thumbup.gif

As labai bijau skausmo, ir dar baugiau pasidare, kai pasiskaiciau atsiliepimus Jusu... bet kai op bus padaryta, kur dingsi, teks susitaikyt su neptogumais....
Atsakyti
Shagrifa manau po konsultacijos busi ramesne kai viskas bus paaiskinta 4u.gif
Laurakamin nepatogumai labai laikini, o rezultatas dziugins ilgai thumbup.gif Man mb irgi sake - svarbu butum laiminga nes tada visa seima laiminga, net suo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 07 20, 00:43)
Shagrifa manau po konsultacijos busi ramesne kai viskas bus paaiskinta 4u.gif
Laurakamin nepatogumai labai laikini, o rezultatas dziugins ilgai thumbup.gif Man mb irgi sake - svarbu butum laiminga nes tada visa seima laiminga, net suo lotuliukas.gif

Labas rytas. 8.30 skambino gyd, siule atvaziuoti 9.30. Per valanda tikrai nebuciau ir susiruosus, ir dar i Klaipeda spejus nulekt. Tai paliko 15.00 val Tikiuosi papaisys ir galesiu jums pasirodyti lotuliukas.gif Taip, po konsultacijos tikiuosi nurimsiu 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai taip, laiminga zmona-laimingi visi, net ir suo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 07 20, 09:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai taip, laiminga zmona-laimingi visi, net ir suo lotuliukas.gif

Yra toks posakis jei seimininke laiminga tai visi namie laimingi biggrin.gif
Sekmes tau ir lauksim po 4u.gif
Atsakyti