Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 14, 17:27)
Sveikutes mergytes buvau penktadieni pas V.K apziurejo papuliai sugyjo idealiai nors fotosesija daryk,pilvukas gerai,sake tas negrazias skylutes apsiims po keliu menesiu sutvarkyti ,pilvukas sutino,kliuksi skysciai akivaizdziai sake apie 300 ml tikrai bus,lauksim kol issivaikscios,bet jis man tinsta,kaupiasi skysciai,ir idomu kodel man diena temperatura 37.7 ,tas nelabai patinka  g.gif

Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 14, 17:27)
Sveikutes mergytes buvau penktadieni pas V.K apziurejo papuliai sugyjo idealiai nors fotosesija daryk,pilvukas gerai,sake tas negrazias skylutes apsiims po keliu menesiu sutvarkyti ,pilvukas sutino,kliuksi skysciai akivaizdziai sake apie 300 ml tikrai bus,lauksim kol issivaikscios,bet jis man tinsta,kaupiasi skysciai,ir idomu kodel man diena temperatura 37.7 ,tas nelabai patinka  g.gif

Gal del skysciu tempa laikosi, nes man irgi buvo 37,2 kol skysciai rinkosi. Tik man punktavo. Paliko issivaiksciot, jaukai iki 20 ml buvo prisikaupe.
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 07 14, 00:59)
Labukas 4u.gif
as perdaug neklausinejau tik klausiausi isiziojus nors jis ir atsake i visus rupimus klausimus kuriu net neuzdaviau biggrin.gif

Aciu. Tai gal ir man viska be klausimu ispasakos g.gif Vistiek jau yra atkales sistema, ka pasakot
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 14, 18:27)

Užjaučiu 4u.gif rekordininkė esi pas mus ir pirmoji, kuriai tokie dalykai vyksta doh.gif jei kaupiasi tokie dideli kiekiai, ar punktuos? O pilvas nemėlynuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 15, 12:23)
Užjaučiu  4u.gif rekordininkė esi pas mus ir pirmoji, kuriai tokie dalykai vyksta  doh.gif jei kaupiasi tokie dideli kiekiai, ar punktuos? O pilvas nemėlynuoja?

Sveikute tai ir pats V.K sake ,kad pirmoji tokia,su tokia sunkia pradzia,sake ir dabar prisimena visi kai buvo issigande,galvojo,kad jau viskas bus,vos atgavo,sake tokio nukraujavimo dar netureje,bet viskas gerai baigesi.
Pilvukas grazus,rozinis,nemelynuoja,sake,kai po menesio atskris tada jei bus dar skysciu tada punktuos,dabar tikisi,kad issivaikscios,tikiuosi ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 15, 13:34)
Sveikute tai ir pats V.K sake ,kad pirmoji tokia,su tokia...

Stiprybes, sveikatos tau 4u.gif Vaje kiek kankiniesi unsure.gif Gasdini su temperatura, as taip ramiai nesedeciau g.gif Ypac po ano straipsnio kaip merginai buvo. V.K. pasitikiu bet keista kad tokio kiekio nepunktuoja. Tau gi sunku su tuo vandeniu. Man 100 ml buvo ir tai kaip jautesi. Tikekimes jau tik geryn viskas bus. Ir i darbus pilnai grizusi?
Atsakyti
sveikos, ramu cia smile.gif siand 2 men proga buvau apziurai, K. viskuo patenkintas, sako jokiu ausyciu nera, idealus liemuo, tik reik ir islaikyti toki blush2.gif thumbup.gif bandysiu savaitgali pasifotkinti
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 07 16, 23:33)
sveikos, ramu cia  smile.gif siand 2 men proga buvau apziurai, K. viskuo patenkintas, sako jokiu ausyciu nera, idealus liemuo, tik reik ir islaikyti toki blush2.gif  thumbup.gif  bandysiu savaitgali pasifotkinti

Ramu labai! 4u.gif tai jau nereik korseto nesiot taip? Saunu kad viskas graziai tau sugijo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 07 17, 10:52)
Ramu labai! 4u.gif  tai jau nereik korseto nesiot taip? Saunu kad viskas graziai tau sugijo 4u.gif

as korseta 7 sav nusiemiau ir nebenesiojau 4u.gif labai dziaugiuosi kad taip greik viskas ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Siandien pilvuzui 1 men!!!! 4u.gif clap_1.gif supermama.gif
ymeciau foto kazin jau laikas naudot kanors nuo rando?sasiukai nukrite jau tai galvoju pradet tepti ar klijuoti kazka ax.gif
plaukai uzkile i virsu ir tuo paciu puke biggrin.gif bet man netrugdo tik tas randas galejo but lygesnis.
Kaip jum bamba mano nekeista? blush2.gif 4u.gif
o tas korsetas tai mane jau uzknisa lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(redy @ 2015 07 17, 15:10)
as korseta 7 sav nusiemiau ir nebenesiojau 4u.gif labai dziaugiuosi kad taip greik viskas ir gerai  thumbup.gif

Koks jausmas be korseto?as kol skalbiuosi ir bunu be jo tai toks nemalonus pojutis kai maikute liecia nuoga pilvo oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 17 liepos 2015 - 13:12
QUOTE(elskan @ 2015 07 17, 14:14)
Siandien pilvuzui 1 men!!!! 4u.gif  clap_1.gif  supermama.gif
ymeciau foto kazin jau laikas naudot kanors nuo rando?sasiukai nukrite jau tai galvoju pradet tepti ar klijuoti kazka  ax.gif
plaukai uzkile i virsu ir tuo paciu puke biggrin.gif bet man netrugdo tik tas randas galejo but lygesnis.
Kaip jum bamba mano nekeista? blush2.gif  4u.gif
o tas korsetas tai mane jau uzknisa  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

Koks jausmas be korseto?as kol skalbiuosi ir bunu be jo tai toks nemalonus pojutis kai maikute liecia nuoga pilvo oda...

as buvau nusipirkus pleistru, bet net nesunaudojo viso, man niezedavo nuo jo, turiu tepaliuka tai karts nuo karto patepu. bet su laiku pats issvieses tas randas.
oi be korseto jegaaaa, nekarsta ir miegoti gerai lotuliukas.gif pirmas kelias dienas keista buvo, bet prie gero greit priprantama ir jau visiskai pamirsau ji schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes as kol korsetas dziuva tai kazkaip netaip jauciuosi,ir kai kazka daugiau padarau patinsta ir paskausta labiau,o kai uzsidedu korseta toks saugumo jausmas taip ir norisi begioti,daryti kazka smile.gif
Pradejau vis ziureti i savo pilvuka tas patinimas tik pilvuko mane psichologiskai pradejo veikti,baime,kad liks vel pilvas,pradejau sonus apziurineti,ciupineti,tik oda,man vaidenasi,kad storeju,pilvo labiausiai bijau,gydytojas nuramino,kad galutiniai rezultatai tik po keturiu menesiu,kol nueis patinimas,kol suaugs viskas tada ir bus ledas,dar tik pusantro menesiuko,dar mazai laiko,bet ziuriu,kad manes tai nelabai guodzia,tundra as,sake,nemazai kas suserga psichologine anoreksija,stengtis isvengti,nes tadan jau tik psichologas pades,ir vyras ir aplinkiniai sako skysciai kliuksi,matosi patinimas,oda pilvo net blizga ,kai i vakara patinsta,o man vaizdai vaidenasi kitokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 07 18, 18:08)
Sveikutes as kol korsetas dziuva tai kazkaip netaip jauciuosi,ir kai kazka daugiau padarau patinsta ir paskausta labiau,o kai uzsidedu korseta toks saugumo jausmas taip ir norisi begioti,daryti kazka smile.gif
Pradejau vis ziureti i savo pilvuka tas patinimas tik pilvuko mane psichologiskai pradejo veikti,baime,kad liks vel pilvas,pradejau sonus apziurineti,ciupineti,tik oda,man vaidenasi,kad storeju,pilvo labiausiai bijau,gydytojas nuramino,kad galutiniai rezultatai tik po keturiu menesiu,kol nueis patinimas,kol suaugs viskas tada ir bus ledas,dar tik pusantro menesiuko,dar mazai laiko,bet ziuriu,kad manes tai nelabai guodzia,tundra as,sake,nemazai kas suserga psichologine anoreksija,stengtis isvengti,nes tadan jau tik psichologas pades,ir vyras ir aplinkiniai sako skysciai kliuksi,matosi patinimas,oda pilvo net blizga ,kai i vakara patinsta,o man vaizdai vaidenasi kitokie  verysad.gif

As tai labai gerai jauciuosi ir neriecia visai.ir siandien skakbiausi korseta tai jau gerai ir be jo jauciuosi bet nesiosiu iki 8sav.
o tu neliudek viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti