Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

Smagu klausyt kad isioperavusiom viskas gerai 4u.gif o del lt tai nezinau....bijau.... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos. Tikrai smagu, kas jau išsioperavusioms daugiau ar mažiau viskas gerai.

Aš vis metu svorį ir laukiu konsultacijos.

Vasara, vis mažiau laiko praleidžiam forume, bet kaip būtų gerai, kad merginos po operacijų bent žodelį tartų ir kokią nuotraukėlę įkeltų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas dėl naujų foto, tai savo vyro nebeprašau mane fotkinti. O pati prie normalaus apšvietimo tik ryte galėčiau - bet ruošiuos į darbą ir vaiką į darželį, tai tikrai ne galvoje save fotkinti. Vakare jau šešėliuoja nuo šviestuvų doh.gif nėra tikro vaizdo. Nu bet pažadu, kurią dieną pasifotkinsiu ir įmesiu į albumą.
Turiu leidimą nakčiai nusiimt korsetą, bet dar taip nejauku man be jo. Vis neapsisprendžiu, nusiimt jau jį, ar dar ne. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 06 09, 08:29)
Labas rytas, merginos. Tikrai smagu, kas jau išsioperavusioms daugiau ar mažiau viskas gerai.

bet kaip būtų gerai, kad merginos po operacijų bent žodelį tartų ir kokią nuotraukėlę įkeltų mirksiukas.gif

Ryt man lygiai 2 sav, tai ta proga nusifotkinsiu ir ikelsiu...
O taip tai ka, parskridus namo ( 9paros po) , puoliau prie iprastu namu ruosos darbu, vaiku aisku ( vienam 9 men), mokaus + dirbu. Butu daug lengviau jei tureciau pagalbos is salies, nu aisku v padeda kiek gali, bet dirba 7 dienas per sav , tai...Jauciuos manau neblogai ptfu ptfu, apsiverst lovoj nakti gal kiek sudetingiau, kartais suskausta tai isgeriu ant greicio vaistu..ar taip ar taip nakti keliuos prie maziaus biggrin.gif . Viska darau letai ir laabai atsargiai smile.gif
Labiausiai pergyvenu del..pilvo...na siluetas mano dabar tikrai grazesnis...bet apimtys...beveik tokios pacios kaip pries..Laukiu nesulaukiu kada praeis tinimai jei tai aplamai tinimai unsure.gif
Esu visdar su siulais..poryt bandysiu eit pas savo vietini daktara..tikiuos istrauks be problemu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 06 09, 10:31)
Sveikos,
kas dėl naujų foto, tai savo vyro nebeprašau mane fotkinti. O pati prie normalaus apšvietimo tik ryte galėčiau - bet ruošiuos į darbą ir vaiką į darželį, tai tikrai ne galvoje save fotkinti. Vakare jau šešėliuoja nuo šviestuvų  doh.gif nėra tikro vaizdo. Nu bet pažadu, kurią dieną pasifotkinsiu ir įmesiu į albumą.
Turiu leidimą nakčiai nusiimt korsetą, bet dar taip nejauku man be jo. Vis neapsisprendžiu, nusiimt jau jį, ar dar ne.  doh.gif

o kiek tau sav po op, kaip faina kad leido nusiimt korseta, karsta man su juo ir as noreciau mesti ji lauk smile.gif
Mano vardas, tikrai sumazes tos apimtys, dar mazai laiko praejo, uz 5 d. man bus men. tai po truputi slugsta tinimas, bet visi 3 gyd sake galutinis rezultatas bus po geru 3 men
Atsakyti
sveikos,
po truputi jungiuos pas jus...po dvynuku gimimo prasiskyre pilvo raumenys ir bamboj isvarza. Siandien buvau KMUK pas Kaikari patvirtino kad raumenys prasiskyre ir kad beprasidedanti bambos isvarza, faktas kad reikia isoperuot. Na dar galvoju vasara tikrai nesipjaustysiu bet gal link rudens ar ziemos...Papasakokit pas ka ir kur geriausia blush2.gif Kaikaris sake jeigu yra siuntimas kad isvarza tai 4500lt butu pas ji.. blush2.gif labai bijau narkozes nes 1 jau turejau..o cia ilga?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 06 09, 15:24)
sveikos,
po truputi jungiuos pas jus...po dvynuku gimimo prasiskyre pilvo raumenys ir bamboj isvarza. Siandien buvau KMUK pas Kaikari patvirtino kad raumenys prasiskyre ir kad beprasidedanti bambos isvarza, faktas kad reikia isoperuot. Na dar galvoju vasara tikrai nesipjaustysiu bet gal link rudens ar ziemos...Papasakokit pas ka ir kur geriausia  blush2.gif Kaikaris sake jeigu yra siuntimas kad isvarza tai 4500lt butu pas ji.. blush2.gif labai bijau narkozes nes 1 jau turejau..o cia ilga?

tau tokia kaina pasiule pas ji privacioje kinikoje, cia pilna pilvo plastika? jei taip, tai labai labai gera kaina thumbup.gif as pas ji dariausi man jis patiko ir pati klinika ir visas personalas superinis, neturu priekaistu. kaip tau paciai jis kaip gyd?
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 06 09, 18:33)
tau tokia kaina pasiule pas ji privacioje kinikoje, cia pilna pilvo plastika? jei taip, tai labai labai gera kaina thumbup.gif  as pas ji dariausi man jis patiko ir pati klinika ir visas personalas superinis, neturu priekaistu. kaip tau paciai jis kaip gyd?

Kaip suprantu 4500 lt savo ir + kiek kompensuoja. Tai ir gausis kazkas + - 2000 Eur. Tiek ir kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 06 09, 15:17)
o kiek tau sav po op, kaip faina kad leido nusiimt korseta, karsta man su juo ir as noreciau mesti ji lauk  smile.gif

Man 6 savaite. Tikrai smagu buti be korseto. Nors diena dar tikrai iki menesio galo nesiosiu. Reikia smile.gif
va pastebejau, kad po darbo dienos ir jei dar vakare su vaiku i lauka ar po namus su sluota prasieinu, tai pilvas nemazai pasipucia g.gif suprantu, kad dar reik saugotis, bet apversti namai ziauriai erzina doh.gif ech. Kaip nors smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 06 09, 15:24)
sveikos,
po truputi jungiuos pas jus...po dvynuku gimimo prasiskyre pilvo raumenys ir bamboj isvarza. Siandien buvau KMUK pas Kaikari patvirtino kad raumenys prasiskyre ir kad beprasidedanti bambos isvarza, faktas kad reikia isoperuot. Na dar galvoju vasara tikrai nesipjaustysiu bet gal link rudens ar ziemos...Papasakokit pas ka ir kur geriausia  blush2.gif Kaikaris sake jeigu yra siuntimas kad isvarza tai 4500lt butu pas ji.. blush2.gif labai bijau narkozes nes 1 jau turejau..o cia ilga?

Sveika 4u.gif narkoze trunka apie 4 val. Del chirurgu- vienai vienas geriau, kitai kitas. Geriausia nueit pas kelis ir sirdies klaust, su kuriuo geriau susikalbi. Na kaip sakoma, su kuriuo auros sutampa smile.gif Plius nepamirskim, kad musu kunai skirtingi ir kad chirurgai turi skirtingas op metodikas. Ar tau minejo pvz apie tinkleli?
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 06 09, 14:17)

Mano vardas, tikrai sumazes tos apimtys, dar mazai laiko praejo, uz 5 d. man bus men. tai po truputi slugsta tinimas

Laukiu nesulaukiu, man sunkiausia yra ir bus laukimas rezultato blink.gif
Kaip tu jauties ? Kada pasirodysi 4u.gif ? As ryt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 06 09, 14:24)

.Papasakokit pas ka ir kur geriausia  blush2.gif Kaikaris sake jeigu yra siuntimas kad isvarza tai 4500lt butu pas ji.. blush2.gif labai bijau narkozes nes 1 jau turejau..o cia ilga?

As pas ji operavaus pries pora sav, viskas gerai lyg ir kolkas ptfu ptfu tik patinus esu gerokai dar. Visas kolektyvas super. Op man truko 4 val.
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 06 09, 22:52)
As pas ji operavaus pries pora sav, viskas gerai lyg ir kolkas ptfu ptfu tik patinus esu gerokai dar. Visas kolektyvas super. Op man truko 4 val.

O jums tik pilva tiek ilgai tvarko? blink.gif Man papuliai, pilvas ir siurbimai truko 4 valandas. Merginos nepamirskit belaukiant rezultato prisiziureti mityba ir kiek imanoma judeti rolleyes.gif Dr sake kad laukiamas rezultatas priklauso ir nuo musu paciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 06 09, 23:12)
O jums tik pilva tiek ilgai tvarko? blink.gif Man papuliai, pilvas ir siurbimai truko 4 valandas. Merginos nepamirskit belaukiant rezultato prisiziureti mityba ir kiek imanoma judeti rolleyes.gif Dr sake kad laukiamas rezultatas priklauso ir nuo musu paciu smile.gif

Man tik pilva tvarke, bent jau tik uz pilva susimokejau biggrin.gif nors papuliai ir statesni patapo po operacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gal sakau kanors kurnors timptelejo lotuliukas.gif . Juokas juokais, bet papuliai kazkuo pakito blush2.gif . Del op laiko manau kiekvienas atvejis individualus, ar tik ne cia ir skaiciau, kad kazkuriai pilva net 5 val operavo unsure.gif
Del judejimo taip, judu kaip reikalas ( mano darbas ne sedimas ) , daug siaip vaikstau ir aplamai auginu du vaikus, vienas neuzilgo prades vaiksciot, tai mazai judet ir neimanoma. Mityba taip, stengiuos stengiuos , gramas po gramo ir gal kazkaip pasieksiu ta savo svajoniu svori smile.gif
Atsakyti