Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

Sveikos 4u.gif
pagaliau išdrįsau šiąnakt miegot be korseto. wub.gif kaip gera buvo wub.gif ryte aišku vėl į jį įsirangiau ir doh.gif doh.gif doh.gif ar gali būti, kad dėl šiltų orų kūnas padidėja? Vos užsegiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 06 10, 08:45)
Sveikos  4u.gif
pagaliau išdrįsau šiąnakt miegot be korseto.  wub.gif kaip gera buvo  wub.gif ryte aišku vėl į jį įsirangiau ir  doh.gif  doh.gif  doh.gif ar gali būti, kad dėl šiltų orų kūnas padidėja? Vos užsegiau  doh.gif

Man dar negreit nusisviescia miegojimas be korseto...
Kirisama, nusiunciau vel pora foto, buk gera ikelk, niekaip nerandu kaip per telefa kelt...aciu 4u.gif
Ir lauksiu jusu nuomoniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mano vardas: 10 birželio 2015 - 09:32
QUOTE(Shagrifa @ 2015 06 09, 09:29)
Labas rytas, merginos. Tikrai smagu, kas jau išsioperavusioms daugiau ar mažiau viskas gerai.

Aš vis metu svorį ir laukiu konsultacijos.

Vasara, vis mažiau laiko praleidžiam forume, bet kaip būtų gerai, kad merginos po operacijų bent žodelį tartų ir kokią nuotraukėlę įkeltų mirksiukas.gif

Labas brangiosios grazuolytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Retai beuzsuku paskaitineti, bet jusu tikrai nepamirsau blush2.gif

Shagrifa, kuriu velniu tu dar meti svori!? blink.gif tu jau IDEALI! wub.gif

Kada tavo konsultacija?
Atsakyti
Ilindau i albumely pasizvalgyt biggrin.gif
tai galiu pasakyti vaizdeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pinkshade - Super!!! Kaip pries visus nestumus! wub.gif

Mano vardas - atitinsi, busi ledukas wub.gif

Redy - pjuvis ilgokas, bet vaizdelis fantastiskas thumbup.gif 4u.gif

Kirisama - TOBULA 100% ir pjuviukas, ir figurike, zodziu grozis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 06 10, 10:45)
ar gali būti, kad dėl šiltų orų kūnas padidėja? Vos užsegiau  doh.gif

Manau, kad gali buti. Juk vasara ir ziedai pasidaro mazoki, tai manau, kad siek tiek pasipleciam rolleyes.gif
QUOTE(virginp @ 2015 06 10, 13:28)
Shagrifa, kuriu velniu tu dar meti svori!?  blink.gif  tu jau IDEALI!  wub.gif

Kada tavo konsultacija?

Taigi pati liepei iki 55 varyt, tai ir metu toliau pioneer.gif lotuliukas.gif Manoji konsultacija liepos 20
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 06 10, 12:49)
Manau, kad gali buti. Juk vasara ir ziedai pasidaro mazoki, tai manau, kad siek tiek pasipleciam rolleyes.gif

Taigi pati liepei iki 55 varyt, tai ir metu toliau pioneer.gif  lotuliukas.gif Manoji konsultacija liepos 20

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Saunuole! As dabar vietoj trypcioju blush2.gif bet nieko, svarbu nekylu i virsu bigsmile.gif

O tai jau greit konsultacija 4u.gif primink pas ka?
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 06 10, 10:30)
Man dar negreit nusisviescia miegojimas be korseto...
Kirisama, nusiunciau vel pora foto, buk gera ikelk, niekaip nerandu kaip per telefa kelt...aciu 4u.gif
Ir lauksiu jusu nuomoniu  blush2.gif

Kai prisijungti prie fotki ir eini į savo albumą, šone yra "add photos". Paspaudi, keliauji į apačią ir renkiesi paskutinį punktą - "one file at one time". Paspaudi, atsidaro papildomi laukeliai, renkiesi "browse", išmeta pasirinkimą iš kur nori įkelti, ir čia jau renkiesi iš savo tel. Pasirinkusi norimą failą, spaudi "Upload ant return to album", arba "Upload ant add another photo" ir viskas smile.gif
O kurias nusiuntei - sukėliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 06 10, 12:45)
Kirisama - TOBULA 100% ir pjuviukas, ir figurike, zodziu grozis!  4u.gif

Virginp, smagu, kad prisimeni mus mirksiukas.gif oi aiū ačiū už pagyrimą, bet tikrai dar netobula sad.gif dar skysčiai pasikaupia, ir patinus apačia, plius dar mėlynių yra.... sunkiau gyja, juk antra tokia operacija, plius tinklelis įdėtas. tai dar pilvui su juo apsiprasti reikia doh.gif Mane ir punktavo ir dreną antrą kartą dėjo, tad tas pilvas dar gyja. Plius į darbą grįžau, daug sėdžiu, vakarais su vaiku į lauką arba po namus su šluota skraidau, va ir tinstu, ir paskausta. Šiaip pastebėjau pora dienų, kad tame šone, kur antrą kartą dreną dėjo, labiau paskausta. Nesugijo dar tikrai.... nu bet viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 06 10, 13:16)
Kai prisijungti prie fotki ir eini į savo albumą, šone yra "add photos". Paspaudi, keliauji į apačią ir renkiesi paskutinį punktą - "one file at one time". Paspaudi, atsidaro papildomi laukeliai, renkiesi "browse", išmeta pasirinkimą iš kur nori įkelti, ir čia jau renkiesi iš savo tel. Pasirinkusi norimą failą, spaudi "Upload ant return to album", arba "Upload ant add another photo" ir viskas smile.gif
O kurias nusiuntei - sukėliau  4u.gif
Papildyta:
Virginp, smagu, kad prisimeni mus  mirksiukas.gif  oi aiū ačiū už pagyrimą, bet tikrai dar netobula sad.gif dar skysčiai pasikaupia, ir patinus apačia, plius dar mėlynių yra.... sunkiau gyja, juk antra tokia operacija, plius tinklelis įdėtas. tai dar pilvui su juo apsiprasti reikia  doh.gif Mane ir punktavo ir dreną antrą kartą dėjo, tad tas pilvas dar gyja. Plius į darbą grįžau, daug sėdžiu, vakarais su vaiku į lauką arba po namus su šluota skraidau, va ir tinstu, ir paskausta. Šiaip pastebėjau pora dienų, kad tame šone, kur antrą kartą dreną dėjo, labiau paskausta. Nesugijo dar tikrai.... nu bet viskas bus gerai  ax.gif

Net neabejoju, kad bus viskas super!
Tau atlikta sudetinga op., tad dar turi praeiti laiko, kol organizmas susitaikys ir prisiderins. 4u.gif

Imeciau i albumeli kelias foto 1metuku ir 4 men proga smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas tvarketes ne privaciai, kaip tai vyko, man Santariskese nustate baltosios linijos isvarza ir op data paskyre, bet galutinai bus nuspresta tik op diena ar operuos ar ne, nes jei konsiliumas nuspres kad tai tik plastika tai neoperuos, idomi butu jusu patirtis...

Aciu
Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2015 06 10, 14:05)
Sveikos,
gal kas tvarketes ne privaciai, kaip tai vyko, man Santariskese nustate baltosios linijos isvarza ir op data paskyre, bet galutinai bus nuspresta tik op diena ar operuos ar ne, nes jei konsiliumas nuspres kad tai tik plastika tai neoperuos, idomi butu jusu patirtis...

Aciu

Keistai kažkaip, tai jei jau nustatė, kad yra išvarža, tai reiškia ne TIK plastika. Ar jie tikisi, kad iki to laiko ji dings savaime ar kaip? Ar paneiginės savo diagnozę?
Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2015 06 10, 14:05)
Sveikos,

Aciu

Laba,

aš esu tvarkiusis pilvą Santariškėse. Deja, dabar antrą kartą operavausi privačiai. Nieko gero ir nieko per daug blogo negaliu pasakyt. Man buvo bambos ir baltosios pilvo linijos išvaržos, tai sutvarkė tik jas ir tai minimaliai. O pilvas koks buvo, toks ir liko. Ir esą turėjo operuot vienas, o operavo kitas chirurgas - rezidentas. Čia aš apie plastikos skyrių kalbu. Dar ten dirba toks Jauniškis, jis dažnai daro operacijas su pilvo chirurgijos skyriaus daktarais. Nu tai ką žinau - jo plastiku tikrai nepavadinčiau. Neturi žmogus nei jausmo, nei supratimo apie grožį. Jei Jums nėra antsvorio, nėra kabančios odos ant pilvo, tikrai galit apsieit be riebalų siuntimo, o norit tik susitvarkyt išvaržas ir turėti didelį pjūvį per visą pilvą, nu tai gal tada ir gerai tos Santariškės, nes kaip ne kaip, bet privačiai tokios operacijos kainuoja nemažus pinigus. Bet jei Jums reikia visko papildomai ir norit tikrai gražaus pasikeitusio kūno, tai aš tikrai rekomenduočiau privačiai operuotis. Ir net privačiai gerai paieškoti chirurgo.
Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2015 06 10, 13:05)
Sveikos,

Aciu

Labai keistai viskas. O pas ka operuosites ir kokiam skyriuje?
Man dare ne privaciai, bet jau kai paskyre data, tai ir tvarke tada.
Atsakyti