QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 20, 08:53)
Matėt realiai nuziureta EGG6343NOW?
Man asmeniskai griozdiskos groteles. Bet čia skonio reikalas. O jums būtinai dujine?
Aš pati turiu juoda stiklokeramine dujine, antra kart nepirkciau tokios, nes nusibodo valyti. Išvalai - graži ir svari iki pirmo virimo. O gaminu daug. Dabar pirkčiau grynai indukcine, na jei elektra tiek nepaneša tada misria (dujos+indukcija) arba ta bosh kur jums rasiau.
Nesuprantu jūsų klausimo apie ismatavimus. Juk orkaite ir kaitlente nepriklausomos viena nuo kitos. Buna žmones virš orkaitės dvivietę kaitlentę arba dar platesne penkiaviete montuoja.
Mačiau EGG6343NOW, ir man griozdiškos grotelės, bet nėra kito pasirinkimo su tokiu paviršiumi

Ir patikimiau atrodo, nei grotelės su guma paklijuotomis kojelėmis. Dujas specialiai vedėmės, nes norėjome dujinės kaitlentės (prie tokios esame pripratę). Dabar jau gailiuosi
Dėl išmatavimų rūpinuosi virtuvės kampui - mums sakė tik pasakyt, ar standartas pagal orkaitę. Dabar suprantu, kad pirma orkaitę ir kaitlentę reikia įsigyti, o tuomet baldus užsakinėti.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 07 20, 08:55)
Jūs galvojate kad baltos emalės nereikės valyti?

Tiesioginio kontakto ant baltos kaitlentės nebus dėsite puodus ant laikiklių.Viską gali suderinti tik ar grąžų balta emalė viršus ir balto stiklo orkaitė
Baltą emalę labai lengva valyti - gali brūžinti su kokiomis tik nori priemonėmis ir kempinėmis, o stiklo priežiūra šiuo požiūriu atrodo sudėtinga. Nesinori valyti dujinės ir po kiekvieno gaminimo

Sutinku, grožio emalės viršuje mažai, bet šiuo atveju paaukočiau grožį vardan praktiškumo.
Jau turime nerūdijančio plieno Hansa šaldytyvą, sugadintą po pirmojo valymo (susibraižė visas paviršius), tai kažkaip nesinori rizikuoti