QUOTE(turlaurita @ 2015 07 20, 21:33)
Labai dėjoku už jūsų mintis
Smagu, kad tiek nuomonių išgirdau
Suksiu galvą dabar
Suprantu gumų paskirtį, jų bijau, nes man jos neatrodo ilgaamžės (lyginu su paklijavimais ant kėdžių, kurie nuolat krenta). Bet čia gal toks išanktinis nusistatymas
Baltą spalvą renkamės dėl praktiškumo (iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad tamsi spalva yra labai blogai, o ir patys esame turėje tamsiai rudą emaliuotą dujinę, kurios vaizdas nedžiugino
). Virtuvės baldų komplektas bus greičiausiai šviesios dramblio kaulo spalvos, bet buitinės technikos spalva dėl derinimo prie virtuvės komplekto nėra labai svarbi, vienintelis noras - kaitlentės paviršiaus praktiškumas
Info dėl kaitlentės tikrai reikia baldinininkams.

Suprantu gumų paskirtį, jų bijau, nes man jos neatrodo ilgaamžės (lyginu su paklijavimais ant kėdžių, kurie nuolat krenta). Bet čia gal toks išanktinis nusistatymas

Baltą spalvą renkamės dėl praktiškumo (iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad tamsi spalva yra labai blogai, o ir patys esame turėje tamsiai rudą emaliuotą dujinę, kurios vaizdas nedžiugino

Info dėl kaitlentės tikrai reikia baldinininkams.
Kedę tampot kelis kart per dieną ten atgal, o groteles ant kaitlentes kaip padėsit, tai nuimsit tik kai norėsite plauti kaitlentę. O ir nekrapštysite tų gumyčių peiliu ar dar kokiu aštriu daiktu. Šiaip aš rankomis retai groteles plaunu. Nu nesigauna pas mane tvarka iki galo - kaitlentę nuplaunu, groteles - ne, bet aš pavargau jai tarnauti. Dėl to ir norėčiau indukcinės, prie kurios niekas neprisvyla.
Na jei nusprendėt imti šviesesnę techniką, tai neperkalbinėsiu. Jums poto pačiai reikės plauti.
Bet dramblio kaulo baldai visai neblogai atrodo su tamsesne technika. Įkeliu pvz., kad pažiūrėtumėt.

O ča įrengta penkiaviete kaitlente, ji "ne pagal standartą".

O čia balta orkaitė ir tamsi kaitlentė. Beje, koks pas jus stalviršis bus? Kokios spalvos?