Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(turlaurita @ 2015 07 20, 21:33)
Labai dėjoku už jūsų mintis 4u.gif Smagu, kad tiek nuomonių išgirdau smile.gif Suksiu galvą dabar doh.gif
Suprantu gumų paskirtį, jų bijau, nes man jos neatrodo ilgaamžės (lyginu su paklijavimais ant kėdžių, kurie nuolat krenta). Bet čia gal toks išanktinis nusistatymas  blink.gif
Baltą spalvą renkamės dėl praktiškumo (iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad tamsi spalva yra labai blogai, o ir patys esame turėje tamsiai rudą emaliuotą dujinę, kurios vaizdas nedžiugino schmoll.gif ). Virtuvės baldų komplektas bus greičiausiai šviesios dramblio kaulo spalvos, bet buitinės technikos spalva dėl derinimo prie virtuvės komplekto nėra labai svarbi, vienintelis noras - kaitlentės paviršiaus praktiškumas smile.gif
Info dėl kaitlentės tikrai reikia baldinininkams.

Kedę tampot kelis kart per dieną ten atgal, o groteles ant kaitlentes kaip padėsit, tai nuimsit tik kai norėsite plauti kaitlentę. O ir nekrapštysite tų gumyčių peiliu ar dar kokiu aštriu daiktu. Šiaip aš rankomis retai groteles plaunu. Nu nesigauna pas mane tvarka iki galo - kaitlentę nuplaunu, groteles - ne, bet aš pavargau jai tarnauti. Dėl to ir norėčiau indukcinės, prie kurios niekas neprisvyla.

Na jei nusprendėt imti šviesesnę techniką, tai neperkalbinėsiu. Jums poto pačiai reikės plauti.
Bet dramblio kaulo baldai visai neblogai atrodo su tamsesne technika. Įkeliu pvz., kad pažiūrėtumėt. 4u.gif

user posted image
user posted image

O ča įrengta penkiaviete kaitlente, ji "ne pagal standartą". cool.gif
user posted image
user posted image

O čia balta orkaitė ir tamsi kaitlentė. Beje, koks pas jus stalviršis bus? Kokios spalvos?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 20 liepos 2015 - 21:45
QUOTE(santa_ @ 2015 07 20, 19:56)
EOC 3430COX
EOA 457510X
EOA3450AOX
EEA4545POX
AEG BC501342NM
kuris variantas?  g.gif  ax.gif

Sveiki,
Geriau papasakokite +/- kokios norite orkaitės,kokio orkaitės apsivalymo norite,koks biudžetas.....nes iš pasirinktų aš asmeniškai nei vienos neasirinkčiau
Atsakyti

Laba,biudzetas iki 400e.,noriu paprastos bet kokybiskos,su paprastu valdymu, valymo sistema -pirolize arba katalitines sieneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 07 20, 21:56)
EOC 3430COX
EOA 457510X
EOA3450AOX
EEA4545POX
AEG BC501342NM
kuris variantas?  g.gif  ax.gif

EOC 3430COX
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 07 21, 09:17)
EOC 3430COX

bet Italija smile.gif nesuprantu kiek ziurinejau orkaites,visos elektrolux gan panasios o visu gamintojai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 07 21, 10:53)
bet Italija smile.gif nesuprantu kiek ziurinejau orkaites,visos elektrolux gan panasios o visu gamintojai skirtingi  g.gif

Na ir kas kad Italija? Ten milijoną metų gamina ir dar milijoną gamins...
Bet turite PATĮ GERIAUSIĄ ĮMANOMĄ išsivalymo būdą + geresnę termoizoliaciją + storesnes skardas.
Atsakyti
Na man sis variantas irgi visai nieko, o ka dar galetumete pasiulyti iki 400e., paprasto bet kokybisko,su paprastu valdymu, valymo sistema -pirolize arba katalitines sieneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 07 21, 11:04)
Na man sis variantas irgi visai nieko, o ka dar galetumete pasiulyti iki 400e., paprasto bet kokybisko,su paprastu valdymu, valymo sistema -pirolize arba katalitines sieneles smile.gif

Kam dar kažką siūlyti, jei jau turite GERIAUSIĄ VARIANTĄ. g.gif
Reikia beleko - prašom:
Siemens HB43GS540
Bosch HBG42R350E
(čia sienelės dar ir geresnės už katalitines)
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 07 21, 09:04)

Nereikio Jums EOC34....modeliukų tai visiškai ne ta orkaite kurią norėtų matyti šeiminkės savo namuose...Jūsų atveju žiūrėkite Electrolux EOC45651OX arba bent jau orkaitė kuri turi galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean modeliukas SIEMENS HB43GT540E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 21 liepos 2015 - 09:20
QUOTE(Kikker @ 2015 07 21, 11:14)
Nereikio Jums EOC....modeliukų tai visiškai ne ta orkaite kurią norėtų matyti šeiminkės savo namuose...Jūsų atveju žiūrėkite Electrolux EOC45651OX ...

"Geležinė logika" - "nereikia Jums EOC.... modeliukų", bet "žiūrėkite Electrolux EOC45651OX"
clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 liepos 2015 - 09:18
QUOTE(Kikker @ 2015 07 21, 10:14)
Nereikio Jums EOC....modeliukų tai visiškai ne ta orkaite kurią norėtų matyti šeiminkės savo namuose...Jūsų atveju žiūrėkite Electrolux EOC45651OX arba bent jau orkaitė kuri turi galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean modeliukas SIEMENS HB43GT540E

o kuom skiriasi EOC 3430COX nuo EOC45651OX g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 07 21, 11:19)
o kuom skiriasi EOC 3430COX nuo EOC45651OX   g.gif  ax.gif

Kilmės šalimi, keletu "navarotų" ir kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 liepos 2015 - 09:21