Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

Aš irgi gavau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as ne - kame reikalas g.gif
Atsakyti
Ir pas mane tylu g.gif Gal iš ryto gausim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 07, 21:25)
Aš irgi gavau  bigsmile.gif  thumbup.gif

kazka ne ta gavai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 07, 23:51)
kazka ne ta gavai biggrin.gif biggrin.gif

Ir aš gavau kad bus siunta thumbup.gif
Atsakyti
as net dvi gavau, zodziu laukiam smile.gif
Atsakyti
aha, nustebino ir mane sms, operatyviai sikart
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 08, 09:34)
aha, nustebino ir mane sms, operatyviai sikart

nu va, kartais ir pas Tuki sis tas gero vyksta smile.gif
Atsakyti
O man kurjeris trumpai skambtelėjo 6.40 val doh.gif lotuliukas.gif Aš kai šokau iš lovos, pirma mintis buvo, kad į darbą pavėlavau lotuliukas.gif Nors dekrete jau beveik mėnesį lotuliukas.gif Kol susigaudžiau kas ir kaip, nespėjau atsiliept rolleyes.gif Pagalvojau, kad šiaip kas ne ten papuolė tokiu ankstyvu metu, net į galvą nešovė mintis, jog taip anksti gali siuntinius vežiot, tik vėliau sutikrinau, kad tikrai kurjerio nr biggrin.gif Daugiau ir neskambinau, vistiek planų jokių neturiu, namie budžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 07 08, 11:41)
O man kurjeris trumpai skambtelėjo 6.40 val doh.gif  lotuliukas.gif Aš kai šokau iš lovos, pirma mintis buvo, kad į darbą pavėlavau lotuliukas.gif Nors dekrete jau beveik mėnesį lotuliukas.gif Kol susigaudžiau kas ir kaip, nespėjau atsiliept rolleyes.gif Pagalvojau, kad šiaip kas ne ten papuolė tokiu ankstyvu metu, net į galvą nešovė mintis, jog taip anksti gali siuntinius vežiot, tik vėliau sutikrinau, kad tikrai kurjerio nr biggrin.gif Daugiau ir neskambinau, vistiek planų jokių neturiu, namie budžiu biggrin.gif

ar tik nebus taip - kad kurjeris isirase - "nerasta namie" ir ves jau tik ryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va, to ir bijau lotuliukas.gif Bet logiškai pagalvojus nu kur žmogus gali būt 6.40 val, aš net į darbą vėliau keldavausi biggrin.gif Tikiuosi ir paskutinei neatveš g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 07 08, 12:16)
Va va, to ir bijau  lotuliukas.gif Bet logiškai pagalvojus nu kur žmogus gali būt 6.40 val, aš net į darbą vėliau keldavausi biggrin.gif Tikiuosi ir paskutinei neatveš g.gif

kur kur - kur buna moterys tokiu metu, jei ne namie? gal pas meiluzi - va taip ir isaiskinami kriminalai lotuliukas.gif blush2.gif

as tai prie pasto gyvenu, ir pastininke kazkodel pradeda siuntas nesiot nuo musu namo - tai daznai atsibaladoja ir uzsiutina MB 7 ryte doh.gif Ir dar taip ikyriai skambina i duris (gi neleksiu su naktiniais ju atidaryt, kol chalata uzsimetu, plaukuosena prabraukiu, suni susigaudau - ji primygtinai skambina ir sukelia visus, kurie dar buvo like miegantys doh.gif Ir prasymus rasiau kad nebenestu ir visa ka - nu nesa ir psio... Tai dabar siuntinius neregistruotu siunciuos - vien jos bijodama lotuliukas.gif
Atsakyti