Aš su tais mažinimais/didinimais esu ne 1 k. nusvilus, tai nebeklausau dažniausiai kas ką sako, nes kai pasiskaitai komentarų, kad didinti daiktai, pasiimi mažesnį ir netelpi
, paskui tik pardavinėt vargas. Imu pagal amžių ir viskas, nes kartais iš tos pačios parduotuvės vienodam amžiui skirtų skirtingų rūbų dydis gali skirtis.

QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 09, 09:23)
Aš su tais mažinimais/didinimais esu ne 1 k. nusvilus, tai nebeklausau dažniausiai kas ką sako, nes kai pasiskaitai komentarų, kad didinti daiktai, pasiimi mažesnį ir netelpi
, paskui tik pardavinėt vargas. Imu pagal amžių ir viskas, nes kartais iš tos pačios parduotuvės vienodam amžiui skirtų skirtingų rūbų dydis gali skirtis.

niekad neimu pagal amziu, tik pagal ugi...
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 09, 09:06)
o man tai mazinti, bet ir george man mazinti, ypac striukes...

O man ir george, ir tesco didinti
Bet sakyčiau ir nuo vaiko priklauso, mano tai prie smulkesnių
Kaune turiu Giedrės, Jelenos, Lauros, Jovitos ir Ramūno siuntinukus
860632545
Dabar išvažiuoju, būsiu gal nuo kokios 16 val, drąsiai iki vidurnakčio prašom
Rytoj ir savaitgalį planų nėra

Kaune turiu Giedrės, Jelenos, Lauros, Jovitos ir Ramūno siuntinukus

Merginos, kur galėciau rasti info kaip pirkti iš ASDA arba Tesco .
Domina skalbimo priemones - siustis pas Linute.
O gal galima iš karto i LT?
QUOTE(Murčikas @ 2015 07 09, 09:04)
george atitinka, o tesco gerokai didinti, mano vaikas ne is mazuju,bet va budama 22menesiu, 12-18 dar nesioja, toki grazu iki 18-24
QUOTE(Amrinasta @ 2015 07 08, 15:02)
Kada ASDA maistą kitai siuntai galima užsakinėt?
Penktadieni, sestadieni 10-21 val
Sekmadieni 14-21 val
Pirmadieni 11-14; 17-21 val
QUOTE(lioliuke @ 2015 07 09, 11:06)
Merginos, kur galėciau rasti info kaip pirkti iš ASDA arba Tesco .
ASDA tai galima pirkti Linos nurodytu laiku, o Tesco paskutiniu metu buvo negalima pirkti, bet gal pasikeitė situacija?

Ačiū už siuntinuką

Sveiki,
Reikia pagalbos, per ilgajį šventinį savaitgalį iš mano sąskaitos neteisėtai buvo nurašyti pinigai. gavėjas : Amazon Prime,080-04962454,LU nei sąskaitos nei už ką nenurodo.
suma virš 100 eurų, kaip ir gaila. Esu tikra , kad tikrai nieko nepirkau. Ar esat susidūrę kas? Į banką pranešiau, užblokavo kortelę. Norėčiau parašyti Amazon laišką , bet nežinau kur.
Reikia pagalbos, per ilgajį šventinį savaitgalį iš mano sąskaitos neteisėtai buvo nurašyti pinigai. gavėjas : Amazon Prime,080-04962454,LU nei sąskaitos nei už ką nenurodo.
suma virš 100 eurų, kaip ir gaila. Esu tikra , kad tikrai nieko nepirkau. Ar esat susidūrę kas? Į banką pranešiau, užblokavo kortelę. Norėčiau parašyti Amazon laišką , bet nežinau kur.
QUOTE(jovitn @ 2015 07 10, 13:35)
Sveiki,
teisetai, teisetai.
Kazkada matyt norejot Amazon kokia nuolaida pasinaudoti, pasinaudojot ir nematet, kad uztai yra metinis mokestis. Jie ji ir nusiskaiciavo.
Reikia eiti i amazon accounta ir atsaukti naryste.