Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

QUOTE(mėnulis @ 2015 07 28, 08:40)
Bet tik vienos rusies, ji geresne. Joje nera pridetinio gliuteno, nes kitose isivaizduokite yra privaryta, kad ji issipustu. Ir pridetinio cukraus nera. (Po jos pucia pilva, bet neatsilaikau jai smile.gif )

Kokiu būdu tą glitimą pridėtinį pridėti į duoną? biggrin.gif

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 28, 08:49)
man tai mistika kad jums taip lengvai riebalai tirpsta

Mistika - ne mistika, pasilaikyk whole, ir bus visai nemistika. Nes jei darai kažką panašaus, bet ne iki galo, tai tik gaila pastangų, ir sunku taip, ir rezultato nėr norimo.
Atsakyti
man dabar baisu, kad jei as grysiu prie norimo maisto svoris padides g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 28, 08:18)
įmeskit nuorodą dažų, pradėsiu irgi pati dažytis, atsibodo tiek € jau palikinėt kirpykloj, aš dažnai einu dažytis-kas 3 savaitės ax.gif

QUOTE(mėnulis @ 2015 07 28, 08:23)
Ne, jie parduotuviniai. Mano vyras ju nemegsta. Ir jis jaucia kai ji apgaunu ir kepu ant ju. Ar galit parasyk kokie dazai, ar jie sviesinantys? Padarys mane kaip Merlin Monroe is svesiu pilku lietuvisku?
Papildyta:
Nes nesidazau jau senokai. Nusikirpau, poto ataugo natur.

As pati lydau, pirktiniai man irgi nepatinka.

Herbatint, nera tai platinos spalva, bet ne geltona, laikau 45 minutes.
QUOTE(Egless @ 2015 07 28, 08:54)
As tai ytariu, kad mano glitimo netoleravimas turbut yra visa celiakija doh.gif Savaitgaly buvau pas draugus, valgem raugintu kopustu sriuba. Buvo pabalinta.. Klausiau su kuo - sake tik grietine. Na ok.... Antra diena is WC neiseinu, net nevalgau nieko, tik vandeny geriu. Tai po to pasake, kad dejo kelis saukstus miltu y visa puoda, kad sutirstetu ta sriuba su grietine.. Kaip ymanoma, kad nuo vieno dubenelio taip pasidarytu? blink.gif  blink.gif

Su glitimu taip jau yra net vienas gramas viska sugadina ir reikia vel kokiu dveju menesiu gleivines atstatimui.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2015 07 28, 09:35)
Kokiu būdu tą glitimą pridėtinį pridėti į duoną? biggrin.gif
Mistika - ne mistika, pasilaikyk whole, ir bus visai nemistika. Nes jei darai kažką panašaus, bet ne iki galo, tai tik gaila pastangų, ir sunku taip, ir rezultato nėr norimo.

Kam cia saipytis. Jo prideda tam, kad duona butu puresne. Ant kai kuriu rusiu duonos rugines, gliutenas ingredientuose eina kaip sudetine dalis. Sudetis buna rasoma taip:" rugiai, rugiu dribsniai, gliutenas cukrus, druska." Ten ko gero kvieciu gliutenas, nes rugiu gliutenas yra kitoks. Neisivaizduoju kaip dar papildomai jo ideda. Man irgi buvo keista, bet nieko cia keisto. Juk pastebite kokia dabar pirktine duona - ji puri ir tasi. Butent tokias savybes ir sukuria gliutenas. Duona kuria as valgau, yra kieta kaip plyta net budama sviezia.
Papildyta:
Pvz sioje rugineje duonoje alia be kvieciu yra prideta kvieciu gliuteno kaip ingrediento.
http://www.vilniausd...umustiniu-duona Nors puslapyje sudeties ir neraso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Jis yra net trecioje vietoje nuo pradzios pagal sarasa biggrin.gif Po vandens biggrin.gif Tai reiskia, kad ten jo yra nemazai. Gal kitur jo isvis neiraso i sudeti. Nezinau.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2015 07 28, 09:46)
As pati lydau, pirktiniai man irgi nepatinka.

Herbatint, nera tai platinos spalva, bet ne geltona, laikau 45 minutes.

Su glitimu taip jau yra net vienas gramas viska sugadina ir reikia vel kokiu dveju menesiu gleivines atstatimui.

Ar nealina plauku visai? Gaunasi "kaip ant dezutes"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 28 liepos 2015 - 10:03
QUOTE(Kristi_na @ 2015 07 28, 08:11)
O va su pieno produktais hmmm...suprantu kad pienas ir grietine ne. Odai nelabai. Senose temose buvo kazkur, kad lyg tada varskes suri valgo? Ir ghi? Jie ne tiek bedu kaip pienas ir grietine? Pasidalinkit kaip jums su tais pieno produktais?

Taip, buna, kad odai nepatinka pieniski, tada netinka ir suriai su grietinem. Pienas apskritai negertinas dalykas zmogui:) As pasilikciau tik ghi, jame bent jau pieno baltymo near. Tada ziureciau ar tvarkosi oda.

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 28, 09:49)
man tai mistika kad jums taip lengvai riebalai tirpsta

Jokia cia mistika. Man labia greitai 15 kg nutirpo ir dabar turiu stabile svori. Bet as saziningai ir maitinausi. Pradejau nuo wgole. Daznai pieniski stabdo svorio kritima, o ir vaisiai tam pasitarnauja.
Lape, tu sakai, kad daug temu, tai ir daug atsakymu nezinai. Bet labia butu pravartu perskaityti senas temas, labia daug kas paaisketu ir del svorio, ir del skrandzio problem tvarkymo. Man atrodo, kad tu labai apgraibom orientuojiesi ir esi pasimetusi tarp paleo ir ne paleo:)

Jautiena, sveika, grazuole. Kaip jus su mazium laikotes. Matau, kad skaitai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 liepos 2015 - 10:23
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 28, 09:22)
<...>
Jautiena, sveika, grazuole. Kaip jus su mazium laikotes. Matau, kad skaitai smile.gif
hi, nu tu seklys Spokas tongue.gif skaitau, skaitau, viska suskaitau. smalsu gi. o laikomes gerai, aciu wink.gif
Atsakyti
Netycia pamaciau, tai nudziugau, nes retokai beapsilankai 4u.gif

Motyvacija neesti cukraus, norint numesti svorio
http://www.lowcarbis....com/our-story/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 liepos 2015 - 11:03
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 28, 10:39)
man dabar baisu, kad jei as grysiu prie norimo maisto svoris padides  g.gif

Tai jei norit gryzti prie bulkuciu ir saldainiu, kai svoris nukris, tinkamesne dieta butu kefyro, ar grikiu. Greitas rezultatas, bet gryzus prie norimo maisto, jei jis yra saldumynai ar miltai, kilai ir vel ataugs bet kokios dietos laikantis 4u.gif Reikia keisti gyvenimo buda 4u.gif O ne vaikytis greitu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 28, 11:05)
Kam cia saipytis. Jo prideda tam, kad duona butu puresne. Ant kai kuriu rusiu duonos rugines, gliutenas ingredientuose eina kaip sudetine dalis. Sudetis buna rasoma taip:" rugiai, rugiu dribsniai, gliutenas cukrus, druska."  Ten ko gero kvieciu gliutenas, nes rugiu gliutenas yra kitoks. Neisivaizduoju kaip dar papildomai jo ideda. Man irgi buvo keista, bet nieko cia keisto. Juk pastebite kokia dabar pirktine duona - ji puri ir tasi. Butent tokias savybes ir sukuria gliutenas. Duona kuria as valgau, yra kieta kaip plyta net budama sviezia.
Papildyta:
Pvz sioje rugineje duonoje alia be kvieciu yra prideta kvieciu gliuteno kaip ingrediento.
http://www.vilniausd...umustiniu-duona Nors puslapyje sudeties ir neraso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Jis yra net trecioje vietoje nuo pradzios pagal sarasa biggrin.gif Po vandens biggrin.gif Tai reiskia, kad ten jo yra nemazai. Gal kitur jo isvis neiraso i sudeti. Nezinau.
Papildyta:

Ar nealina plauku visai? Gaunasi "kaip ant dezutes"?

Jone duona is ruginiu miltu.
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 28, 10:39)
man dabar baisu, kad jei as grysiu prie norimo maisto svoris padides  g.gif

Paleo esme yra visada taip maitintis, o ne kazkuri laika smile.gif
Lape, kad pradetu kristi, reikia whole 30 bent 2 savaites pasilaikyt, tik po to issijudina. O kai issijudina, testi, nes medziagu apykaita ima keistis.
Siandien pasisveriau, dar vienas kg nukrito, reiks liniuote pasitaisyt. Net praeitos vasaros gale, po intensyviu judejimu, plaukiojimu toks svoris nebuvo thumbup.gif net netikiu smile.gif o ir raumenu prisiauginau, smagu.
Buna kartais nukrypimu, bet trumpadieniai ir lengva kita diena normaliai grizti maitintis. Sugedo musu saldytuvas, laukti reikia iki penktadienio, tai maitinimasis labai issireguliavo... net sviesta perkaitinau, gavosi toks riesutinis. dar labiau isitikinau, kad paleo wub.gif visam laikui man geriausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 28 liepos 2015 - 22:05
QUOTE(tytuka @ 2015 07 28, 23:03)
Paleo esme yra visada taip maitintis, o ne kazkuri laika smile.gif
riesutinis. dar labiau isitikinau, kad  paleo  wub.gif visam laikui man geriausias.

drinks_cheers.gif labai skanus maistas

essen.gif kas gali būt skaniau, vakarienei keptos anties filė su raugintais kopūstais...oi kaip skanu wub.gif
Atsakyti
tytuka, taip as zinau, kad visam laikui...
Paleo gerai tiems kas megsta mesa
man jos labai ilga laika galejo nebut
vakar prabuvau ant darzoviu, ir puses mesos virtinuko,
stovi saldytuve visai netraukia
Atsakyti