Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

Lape, jau keista man. Juk sitiek visko prirasyta, o jus klausiat ant ko kepti? Kepti ant tauku gerai ir nebrangu. Ant kokosu aliejaus, sviesto.
Atsakyti
Labas rytas ,

Siandien pas mane bus iskrova . Nusiteikiu ,kad bus lengva , nes tai - svente mano kunui ir sielai wink.gif
Ji tesis nuo vakar vakarienes iki sios dienos vakarienes - 24 val.

Savaitgaly buvom su didele kompanija vaiku , tai vis kokia nesamone suvalgydavau , tai dabar ,kad grizt i normalu skoni , reik pabadauti , na nors siek tiek.

Radau toki saita su receptais , skaniu ir graziu salotu yra www.paleoplan.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 27 liepos 2015 - 07:30
QUOTE(jolitamaria @ 2015 07 27, 08:29)
Labas rytas ,

Siandien pas mane bus iskrova . Nusiteikiu ,kad bus lengva , nes tai  - svente mano kunui ir sielai wink.gif
Ji tesis nuo vakar vakarienes iki sios dienos vakarienes - 24 val.

man toks klausimas iškart iškilo, naktį valgysit vakarienę?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 27, 08:34)

Vakar valgem 21 , tai ir siandien panasiu laiku . Miegot apie 23-24 . Nebent neiskesiu;) visi susirenka ne anksciau puse devyniu . Tai mums iprastas laikas valgyt .
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2015 07 27, 08:34)

Turejau omeny ,kad bus 24 val pertrauka tarp valgymu. Vakariene gali butin ir ne velyva .
Atsakyti
aš supratau, kad val. t.y. 00,00 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 07 26, 21:40)
ir labai veltui. zolese yra daug lastelienos- ji labai reikalinga musu zarnynui. reiktu bent viena valgyma i diena daryti su svieziais lapais.

Įvairias daržovęs tai valgau, tik tų tikrų salotų tai ne. Pvz. šiandien pusryčiams buvo ant ghi sviestuko pakeptas kalafioras, po to 2 virti kiaušiniai ir pomidorai, dar apšlaksčiau alyvuogių aliejumi. Pusryčio desertui: trinti juodi serbentai+braškės+avietės+banagas+chia sėklų 2 šaukšteliai. Pietums salotos: kopūstas+morka+pomidoras+virta vištiena+ alyvuogių aliejus. Tad kaip sakant žalumynų tikrai netrūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 27, 06:46)
paskaiciavau, pas mane 1
70 sek nekveluota
15 ikvepimu

Pamirsau pamineti, kad kvepuoti reikia praejus bent 2 valandom po valgymo. Ta prasme, ne pilnu skrandziu.
O su tokiu pH indeksu (1) tau hipoglikeminė koma negresia, tad gali ir be cukraus gyvent. Ismesk visiskai cukru is mitybos. Ir dar, turi su skrandziu problem, tai pasistenk ne kepti maista, o virti ar tusinti. Kaitinti sotieji riebalai sukelia zarnyno gleiviniu uzdegimus, o tai ir zarnynas, ir skrandis, ir apendiksas. Tau reikia susitvarkyti skranduka.
Mergiotes, kurios po normalaus maisto valgote desertus ar vaisius arba su riebalais valgote cukru (varske, grietine, uogiene), nebus nieko gero. Jei uzpuls sveikatos problemos, nekaltinkite, kad paleo sugadino sveikata, nes cukrus su riebalais, tai tikrai near paleo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 liepos 2015 - 16:14
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 27, 17:12)

Mergiotes, kurios po normalaus maisto valgote desertus ar vaisius arba su riebalais valgote cukru (varske, grietine, uogiene), nebus nieko gero. Jei uzpuls sveikatos problemos, nekaltinkite, kad paleo sugadino sveikata, nes cukrus su riebalais, tai tikrai near paleo:)

o kiek laiko praėjus nuo riebaus valgio galima valgyti "desertus"?

Ai dar jei mano PH indeksas 2 kokio maisto produkto reikėtų man daugiau įvesti?
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2015 07 27, 18:09)
o kiek laiko praėjus nuo riebaus valgio galima valgyti "desertus"?

Ai dar jei mano PH indeksas 2 kokio maisto produkto reikėtų man daugiau įvesti?

Maitintis normaliu paleo ir po truputi priartesi prie reikiamo 7.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 27, 19:19)
Maitintis normaliu paleo ir po truputi priartesi prie reikiamo 7.

stengiuos stengiuos bigsmile.gif prikirtau sūdytų lašinių ir sėdžiu laiminga. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na as is tu , kuri ir nuolat bando issivaduoti is potraukio saldumynams.
Papasnikavau 1 dienele ir siektiek susigrazinau naturalius skonius. Vakariene valgant man jau ir kopustelis ir zali zirneliai buvo tokie saldus , nesvajojau sokoladu prisikast po vakarienes.

Atsakyti
mėnuli, o man tai keista, kad sunku atsakyti
temų labai daug

man po kelių dienų nevalgymo cukraus, bananas labai saldus atrodydavo
Atsakyti