Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

rukola man kartoka, nevalgau
del cholestorolio cia idomiai pakalbejot
mano pries kelis metus buvo padidintas
reiks rudeni butinai tyrima pasidaryt
paziuresim kaip bus
Atsakyti
Rukola yra mano mylimiausia lapine darzove. valgau vienas. Del inkstu apkrovos, tai juos sukeltu baltymai, taip? Ne riebalai?
Atsakyti
Riebalai keliauja per limfa ir perteklius pasalinamas per zarnyna. Per para organizmas negali ju pasisavinti daugiau negu 120-150gr, taigi ju neimanoma padauginti.
Kai per daug baltymu, o dar jei jie sunkiai virsiknami gauname labai daug toksimu ir inkstams tai tikrai ne i nauda, nes jie pasalina baltymu virskinimo apykaitos produktus. O jei jie neisgali to padaryti, apkraunamos kepenis, o tada jau jie negali atlikti savo darbo ir kaip lavina issiderina visas organizmas: hormonai, tada kencia skydliauke ir visa energijos gamyba sutrinka, apie litinius hormonus net nereikia sakyti, gliukoneogineze stabdoma ir smegenima truksta gliukozes, tada organizmas pakelia spaudyma ir reikalauja saldus ir tp.

Menuli, jei sitais klausymais domiesi, kodel neperziuri seminaru, Rokas labai gerai apie tai aiskina, jau nekalbant apie Talalakina.
Atsakyti
Butinai perziuresiu. zintis.lt? Pas mane internetas daznai buna letas, ne visad video galiu ziuret. Man aiskiau kai viskas rastu isguldyta. O rusiskai nemoku.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o aš visai pažiūrėt nebegaliu nei į mėsą, nei į daržoves. galiu tik paraugintus agurkus biggrin.gif norisi pinutės su sviestu, daugiau nieko swoon.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pasidariau tyrimus, tai cholesterolis uzkilo unsure.gif ir taip nemazai. Tikejaus, kad to nebus, bet reikia kazka koreguoti. Gal vietoj lasinuku alyvuogiu alieju naudot, zuvies daugiau g.gif kazkaip reikia atstatyti verysad.gif gal kam panasiai buvo, kur maitinimosi klaida?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 08 04, 14:26)
Sveikutes,
pasidariau tyrimus, tai cholesterolis uzkilo  unsure.gif ir taip nemazai. Tikejaus, kad to nebus, bet reikia kazka koreguoti. Gal vietoj lasinuku alyvuogiu alieju naudot, zuvies daugiau  g.gif kazkaip reikia atstatyti  verysad.gif gal kam panasiai buvo, kur maitinimosi klaida?

O išsamesnis tyrimas ką rodo? kokie santykiai?
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2015 08 04, 15:35)
O išsamesnis tyrimas ką rodo? kokie santykiai?

Bendra pasidariau, paziuret, ar neuzkilo, o pamacius rezultatus, sakau, reik kazka mityboj pakoreguot ir po kokio menesio pasidaryt, kad matytus, kaip keiciasi. Dar trigliceridus pasidariau, bet tie labai geri, geresni nei ankstesniuose tyrimuose.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 08 04, 15:34)
Bendra pasidariau, paziuret, ar neuzkilo, o pamacius rezultatus, sakau, reik kazka mityboj pakoreguot ir po kokio menesio pasidaryt, kad matytus, kaip keiciasi. Dar trigliceridus pasidariau, bet tie labai geri, geresni nei ankstesniuose tyrimuose.

Na tai trigliceridai svarbiausi, galite atsipalaiduoti.
Atsakyti
Dar trigliceridus pasidariau, bet tie labai geri, geresni nei ankstesniuose tyrimuose.

o apie ka jie? g.gif
Atsakyti

Gaila, kad nepasidarėt išsamaus.Jei trigliceridai geri, tai veikiausiai padidėjimas bus gerojo cholesterolio sąskaita, ir tuo galima būtų ir pasidžiaugti.
Va, išsamus straipsnis su info ir įvairiom nuorodom į dar daugiau info biggrin.gif Tikiuosi, padės nusiraminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 04 rugpjūčio 2015 - 16:33
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 04, 17:09)
Na tai trigliceridai svarbiausi, galite atsipalaiduoti.

QUOTE(nomore @ 2015 08 04, 17:22)
Gaila, kad nepasidarėt išsamaus.Jei trigliceridai geri, tai veikiausiai padidėjimas bus gerojo cholesterolio sąskaita, ir tuo galima būtų ir pasidžiaugti.
Va, išsamus straipsnis su info ir įvairiom nuorodom į dar daugiau info biggrin.gif Tikiuosi, padės nusiraminti smile.gif

Aciu labai 4u.gif eisiu verstis info. Bet juk ir to gerojo neturetu but per daug, ar tai cia nesvarbu?
Kad trigliceridai mazi, tai dziaugiuosi. Bet jei ir to gerojo gali but per daug g.gif
Atsakyti