Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

Jūs čia rimtai klausiat ką valgau?.. užvakar iškyla gamtoje. Pusryčiai didelis šmotas varškės sūrio, persikai, arbūzo riekė, arbata. Pietūs: abu su vyru išsikepėm 2,4 kg šoninės su lašiaku šašlyko ir visą suvalgėm, po lygiai ax.gif su agurkais, pomidorais . Dar tą dieną sudorojau nemažai arbūzo, persikų, šaldyto banano vietoj ledų , vyšnių, graudžiau morkas ir agurkus (čia ne vienu metu). Vakarienei rūkyta žuvis su daržovėmis. Maisto nesveriu, bet valgau daugiau nei anksčiau, neužkandant duona daugiau suryju blush2.gif apie valgymą du kartus per dieną nei kalbos... sugraužčiau gal ir stalą. Man būtų per mažai. Tiesa, iškylos metu, prie šašlyko vynas....
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2015 08 11, 09:52)
Jūs čia rimtai klausiat ką valgau?..  užvakar iškyla gamtoje. Pusryčiai didelis šmotas varškės sūrio, persikai, arbūzo riekė, arbata. Pietūs: abu su vyru išsikepėm 2,4 kg šoninės su lašiaku šašlyko ir visą suvalgėm, po lygiai  ax.gif  su agurkais, pomidorais .  Dar tą dieną sudorojau nemažai arbūzo, persikų, šaldyto banano vietoj ledų , vyšnių, graudžiau morkas ir agurkus (čia ne vienu metu). Vakarienei rūkyta žuvis su daržovėmis. Maisto nesveriu, bet valgau daugiau nei anksčiau, neužkandant duona daugiau suryju  blush2.gif  apie valgymą du kartus per dieną nei kalbos... sugraužčiau gal ir stalą. Man būtų per mažai. Tiesa, iškylos metu, prie šašlyko vynas....

meniu ne pavyzdinis svorį metančioms. Manau ir tau tuoj nustos kristi.

Sveikos

aš gyva, su nedideliais nukrypimais, kurie vėliau mane verčia suprasti, kad vienoks ar kitoks maistas man netinka ir vis mažindama suvalgomu produktų skaičių, ridenuosi tolyn.
Ale ir durna ta mano virškinimo sistema, nieko pašalinio negaliu valgyt, jei suvalgau, pilvo skausmai garantuoti doh.gif , todėl įsitikinu galutinai kas netinka ir visiems laikams braukiu, suvalgomu produktų skaičiaus žiauriai mažėja biggrin.gif
Atsakyti
Adelina40, turetu pradeti priaugti reikalingas svoris, jei virskina, daugiau pieno produktu ir riesutu padetu.
Man dar vienas nuriedejo biggrin.gif beveik puse norimo svorio nukrito biggrin.gif bigsmile.gif viltis itilpti i ankstesnius drabuzelius atgijo, o jau nebesitikejau tongue.gif Esu is tu, kurioms sunkiai krenta o lengvai auga. Labai padejo kokosu ir alyvu alieju vatojimas plius fizinis aktyvumas. Uzsikure kritimas ir tolygiai kas menesi 2 kg. Po whole30 yra nukrypimu, kontroliuojamu, krenta toliau, nukrypimai taisomi. Vel noriu whole 30, koki spalio menesio palnuoju. ax.gif reikia proporcijas riebalu\baltymu susitikrinti. Kartais pavalgius baltymu, labai veidas prakaituoja, o padauginus riebalu, prakaitas toks riebaluotas gaunas.
Papildyta:
kustuciuke, kaip kritimas?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 08 11, 11:31)

kol dabar vaisių kokį sugraužiu, tai kritimas labai nedidelis, arbūzui neatsispiriu, bet jau su juo baigta, nes pamačiau, kad į juos leidžia dažus spalvai išgauti, noras praėjo. O ir po arbūzo valgymo mažiuko veidas vos ne atvira žaizda pavirtęs buvo doh.gif , kur tik arbūzas lietėsi, ten ir baisuma. Arbūzą išbraukiau ir meniu. Sunku tvarkingai valgyti, kai taip karšta, nieko nesinori.
Buvo užėjus manija ant saldumynų, bet kai pamačiau vėl bepradedančias tinti savo kojas - fantazija atšoko biggrin.gif . Jaučiuosi stabiliai, protelis grįžo į vietą
Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2015 08 11, 11:39)
kol dabar vaisių kokį sugraužiu, tai kritimas labai nedidelis, arbūzui neatsispiriu, bet jau su juo baigta, nes pamačiau, kad į juos leidžia dažus spalvai išgauti, noras praėjo. O ir  po arbūzo valgymo mažiuko veidas vos ne atvira žaizda pavirtęs buvo  doh.gif , kur tik arbūzas lietėsi, ten ir baisuma. Arbūzą išbraukiau ir meniu. Sunku tvarkingai valgyti, kai taip karšta, nieko nesinori.
Buvo užėjus manija ant saldumynų, bet kai pamačiau vėl bepradedančias tinti savo kojas - fantazija atšoko  biggrin.gif . Jaučiuosi stabiliai, protelis grįžo į vietą

Is kur atvezti tie arbuzai? Dar tokio negirdejau, kad dazus leistu blink.gif Tai va, kad per tuos karscius ir as sau arbuza leidziu, buna, vietoj vakarienes, arba ledu maza porcija (cia ir visas mano nukrypimas), bet kazkaip saldumo noras praejo, tai ir nebereikia anu dalyku rolleyes.gif Pasidariau tamsiaplaukes recepta, biski pakoregavus, suedziau, kiek sirdis norejo, ir kaip stebuklas, visi saldumai fe pasidare thumbup.gif
Sunelis thumbup.gif laikosi, svoris nebeauga, i virsu tysta, nors ne visai paleo, bet miltinius labai nupjoviau ir cukrinius, daugiau riebalu, o mesa ir taip valgydavo. Zodziu Paleo wub.gif svyturys mano gyvenime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 08 11, 11:31)
Adelina40, turetu pradeti priaugti reikalingas svoris, jei virskina, daugiau pieno produktu ir riesutu padetu.
Man dar vienas nuriedejo  biggrin.gif beveik puse norimo svorio nukrito biggrin.gif  bigsmile.gif viltis itilpti i ankstesnius drabuzelius atgijo, o jau nebesitikejau  tongue.gif Esu is tu, kurioms sunkiai krenta o lengvai auga. Labai padejo kokosu ir alyvu alieju vatojimas plius fizinis aktyvumas. Uzsikure kritimas ir tolygiai kas menesi 2 kg. Po whole30 yra nukrypimu, kontroliuojamu, krenta toliau, nukrypimai taisomi.  Vel noriu whole 30, koki spalio menesio palnuoju.  ax.gif reikia proporcijas riebalu\baltymu susitikrinti. Kartais pavalgius baltymu, labai veidas prakaituoja, o padauginus riebalu, prakaitas toks riebaluotas gaunas.
Papildyta:

Man tai kažkaip ir sunkiai krenta. Vaisių beveik nevalgau. Tik baltymai ir riebalai. Tiesa, vartoju ir pieno produktus. Bet per 2 savaites tik 1 kg vos ne vos nuridenau.
Nu dar ir pasportuoju, bet nuo apimčių ir tik po 1 cm mažiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 08 11, 12:27)
Man tai kažkaip ir sunkiai krenta. Vaisių beveik nevalgau. Tik baltymai ir riebalai. Tiesa, vartoju ir pieno produktus. Bet per 2 savaites tik 1 kg vos ne vos nuridenau.
Nu dar ir pasportuoju, bet nuo apimčių ir tik po 1 cm mažiau. g.gif

Tai tiek pat, kiek man. Svarbiausia, kad riebalai krenta, o ir laiko reikia organizmui tose riebaluose susikaupusius toksinus isvalyt. O jei dar skysciu nebuvo susikaupusiu, tai ir nekenta po 3-4 kg per savaite. O riebalai kokie? Jei sviestas ir lasinukai, tai ir krenta sunkiai. Panaudok alyvu ir kokosu aliejus, laikinai nuo pienisku susilaikyk, padeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2015 08 11, 08:12)
Dėkui už atsakymą. O koks ūgis tavo? Aš dabar ir sveriu 56, ūgis 171 cm, bijau, kad dar nekristų. Vaisių jau  daugiau valgau, kol kas nestabdo kritimo. Gal dar laiko reikia. Dar to gyvenime nebuvo, kad reiktų sukti galvą, kaip priaugti svorio  bigsmile.gif

Mano ugis 170cm. Svoris buvo nukrites iki 51 kg, bet atsiauginau atgal ir dabar gerai Ir man buvo galvosukis, kaip uzsiauginti svorio. Kokoso aliejaus nevalgyk, anas degina svori:) Manau ir tau nustos Kristi ir organizmas pasiaugins kiek jam reikia.
Bet tai jus pavarote su vyru. Kaip gali tilpti 2.4kg mesos vienu kartu? blink.gif
Atsakyti
As tokio valgymo nevadinciau paleo ar primal ir jei tokios dienos daznai kartosis su tokiu produktu maisymu ( riebalai ir vaisiu cukrus ), tai ateityje gali laukti nemazos sveikatos problemos deja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2015 08 10, 23:03)
Labas visoms,
Sakau SOS dėl svorio, ėdu daug mėsa, žuvis, daržovės, vaisiai, varškės sūris. Bet svoris žiauriai mane palieka.... pabandžiau daugiau grietinės, nu žinokit blogai man su virškinimu tada, pvz šaltibarščiai tai kol susigurguliuoja pilve. Nelabai man pieno produktai. Varškės sūrį tik galiu ryte valgyti. Visa kita valgau bet kiek, dabar va dar pririjau lašinių su agurku. Kai tik noriu valgyt,  užkandu tarp maitinimų. Nežinau kas čia pasidarė  g.gif tokiais kiekiais valgau ir taip krenta svoris, jau tik nosis smaila liko, nei šikinės, nei p....... Gal kuriai taip buvo?

as tokiuo atveju registruociausi pas seimos daktara, pradziai ax.gif
tamografija dar priedo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 11 rugpjūčio 2015 - 18:47
QUOTE(Egless @ 2015 08 11, 18:05)
As tokio valgymo nevadinciau paleo ar primal ir jei tokios dienos daznai kartosis su tokiu produktu maisymu ( riebalai ir vaisiu cukrus ), tai ateityje gali laukti nemazos sveikatos problemos deja schmoll.gif

Is kur jus zinot, kas kieno lauktu ateityje. Zmones ruko, geria ir tai daznai nieko blogo ju nelaukia ateityje...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 11, 15:41)
Mano ugis 170cm. Svoris buvo nukrites iki 51 kg, bet atsiauginau atgal ir dabar gerai Ir man buvo galvosukis, kaip uzsiauginti svorio. Kokoso aliejaus nevalgyk, anas degina svori:) Manau ir tau nustos Kristi ir organizmas pasiaugins kiek jam reikia.
Bet tai jus pavarote su vyru. Kaip gali tilpti 2.4kg mesos vienu kartu? blink.gif

Ačiū, paguodei. Jei ir tau taip buvo, matyt tokia organizmo reakcija. Va tik, kad pieno produktai man nelabai, tai ne kas g.gif . Matysiu kaip čia bus toliau. Vyras man irgi sako, ar tu matai kiek mes suvalgėm... jis irgi lieknas. Jam irgi pieno produktai nelabai tinka, nors jis ne visai paleo, be duonos gyventi nesutinka. Kitoms merginoms turiu pasakyti, kad aš pradėjau laikytis paleo ne dėl svorio, pas mane jis buvo normalus, maksimum žiemą priaugdavau iki 65, tris kilogramus norėjau numesti, bet ne tiek. Dabar su tokiu svoriu tai ir valgau daugiau vaisių, nes pieno produktai man netinka.Tikrai nesiūlau sekti mano pavyzdžiu tongue.gif aš matyt greičiau išimtis,nei taisyklė. Prie makaronų, pelėsinio sūrio ir bulkos kol kas neplanuoju grįžti schmoll.gif Tarp kitko tyrimai sveikatos daryti, ačiū už rūpestį biggrin.gif
Atsakyti