Rauginti uztenka 3-4 dienas ir tada i saldytuva.
QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 11:47)
Radau, kad - procentai druskos kopustu svorio, o visa kita pagal skoni. Rauginti 16 dienu, vis pabadant, kad oras iseitu, o po to laikyti 0-4 temperaturoj. Gal kam prireiks.
jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią


QUOTE(ivetacom @ 2015 08 06, 12:57)
Rauginti uztenka 3-4 dienas ir tada i saldytuva.
Cia tai gerai, sutrumpina dienas

QUOTE(Gumbine @ 2015 08 06, 14:13)
jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią
mes bandėme per kitus mėnulius tai teko vis tik pasitikėti senoliais. 


Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu

Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Dar radau du rauginimo budus, sausai su druska arba su vandeniu. Tie sausi gal labiau naturalus islieka


geriau pamusk, kad sultys issiskirtu ir po to, kai jau desi saltai, po parauginimo, suspausk gerai, kad sultys virsuje, apseme kopustus butu.
QUOTE(Gumbine @ 2015 08 06, 14:13)
jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią
QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 14:29)
Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu
Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.

Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Kiek žinau, raugiami vėlyvųjų veislių kopūstai. Dabar gūžes susukę ankstyvieji. Tinka raugti ankstyvus?
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 06, 16:30)
geriau pamusk, kad sultys issiskirtu ir po to, kai jau desi saltai, po parauginimo, suspausk gerai, kad sultys virsuje, apseme kopustus butu.
Reiskias sausai druskos, priedu ir pamusti. Tikriausiai taip ir darysiu. Jau aisku kas ir kaip

QUOTE(Gricė @ 2015 08 06, 17:54)
Kiek žinau, raugiami vėlyvųjų veislių kopūstai. Dabar gūžes susukę ankstyvieji. Tinka raugti ankstyvus?
Sako, kad ankstyvi netinka raugimui. Dar palaukt reikia.
Lumi, kaip tu laikaisi, kaip tavo sveikatele, kaip mazyle?

QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 14:02)
Ai neklausk, as kazkokiam transe gyvenu, isejus is saves. Atrodo dienos bega pro sali ir tiek


Lumi, o kaip su pienuku reikalai?
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 16:00)
Lumi, o kaip su pienuku reikalai?
Skausminga tema...
Primaitinu 1-2 kartus dienoje. Zinda kas valanda. Zodziu...
Bet jau sveria 4800g

Sveikos,
Praeitą savaitgalį kepiau antį su Hoisin padažu, niu piržtelius apsilaižyt galima
http://www.sezoninev...i-ruosta-antis/
rekomenduoju "sausai" su druska, kmynų ir...nedaug morkų-tada girgžda per bet kokį mėnulį
Mano visi trys valgydavo po 40min. kas 40min., bent pradžioje
Jaučiausi pieno baru kuris laikas (sumoj per tris vaikus-apie du metus
)
Praeitą savaitgalį kepiau antį su Hoisin padažu, niu piržtelius apsilaižyt galima

http://www.sezoninev...i-ruosta-antis/
QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 13:29)
Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu
Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Dar radau du rauginimo budus, sausai su druska arba su vandeniu. Tie sausi gal labiau naturalus islieka
Niekada nebandziau taip, vat idomu 

Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Dar radau du rauginimo budus, sausai su druska arba su vandeniu. Tie sausi gal labiau naturalus islieka


rekomenduoju "sausai" su druska, kmynų ir...nedaug morkų-tada girgžda per bet kokį mėnulį

QUOTE(LumiLumi @ 2015 08 07, 20:18)
Mano visi trys valgydavo po 40min. kas 40min., bent pradžioje


