Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

Rauginti uztenka 3-4 dienas ir tada i saldytuva.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 11:47)

Radau, kad - procentai druskos kopustu svorio, o visa kita pagal skoni. Rauginti 16 dienu, vis pabadant, kad oras iseitu, o po to laikyti 0-4 temperaturoj. Gal kam prireiks.


jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią wink.gif mes bandėme per kitus mėnulius tai teko vis tik pasitikėti senoliais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 06, 12:57)
Rauginti uztenka 3-4 dienas ir tada i saldytuva.


Cia tai gerai, sutrumpina dienas biggrin.gif
QUOTE(Gumbine @ 2015 08 06, 14:13)
jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią wink.gif mes bandėme per kitus mėnulius tai teko vis tik pasitikėti senoliais.  biggrin.gif

Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu tongue.gif
Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Dar radau du rauginimo budus, sausai su druska arba su vandeniu. Tie sausi gal labiau naturalus islieka g.gif Niekada nebandziau taip, vat idomu bigsmile.gif
Atsakyti
geriau pamusk, kad sultys issiskirtu ir po to, kai jau desi saltai, po parauginimo, suspausk gerai, kad sultys virsuje, apseme kopustus butu.
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2015 08 06, 14:13)
jei nori tobulų kopūstų tai dėk per delčią

QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 14:29)
Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu  tongue.gif
Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.

Kiek žinau, raugiami vėlyvųjų veislių kopūstai. Dabar gūžes susukę ankstyvieji. Tinka raugti ankstyvus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 06, 16:30)
geriau pamusk, kad sultys issiskirtu ir po to, kai jau desi saltai, po parauginimo, suspausk gerai, kad sultys virsuje, apseme kopustus butu.


Reiskias sausai druskos, priedu ir pamusti. Tikriausiai taip ir darysiu. Jau aisku kas ir kaip thumbup.gif
QUOTE(Gricė @ 2015 08 06, 17:54)
Kiek žinau, raugiami vėlyvųjų veislių kopūstai. Dabar gūžes susukę ankstyvieji. Tinka raugti ankstyvus?

Sako, kad ankstyvi netinka raugimui. Dar palaukt reikia.
Atsakyti
http://ekopirk.lt/ek...liejaus-amrita/

Akcija atrakcija wink.gif

Atsakyti
Lumi, kaip tu laikaisi, kaip tavo sveikatele, kaip mazyle?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 14:02)
Lumi, kaip tu laikaisi, kaip tavo sveikatele, kaip mazyle?smile.gif


Ai neklausk, as kazkokiam transe gyvenu, isejus is saves. Atrodo dienos bega pro sali ir tiek smile.gif mazoji gerai, auga, grazeja wink.gif
Atsakyti
Lumi, o kaip su pienuku reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 07, 16:00)
Lumi, o kaip su pienuku reikalai?


Skausminga tema...
Primaitinu 1-2 kartus dienoje. Zinda kas valanda. Zodziu...
Bet jau sveria 4800g smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Praeitą savaitgalį kepiau antį su Hoisin padažu, niu piržtelius apsilaižyt galima essen.gif

http://www.sezoninev...i-ruosta-antis/

QUOTE(tytuka @ 2015 08 06, 13:29)
Ir i sitai reik atkreipti demesi, noriu girgzdanciu  tongue.gif
Prisidesiu papriku, morku ir kmynu.
Dar radau du rauginimo budus, sausai su druska arba su vandeniu. Tie sausi gal labiau naturalus islieka  g.gif Niekada nebandziau taip, vat idomu  bigsmile.gif


rekomenduoju "sausai" su druska, kmynų ir...nedaug morkų-tada girgžda per bet kokį mėnulį thumbup.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2015 08 07, 20:18)
Skausminga tema...
Primaitinu 1-2 kartus dienoje. Zinda kas valanda. Zodziu...


Mano visi trys valgydavo po 40min. kas 40min., bent pradžioje biggrin.gif Jaučiausi pieno baru kuris laikas (sumoj per tris vaikus-apie du metus biggrin.gif ) cool.gif
Atsakyti