QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 14:21)
tame ir esme, kad kai ismeti viska ko negali
belieka malta mesa ir troskintos keptos darzoves
kiausiniai
dar kad megciau tai gal butu nieko
bet man tokio maisto ant zemes gali nebut
duokit bulkos gabala ir saldzios kavos
busiu laimgiausia
bet aisku turbut nesveikiausia ir storiausia
nera gyvenimo
uoj nera

Papildyta:
varciau knygyne Paleo knyga
nepamenu tiksliai pavadinimotai parasyta, kad klevu sirupas yra paleo produktas
ir bulve

Drasiai mesk ta cukru ir krakolingas bulvytes. Sunku bus tik 3 dienas , paskui persilausi ir pradesi mest svori. Kai pasieksi tikla , galesi kazkiek nuolaidziauti pradeti . Jei tai bus tik karta per savaite - svoris negriz.
Mes vakar MB gimtadieni sventem - buvo jautienos kotletai , kepti orkaiteje , troskinti kopustai su keletu bulviu, salotos . Desertui braskinis zele tortas su grietinele, rikotos suriu. Vaisinom svecius ir patys po gabaliuka.
Tortas buvo skanus , tai gerai , nes nebuvo sansu pakartoti
taigi mano svarstykles ryte vistiek parode minusa ,kuo dziaugiuosi. O va mb vet rugstys eme grauzti , uzteko ir to gabalaicio su cukrum.
belieka malta mesa ir troskintos keptos darzoves
kiausiniai
dar kad megciau tai gal butu nieko
bet man tokio maisto ant zemes gali nebut
duokit bulkos gabala ir saldzios kavos
busiu laimgiausia
bet aisku turbut nesveikiausia ir storiausia

nera gyvenimo
uoj nera

Papildyta:
varciau knygyne Paleo knyga
nepamenu tiksliai pavadinimotai parasyta, kad klevu sirupas yra paleo produktas
ir bulve

Drasiai mesk ta cukru ir krakolingas bulvytes. Sunku bus tik 3 dienas , paskui persilausi ir pradesi mest svori. Kai pasieksi tikla , galesi kazkiek nuolaidziauti pradeti . Jei tai bus tik karta per savaite - svoris negriz.
Mes vakar MB gimtadieni sventem - buvo jautienos kotletai , kepti orkaiteje , troskinti kopustai su keletu bulviu, salotos . Desertui braskinis zele tortas su grietinele, rikotos suriu. Vaisinom svecius ir patys po gabaliuka.
Tortas buvo skanus , tai gerai , nes nebuvo sansu pakartoti