Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 14:21)
tame ir esme, kad kai ismeti viska ko negali
belieka malta mesa ir troskintos keptos darzoves
kiausiniai
dar kad megciau tai gal butu nieko
bet man tokio maisto ant zemes gali nebut
duokit bulkos gabala ir saldzios kavos
busiu laimgiausia
bet aisku turbut  nesveikiausia ir storiausia
doh.gif
nera gyvenimo
uoj nera
doh.gif
Papildyta:
varciau knygyne Paleo knyga
nepamenu tiksliai pavadinimotai parasyta, kad klevu sirupas yra paleo produktas
ir bulve
g.gif

Drasiai mesk ta cukru ir krakolingas bulvytes. Sunku bus tik 3 dienas , paskui persilausi ir pradesi mest svori. Kai pasieksi tikla , galesi kazkiek nuolaidziauti pradeti . Jei tai bus tik karta per savaite  - svoris negriz.

Mes vakar MB gimtadieni sventem - buvo jautienos kotletai , kepti orkaiteje , troskinti kopustai su keletu bulviu, salotos . Desertui braskinis zele tortas su grietinele, rikotos suriu. Vaisinom svecius ir patys po gabaliuka.
Tortas buvo skanus , tai gerai , nes nebuvo sansu pakartoti wink.gif taigi mano svarstykles ryte vistiek parode minusa ,kuo dziaugiuosi. O va mb vet rugstys eme grauzti , uzteko ir to gabalaicio su cukrum.

Atsakyti
Na, man tikrai buvo sunkiau ir ilgiau bei tris dienas. Ir negaliu sakyt, kad nepasiilgstu tam tikru produktu. Bet kad keiciasi skonis ir kazkurie nevartoti produktai tampa baisiai skanus, tai irgi tiesa. Kadangi as nesu grieztai paleo, tai man patinka ta 80/20 taisykle:) lape, o gal bandykit sau sakyt jog pvz menesiui pakeiciat mityba? O paskui ziuresit kaip bus. Gali but jog sveikatos pagerejimas suteiks motyvacijos. Ir leiskit sau kazka skanaus jei LABAI norisi. Man tinka si taisykle. Kazkam gal ne..
Pvz tradiciskai ryte valgau uogu ar vaisiu su kava. Apie lunch laika-salotos su virtu keptu kiausiniu, alyvuogiu aliejus. Surio balto ant salotu. Darzoves pasirinkit megiamas. Ilgai sotu po tokio valgymo. Po kokiu 4 val geriu kava su bananu ar datulem. Arba juodo sokolado. O vakare mesos patiekalas ar troskinys jei sriubos noriu, darzoves. Jei labai norisi-bulves. Dzn vakare desertu nenoriu:) kartais ryte kose kukuruzu su ghi ar kokosu arba grikiai.
Cia ne paleo, cia kristinos gyven budas, zinaaaau:)) bet jauciuosi nuostabiai, ner negalavimu, susitvarke daug sveikatos problemu. O pieno produktai vis tik man kelia bedu..kol kas sviesta ir balta suri vartoju vis tik. Grietine pucia pilva. Pienas irgi deja kazkaip nee..
Atsakyti
Kristi na , as jau antras menuo su daliniu Paleo
nukrito tik 1,5 kg
aisku cukraus visiskai neatsisakiau
ir koki sausaini vis sugrauziu
Atsakyti
Sveikos ,merginos,
gal žinot, kaip atrodo blogas kokoso aliejus? Kaip sunervino, nusipirkau Maximoj Amritos, kaip tik akcija, bet kažkoks keistas, grūdėtas lyg gelsvas. Nors kvapo beveik nėr. Pirmą kartą man toks pasitaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 15:52)
nukrito tik 1,5 kg

keista, kad ir tiek nukrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 07 23, 13:47)
bet man rodo  tu buvai atsisakius varskes kuri laika?

Jo, pas mane gi pradzioje whole buvo 50 dienu.

QUOTE(Dusia37 @ 2015 07 23, 14:51)
Va įslysiu į jūsų temą kaip Pylipas iš kanapių . Daugiau - mažiau Paelo gyvenu nuo gruodžio ,

Kaip graziai viska aprasei, smagu 4u.gif

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 16:52)
nukrito tik 1,5 kg

Lapute, tame ir reikalas, kad tu ne paleo, todel ir nesusitvarkai su bedomis:) Gal rimtai, pamegink normal whole30 ir pamatysi kaip ims taisytis reikalai, o po to jau ir paciai bus gaila gadinti reikalus su tuo cukrumi ir bulvemis. Jaicy paklausinek, kaip ji pradzioje gere druskos r., nes irgi nevirskino, bet gi issikapste.
Atsakyti
O ka reiskia tavo dalinis paleo? Idomu koks tavo dienos meniu? Sausainiu as nevalgau..sokolado 85 proc bet cukraus siaip ne. Man padejo miltu atsisakymas, na, bet man svorio mest lyg ir nereikejo. Bet vis tiek kokia 4kg per pora menesiu nukrito. Man va taip tinka. Ir nesikankinu. O jums gal reik griezciau:)

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 15:52)
nukrito tik 1,5 kg

Atsakyti
Idomu ar rugiai yra daug geriau nei kvieciai (?) Kaip del ju gliuteno ir gliadino. Ar jie turi jo (?)
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 23, 18:22)
Idomu ar rugiai yra daug geriau nei kvieciai (?) Kaip del ju gliuteno ir gliadino. Ar jie turi jo (?)

Turi glitimo tikrai 4u.gif Isbandyta savu kailiu biggrin.gif doh.gif

Not gluten-free

Barley (including products that contain malted barley such as malted drinks, beers, ales, lagers and stouts)
Bulgar wheat
Couscous
Durum wheat
Einkorn
Emmer (also known as faro)
Khorasan wheat (commercially known as Kamut®)
Pearl barley
Rye
Semolina
Spelt
Triticale
Wheat
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2015 07 23, 15:58)
keista, kad ir tiek nukrito biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 07 23, 16:02)
Jaicy paklausinek, kaip ji pradzioje gere druskos r., nes irgi nevirskino, bet gi issikapste.

bet man arba nevirskina arba rugsciu per daug
is kur zinot, kas suvalgius vyks

QUOTE(Kristi_na @ 2015 07 23, 16:17)
O ka reiskia tavo dalinis paleo? Idomu koks tavo dienos meniu?

pusryciam kiausinis su darzovem
pietums darzoves su kokia nors mesa
vakarienei tas pats
kartais trys valgymai
kartais du
priklauso nuo skrandzio kaprizu
kava su pienu ir cukrum, bananas, ir kartais koks sausainis
bananas, sausainis ne kasdien schmoll.gif
Atsakyti
Suprantu,bet gal jo ten maziau. Del kvieciu, tai jie turi gliadino. Gal rugiuose jo ner ar ka.
QUOTE(Egless @ 2015 07 23, 17:29)
Turi glitimo tikrai 4u.gif Isbandyta savu kailiu biggrin.gif  doh.gif

Not gluten-free

Barley (including products that contain malted barley such as malted drinks, beers, ales, lagers and stouts)
Bulgar wheat
Couscous
Durum wheat
Einkorn
Emmer (also known as faro)
Khorasan wheat (commercially known as Kamut®)
Pearl barley
Rye
Semolina
Spelt
Triticale
Wheat

Atsakyti
o kaip grikiai?? irgi negalima??
Atsakyti