Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 18:38)
lotuliukas.gif
bet man arba nevirskina arba rugsciu per daug
is kur zinot, kas suvalgius vyks
pusryciam kiausinis su darzovem
pietums darzoves su kokia nors mesa
vakarienei tas pats
kartais trys valgymai
kartais du
priklauso nuo skrandzio kaprizu
kava su pienu ir cukrum, bananas, ir kartais koks sausainis
bananas, sausainis ne kasdien  schmoll.gif

O riebalus kokius vartojat? Nuo ju priklauso irgi svorio kritimas. Man per beveik du menesius -4 kg. Miltiniu nevalgiau, gal tik kokius pora kartu mazom porcijom. Bet uogas taip, kitus vaisius, o ir ledams pasidaviau. Bet jei kokia savaite kita maitinausi taisyklingai, (tik surius irgi valgydavau, dazniausiai pusryciams) maistas minimaliai apdorotas, o riebalai tik alyvu aliejus ir kokosas, tai per tas savaites pakrisdavo, o per kitas laikydavosi, neaugdavo. Smagu, kad svoris juda i prieki letai, bet uztikrintai smile.gif
Atsakyti
jei kepu tai ant alyvuogiu aliejaus unsure.gif
ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 23, 19:48)
jei kepu tai ant alyvuogiu aliejaus  unsure.gif
ir viskas  unsure.gif

Tai gal cia ir klaida g.gif Siaip as is tu, kuriom svoris labai nekrenta. Kaip supratau, kokoso ir alyvuogiu aliejai butini svorio kritimui isjudinti, bet nekepti, o zali ant darzoviu, i kava arba saukstelis po valgymu. geriausia maistasa patroskintas ant vandens, ir riebalas nekaitintas. Darzoves, mesa ant vandenuko, o kai lekstej, ta pati alyvu alieju uzpilkite nekaitinta. Tada jo riebalas islieka sveikas, karscio nesuardytas.
Atsakyti
Lape, aš jūsų vietoje alkana jausčiausi:) Kažkaip man irgi atrodo, kad riebalų trūksta. Lašinuko ar kokoso ar sviesto. Apie kepimą ant alyvuogių aliejaus diskutuota daug, daug kas laikosi pozicijos, kad kepti ant jo nereikėtų, bet galbūt kažkam tai nesvarbu..
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 07 23, 16:53)
Sveikos ,merginos,
gal žinot, kaip atrodo blogas kokoso aliejus? Kaip sunervino, nusipirkau Maximoj Amritos, kaip tik akcija, bet kažkoks keistas, grūdėtas lyg gelsvas. Nors kvapo beveik nėr. Pirmą kartą man toks pasitaikė g.gif

Dabar akcija maxinoj - norejau ir as nusipirkti. Bet sis aliejus , ne kepimui , isoriniam naudojimui. Nezinau kas ten su juo daryta ...hm nes jis kazkoks granuliuotas. O raso extra virgin.
Atsakyti
jeigu isgersiu ryte du saukstus aliejaus
vakare kokosu du sausktus
gerai bus? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turiu klausimą, o trigliceridai sotieji riebalai skaitosi ar kokie?
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 07 24, 06:05)
jeigu isgersiu ryte du saukstus aliejaus
vakare kokosu du sausktus
gerai bus?  unsure.gif


Geriau ant salotų užpilti tą aliejų. Aš pvz. pusryčiams pasipjaustau pomidoro (šalia pakepintų daržovių ir kiaušinio) ir tą pomidorą pašlaukstau su alyvuogių aliejumi. Cukraus griežtai negalima vartoti, nes čia bus tas pats kaip alkoholikas truputi kas dien paragaus alkoholio mirksiukas.gif O galite ar negalite gyventi be cukraus čia tik jūsų vienos apsisrendimas, aišku, kad galite, tai ne vanduo ir ne deguonis, be ko žmogus negali gyventi. Kol galvoje nebus girežto NE cukrui, tol jis keliaus į puodelį.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 07 23, 16:53)
Kaip sunervino, nusipirkau Maximoj Amritos, kaip tik akcija, bet kažkoks keistas, grūdėtas lyg gelsvas.

QUOTE(jolitamaria @ 2015 07 23, 23:15)
Dabar akcija maxinoj - norejau ir as nusipirkti. Bet sis aliejus , ne kepimui , isoriniam naudojimui. Nezinau kas ten su juo daryta ...hm nes jis kazkoks granuliuotas. O raso extra virgin.

Laba,
nusipirkau aš maximoje to aliejaus, mano akimis viskas gerai su juo, bent jau mūsiškėje maximoje. Jau ne pirmą ir ne antrą stiklainį būtent tokio, Amritos, naudoju, rašo, kad ekologiškas, šalto spaudimo. Nekepu aš ant jo, bet dedu į kavą, į daržovių troškinius.
O kuo skiriasi maistui ir išoriniam naudojimui, neskaitant kainos? Vat Aniros (jei neklystu dėl pavadinimo, rafinuotas) tai tikrai neskanus buvo, nebeperku tokio.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 07 24, 09:20)
Laba,
nusipirkau aš maximoje to aliejaus, mano akimis viskas gerai su juo, bent jau mūsiškėje maximoje. Jau ne pirmą ir ne antrą stiklainį būtent tokio, Amritos, naudoju, rašo, kad ekologiškas, šalto spaudimo. Nekepu aš ant jo, bet dedu į kavą, į daržovių troškinius.
O kuo skiriasi maistui ir išoriniam naudojimui, neskaitant kainos? Vat Aniros (jei neklystu dėl pavadinimo, rafinuotas) tai tikrai neskanus buvo, nebeperku tokio.



Amritos su geltona etikete - kuno prieziurai , su balta kepimui . Abu raso ,kad nerafinuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2015 07 24, 08:08)
Geriau ant salotų užpilti tą aliejų. Aš pvz. pusryčiams pasipjaustau pomidoro (šalia pakepintų daržovių ir kiaušinio) ir tą pomidorą pašlaukstau su alyvuogių aliejumi. Cukraus griežtai negalima vartoti, nes čia bus tas pats kaip alkoholikas truputi kas dien paragaus alkoholio  mirksiukas.gif O galite ar negalite gyventi be cukraus čia tik jūsų vienos apsisrendimas, aišku, kad galite, tai ne vanduo ir ne deguonis, be ko žmogus negali gyventi. Kol galvoje nebus girežto NE cukrui, tol jis keliaus į puodelį.

salotu negakžliu, bet ant pamidoro ar ant avokado tai taip

bet klevu sirupra ir stevija gaiima kaip supratau
Atsakyti
As kad nedeti cukraus,karcia kava uzkandu datule. Ar sokoladu. Su pridetu, man net nebeskanu.
Atsakyti