as nesu is tu ekstremalu, kurie pasigave ideja, megina ja igyvendint 110%. taip ir su paleo - man patiko ideja, tai paemiau ir prisitaikiau ja sau ir pagal save. i cia daznai linksniuojamus balansus, sugadintus baltymus, riebalus ir t.t. as nesigilinu ir nematau, kad kas gilintusi uzsienio paleo forumuose. sitie cia uznesti is homosanitus puslapelio.
taip, as meginau virti ghee ir dviejuose puoduose, ir slow cookery, ir baltam inde ir t.t. bet, na aciu, ne man tokie zaidimai, as turiu ir kitu darbu.
vakarykste foto tamsoj daryta, is tiesu siek tiek svesesnis gaunasi. cia sustenges, gal kiek maziau geltonas, nesusitariu as su savo fotoaparatu:

plius, as manau, kad anas pirmykstis zmogus dazniau valge BBQ negu slow cooked patiekalus, pvz po misko gaisro, kiek skanestu ten buna

as nesakau, kad sudeginta yra ok, bet as gamindama kepu ir to nesigasdinu. aisku, ne "gerai paskrudinsim ant keptuvytes" metodu, bet vistiek dauguma mano valgiu yra gaminama butent keptuvej, ant ghee; paskui slow-cookeri; garuose pagrinde darzoves ir zuvis; orkaitej - labai mazai.
del saltienos - as manau, kad ja valgyti verta, bet kuriuo atveju, nes joje daugiau gerio negu blogio [kas jo ten iesko - randa, as - ne]. is kaulu istraukti mikroelementai ir issilydziusios kremzlytes, mmm net seile patyso.