ka tik pasiziurejau savo PH, pries savaite buvo 4.5, o dabar 8 tai gerai suprantu kad gereja?

QUOTE(mėnulis @ 2015 06 17, 09:27)
Gal jus kokiu jaucio kepenu pavalgykite, sako, turtingos viskuo. Kas idomiausia, mane iki sios mitybos bandymu ir maitinimosi taip daznai jis uzpuldavo, dabar jo nebeturiu. Kas dar pagerejo...vakar pastebejau, kad nebekraujuoja dantenos. Anksciau budavo. Bet gal cia susije, kad kasdien valgau zalius spinatus 

Aha bandysiu , megstu kepenis, bet lyg siol gamindavau tik is vistos kepeneliu ir sirdeiu.
Del dantenu tai super gerai !!! Tai kaip ir porodontoze stabdoma ?
Papildyta:
QUOTE(kustucius @ 2015 06 17, 10:24)
Gal kuri turite knygą "tylieji smegenų žudikai" ?
Turiu

Sau , mamai ir brolio seimai
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 17, 10:44)
Mieloji, as jau 2metai paleo, tai tik dabar nebesuku galvos ir viskas savaime:) Viskas bus gerai ir pas tave su tuo galvasukiu, apsiramink:)
Del meslungio. Buvo jis ne pas viena, pas mane taip pat, As bageriau biomagni kokias 2 savaites ir praejo. Riesutu gal valgai? Pastarieji kisa koja magnio isisavinimui. Pernai dariausi tyrimus, tai magnis pas mane normoje, tad tikrai cukrus ir bulkos cia ne prie ko. Pagerkite su vyru magnio ir viskas praeis.
Aciu uz nuraminimus , labai reik kartais patarimo is patyrusiu.
Riesutu nevalgau , nemegeja, bet va kokoso drozliu tai kartais pavartoju . Cia irgi riesutas ... Hm ...
Pvz .: kepiau vistos krutinele , pamirkius kokoso drozlese ir kiausinio plakinyje . Labai jau vaikai norejo to miltinio traskumo.
Biomagnis , kas cia per zveris ? Nusipirkau magnio diasporal , bet ziuriu ten kazkoks saldiklis yra ;(
Papildyta:
QUOTE(Lapė... @ 2015 06 17, 12:48)
Mes su tavim ! Man irgi taip buna , po savaitgaliu.
Pagerk vandens, palaizyk kokoso ir paskaityk Tylieji smegenu zudikai
Papildyta:
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 17, 15:43)
Ar naudojat seleną ? Gal reiktų, mano nagai ne kokie, silpni, plaukai irgi metus slinko... ir dar rašo tinka sergant lėtinėmis ligomis.
Man ziema labai silpni nagai buvo - geriau zinka su vit c
Papildyta:
QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 20:33)
o as vis kankinuosu sysius bega is antro galo, nubegu pliumpt ir vel rami, po desimt minuciu vel pliumt ir vel ramu... cia gal valosi taip? ar per ana gala nesivalo?

Tanzania, gal vertetu granato zieveliu arbateles pagerti . Blogiau nebus , o gal pades . Kaikuriems per 10 min susitvarko wc reikalai.
http://www.homosanit...ta_zarnoku_beda
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 17, 22:41)
Papildyta:
Tanzania, gal vertetu granato zieveliu arbateles pagerti . Blogiau nebus , o gal pades . Kaikuriems per 10 min susitvarko wc reikalai.
http://www.homosanit...ta_zarnoku_beda
tokio dar nebuvau girdejusi, aprasytas kaip stebuklas

QUOTE(Gumbine @ 2015 06 12, 11:25)
Anksčiau spuogai kildavo tik per pms ar mm, o šį karta kaip suprantu organizmo valymas. 

QUOTE(dives @ 2015 06 16, 09:08)
Gal zinot del ko staiga atsirado dantu apnasos? Ar cia itakoja pasikeitus mityba kazkaip?
spuogai, apnašos...stebiu savo organizmą, jausmas, kad kaip tik esu užsiteršus kažkokia, sakot čia valymasis?
o kodel tada seniems žmonėms tos apnašos būna? kai jau organizmas visas "suvarytas" būna, aš tai šokiruota nuo tų apnašų visdar, valau valau dantis

QUOTE(jaicy @ 2015 06 16, 10:45)
jei neklystu- baltymo per daug?
kaip žinot dabar

QUOTE(Nidulia @ 2015 06 16, 11:10)
Jooooo, as labai jauna
As tik atrodau jauna, bet smagu kai saleje pastovus bernai sveikinasi ir kalbina

super

QUOTE(Gumbine @ 2015 06 16, 12:49)
Aš irgi tą pastebėjau, dabar jau lyg ir mažiau, bet ypatingai pirmą savaitę tai atrodo dantis galiu valyti, tiesiog šveisti po kiekvieno valgio.
QUOTE(tytuka @ 2015 06 16, 22:07)
Ir man apnasu padaugejo, bet ne per kiekviena valgyma. Dar troskina, o svarbiausia ir bjauriausia, prakaitas upem liejasi

QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 21:17)
ka tik pasiziurejau savo PH, pries savaite buvo 4.5, o dabar 8 tai gerai suprantu kad gereja? 

kaip pasitikrint ta ph, juosteles perkat paprastoj vaistinej?
QUOTE(dives @ 2015 06 17, 23:11)
Nidulia buvo idejusi, bet taip greit neradau, cia is googlinau, tai tas pats tik gal kitais zodziais

Tiriamojo asmens paprašoma atsisėsti. Tada jo paprašoma giliai įkvėpti ir nekvėpuoti kiek įmanoma ilgiau. Rezultatas užrašomas sekundėmis.(pvz. 60 sek.) Taip pat užrašomas kvėpavimo dažnumas.(pvz 16 kartų/min). pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5). Taigi, jei kvėpavimo greitis yra 16, o kvėpavimo sulaikymas 60, mes gauname 16-(60/5) = 16-12 = 4. Tai yra pH indeksas (jis tiesiogiai neatitinka pH, tačiau šį indeksą jūs lengvai galite apskaičiuoti ir jis suteikia tikslią informaciją apie kraujo rūgščių-šarmų pusiausvyrą). Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje. pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis. Ketogeninis asmuo dažnai turės indeksą žemesnį už nulį . Tai priešingai pH parametrui - indeksui didėjant, organizmas rūgštėja. pH indeksas išskaičiavimas yra vienintelis praktinis būdas žmonėms patiems apskaičiuoti jų kraujo pH pusiausvyrą. Šios informacijos negausime iš šlapimo ir seilių matavimų.
Rūgščių pusiausvyrai sutrikus, kvėpavimo dažnumas yra 19 ar daugiau. Viena išimtis yra kvėpavimo rūgštingumas su aukštu kraujo spaudimu, kur kvėpavimo dažnumas gali sulėtėti. Kvėpavimo sulaikymo trukmė 40 sek. ar mažiau. Kai kvėpavimo sulaikymas dalijamas iš 5 ir rezultatas atimamas iš kvėpavimo dažnumo ( pH indeksas), rezultatas paprastai būna 10 ar didesnis.
Šarminei pusiausvyrai sutrikus, kvėpavimo dažnumas yra 13 ar mažiau. Viena išimtis yra kvėpavimo šarmingumas, kur kvėpavimo dažnumas gali padidėti. Kvėpavimo sulaikymo trukmė 65 sek. ar daugiau. pH indeksas paprastai būna 5 ar mažesnis.
Esant medžiagų apykaitos šarmingumui, šlapimo pH yra daugiau už 6.3, seilių pH paprastai yra mažesnis už 6.6.
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 17, 15:43)
Skaitau "Kviečių pilvas " . kol kas Smegenų žudikai įdomesnė 
Ar naudojat seleną ? Gal reiktų, mano nagai ne kokie, silpni, plaukai irgi metus slinko... ir dar rašo tinka sergant lėtinėmis ligomis.

lasiniuose ir kokoso aliejuje ar ne seleno kalnas? Cinko gali buti trukumas, pastarasis plaukams ir spuoguotosioms:)
QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 20:33)
o as vis kankinuosu sysius bega is antro galo, nubegu pliumpt ir vel rami, po desimt minuciu vel pliumt ir vel ramu... cia gal valosi taip? ar per ana gala nesivalo?

manau, kad tai reakcija I padidinta riebalu kieki.
QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 21:17)

Zinok, svyruos dabar kol kas kaip svytuokle I abi puses ir tai normalu. Ne taip greitai nusistovi ties normaliu ph. Dabar gali vel buti maziau 7, po to vel virs 7 ir t.t.
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 17, 22:41)
Aciu uz nuraminimus , labai reik kartais patarimo is patyrusiu.
Riesutu nevalgau , nemegeja, bet va kokoso drozliu tai kartais pavartoju . Cia irgi riesutas ... Hm ...
Niu taip - riesutas
Pvz .: kepiau vistos krutinele , pamirkius kokoso drozlese ir kiausinio plakinyje . Labai jau vaikai norejo to miltinio traskumo.
Biomagnis , kas cia per zveris ? Nusipirkau magnio diasporal , bet ziuriu ten kazkoks saldiklis yra ;(
Niu taip - riesutas

Magnio cirtatas be jokiu priedu
Maisto papildas bioMagnesium 300mg milteliai pakeliuose N30
http://www.vaistai.l...liuose-n30.html
QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 23:01)
reikes ryt pabandyti jei nepraeis, nes neturiu granato, bet raso dziovintas zieveles kazi yra ju kur pirkti? 

Tai tikrai ir yra stebuklas:) As tai turiu susidziovinusi granato zieves. Nemaciau pardavime jos. Nusipirk granata ir susidziovinusi turekis jo zieves.
cia dar rusu kalba apie granata
http://ruklinok.info...2011-01-04-1360
QUOTE(dives @ 2015 06 17, 23:11)
spuogai, apnašos...stebiu savo organizmą, jausmas, kad kaip tik esu užsiteršus kažkokia, sakot čia valymasis?
Kiek metu terstas buvo organizmas?
super
Geriebiau hantelius sunkesnius Jūsų įkvėpta
Jei nepratusi, tai neciupk is karto tokiu, kuriu nepakeli:) Po truputi didink svori. Bet ir ne 1/2 kg, cia jau tikrai tirli pirli
Pradek nuo 2 po 3 kg svarmenu ir kuri laika su tokiais sportuok, po to jau galesi imtis 2*4kg. ir t.t.
Kiek metu terstas buvo organizmas?
super

Jei nepratusi, tai neciupk is karto tokiu, kuriu nepakeli:) Po truputi didink svori. Bet ir ne 1/2 kg, cia jau tikrai tirli pirli

Cia mes kalbame apie ph paskaiciuojama pagal kvepavima.
O, Tanzania jau parase, saunuole:)
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 17, 23:45)
Cia mes kalbame apie ph paskaiciuojama pagal kvepavima.
Aciu, Tanzanijai

mano vistiek 2 gaunas, ar valgiau anglis ar dabar nevalgau...arba neteisingai matuoju....nes kvėpavima laikau kol jau atrodo apalpsiu...
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 17, 22:45)
lasiniuose ir kokoso aliejuje ar ne seleno kalnas? Cinko gali buti trukumas, pastarasis plaukams ir spuoguotosioms:)
labas rytas, aš irgi taip pagalvojau 

Labas rytas ,
Per m-1 paleolitiska anekdota nugirdau :
Vegetaras - senovinis zodis ,kiles is indenu klabos. Jo reiksme - blogas medziotojas.
Is tikruju stebuklingas vaistas .
Esu macius kaip padejo vienam zmogui. Svogeriui pasidare bloga, nuo streso matyt ( jie kraustesi i kita nama , o jis baisingas pedantas , bijo,kad kas suduz, sulus) . Ryte pasidare bloga - vemia, triedzia , guli silpnas , net eiti nebegali, tai atsigule i vonia .
Jo zmonai daviau zieveliu arbatos. Dariau is nedziovintu. Ir idaviau staipsni.Ten parasyta ,kad suveikia per 10 min arba kartoti po 3 val.
Zmona sugirde ta arbatele ir nuejo zemyn , po 10 min vyriskis nusileido is vonios ir abu laimingi po valandos jau ikejoj buvo , pirkosi dezes kraustymuisi.
Isjungiau savo parasa
, na negaliu niekaip to vieno kg numesti . Tilindziuojuosi jau tris savaites , be jokio plonejimo. Matyt visti, per daug valgau . Viskas man taip skanu, seimynai irgi . Vyresnioji ,jei kur uzsilaiko , tai sms klausineja ,kelinta vakariene , kad jokiais budais nepraleisti ir dar drauge atsiveda . Tai dabar dazniausiai kokie 8-9 valgytojai susirenka , na tai ir stengiuosi.
siandien saltibarsciai bus su kiausiniais vietoj bulviu .
Papildyta:
Na gerai nebedesiu tu drozliu . O kaip del pacio kokoso aliejaus ? Tai juk riesuto dalis ?
Vegetaras - senovinis zodis ,kiles is indenu klabos. Jo reiksme - blogas medziotojas.
QUOTE(tanzania @ 2015 06 17, 23:01)
reikes ryt pabandyti jei nepraeis, nes neturiu granato, bet raso dziovintas zieveles kazi yra ju kur pirkti? 

Is tikruju stebuklingas vaistas .
Esu macius kaip padejo vienam zmogui. Svogeriui pasidare bloga, nuo streso matyt ( jie kraustesi i kita nama , o jis baisingas pedantas , bijo,kad kas suduz, sulus) . Ryte pasidare bloga - vemia, triedzia , guli silpnas , net eiti nebegali, tai atsigule i vonia .
Jo zmonai daviau zieveliu arbatos. Dariau is nedziovintu. Ir idaviau staipsni.Ten parasyta ,kad suveikia per 10 min arba kartoti po 3 val.
Zmona sugirde ta arbatele ir nuejo zemyn , po 10 min vyriskis nusileido is vonios ir abu laimingi po valandos jau ikejoj buvo , pirkosi dezes kraustymuisi.
Isjungiau savo parasa

siandien saltibarsciai bus su kiausiniais vietoj bulviu .
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 17, 23:45)
Taip riesutas
Na gerai nebedesiu tu drozliu . O kaip del pacio kokoso aliejaus ? Tai juk riesuto dalis ?
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 18, 09:12)
Labas rytas ,