Aš galiu Vilnietiems perleist koduką. Pati esu ne iš Vilniaus, bet jeigu Vilnietė persiųs man keletą prekių perleisiu.
QUOTE(darlia25 @ 2015 06 10, 18:27)
nu jau kaip susinervinau siandien gavusi is Vente-privee Disney likusias prekes
negaqna kad batus vienoje dezeje ne ta dydi idejo ( vietoj 26 dydzio idejo 35 dydzio basutes) tai dar ir tasytes neidejo
pirma deze didziule, nepilnai pakrauta, o antra deze is vis gavau su trimis daiktukais . tai jau daugiau su vente privee neprasidesiu
du uzsakymus dariau- ir abu atejo dviejose dezese ir nevisai tokie, ka uzsakiau. tai sakyciau per didelis atsitiktinumas

pas mane iš vente Garvalin atėjo šiandien. viskas

Kurios perkat didesniais kiekiais ar neturit problemų su www.everything5pounds.com
nuo lapkričio mėn nesu gavusi teisingo užsakymo amžinai klaidos
kai persikėlė į kitą sandėlį neatrašinėja ilgai laukiu po mėn pinigų kol užknisa rašinėju kas savaitę negrąžina pinigų neatrašo laiškų
nuo lapkričio mėn nesu gavusi teisingo užsakymo amžinai klaidos

Merginos, o kaip panaudoti dar ta temperaturos nuolaidos koda greta rubu kodo? Nes su rubais viskas ok rodo su nuolaida o yra vienas daktelis is temperaturos nuolaidos tai jo dar didesne kaina nei atsiustame krepsiuke rodo...nemoku

QUOTE(geguziukas1 @ 2015 06 10, 18:17)
Merginos, o kaip panaudoti dar ta temperaturos nuolaidos koda greta rubu kodo? Nes su rubais viskas ok rodo su nuolaida o yra vienas daktelis is temperaturos nuolaidos tai jo dar didesne kaina nei atsiustame krepsiuke rodo...nemoku 

temperaturos nuolaida galioja nuo tam tikros sumos ir pritaiko tiesiai krepselyje. pasiskaitykite prie salygu
QUOTE(Deme @ 2015 06 09, 16:16)
Deme ,gal kartais dar nepirkote is Mytoys,gal dar galeciau prisijungti

Neprisibeldziu i az,pilnaaa

Vis dar renku mark spencer
[SIZE=7] 20 proc uniformoms
murcikas@gmail.com vilnius, galiu persiusiti

Sveikos,
Norejau paklausti Ar siunciates is coccodrillo.pl i lt?
Norejau paklausti Ar siunciates is coccodrillo.pl i lt?
galiu perleisti koduka mytoys, 30 off rubams ir batams
Papildyta:
Panos, kazkodel negaliu prisijungti prie amazon account. gal uzblokavau
Raso:
Leider konnten wir Deine eingegebene E-Mail-Adresse nicht identifizieren. Bitte versuche es noch einmal oder wende Dich an unseren Kundenservice.
Papildyta:
atiduotas
Papildyta:
Panos, kazkodel negaliu prisijungti prie amazon account. gal uzblokavau

Raso:
Leider konnten wir Deine eingegebene E-Mail-Adresse nicht identifizieren. Bitte versuche es noch einmal oder wende Dich an unseren Kundenservice.
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2015 06 10, 20:22)
galiu perleisti koduka mytoys, 30 off rubams ir batams
atiduotas