Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš galiu Vilnietiems perleist koduką. Pati esu ne iš Vilniaus, bet jeigu Vilnietė persiųs man keletą prekių perleisiu.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 06 10, 18:27)
nu jau kaip susinervinau siandien gavusi is Vente-privee Disney likusias prekes  verysad.gif  negaqna kad batus vienoje dezeje ne ta dydi idejo ( vietoj 26 dydzio idejo 35 dydzio basutes) tai dar ir tasytes neidejo  doh.gif pirma deze didziule, nepilnai pakrauta, o antra deze is vis gavau su trimis daiktukais . tai jau daugiau su vente privee neprasidesiu  schmoll.gif du uzsakymus dariau- ir abu atejo dviejose dezese ir nevisai tokie, ka uzsakiau. tai sakyciau per didelis atsitiktinumas

pas mane iš vente Garvalin atėjo šiandien. viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kurios perkat didesniais kiekiais ar neturit problemų su www.everything5pounds.com
nuo lapkričio mėn nesu gavusi teisingo užsakymo amžinai klaidos sad.gif kai persikėlė į kitą sandėlį neatrašinėja ilgai laukiu po mėn pinigų kol užknisa rašinėju kas savaitę negrąžina pinigų neatrašo laiškų sad.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip panaudoti dar ta temperaturos nuolaidos koda greta rubu kodo? Nes su rubais viskas ok rodo su nuolaida o yra vienas daktelis is temperaturos nuolaidos tai jo dar didesne kaina nei atsiustame krepsiuke rodo...nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2015 06 10, 18:17)
Merginos, o kaip panaudoti dar ta temperaturos nuolaidos koda greta rubu kodo? Nes su rubais viskas ok rodo su nuolaida o yra vienas daktelis is temperaturos nuolaidos tai jo dar didesne kaina nei atsiustame krepsiuke rodo...nemoku  g.gif

temperaturos nuolaida galioja nuo tam tikros sumos ir pritaiko tiesiai krepselyje. pasiskaitykite prie salygu
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 06 09, 16:16)
galioja ir batams smile.gif

Deme ,gal kartais dar nepirkote is Mytoys,gal dar galeciau prisijungti blush2.gif
Neprisibeldziu i az,pilnaaa biggrin.gif
Atsakyti
Vis dar renku mark spencer 4u.gif [SIZE=7] 20 proc uniformoms 4u.gif murcikas@gmail.com vilnius, galiu persiusiti
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti Ar siunciates is coccodrillo.pl i lt?
Atsakyti
Gal kas renkate is mytoys, prisijungciau su viena prekyte ax.gif
Atsakyti
galiu perleisti koduka mytoys, 30 off rubams ir batams
Papildyta:
Panos, kazkodel negaliu prisijungti prie amazon account. gal uzblokavau g.gif

Raso:

Leider konnten wir Deine eingegebene E-Mail-Adresse nicht identifizieren. Bitte versuche es noch einmal oder wende Dich an unseren Kundenservice.
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2015 06 10, 20:22)
galiu perleisti koduka mytoys, 30 off rubams ir batams

atiduotas smile.gif
Atsakyti
ar kas rinksit Vilniuj mytoys? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 10 birželio 2015 - 19:34
Norėčiau Vilniuje pirkti mytoys.de su -30proc. kodą turiu. Ar būtų besijungiančių?
norėtųsi 4 asm. galiu persiųsti per paštomatą pageidautina
pirkčiau apie 23 val.

zebriuk@gmail.com
Atsakyti