Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 06 10, 08:39)
turiu šias mėlynas balerinas. tai pagyrų n sulaukiau smile.gif kartą pakliuvau į liūtį su jais, [ermirko kiaurai, padėja ant gyvatuko, išžiuvo ir kaip niekur nieko smile.gif

4u.gif Aciu uz atsiliepima, as nusiunciau juodus, nes gaila, melynu nebera 38 dydzio. O melyni man kaip saldainis wub.gif Koki dydi turit, gal vidpadi galit pamatuot, jei 37 arba 38 4u.gif
Dar gal turesiu progos pakoreguot uzsakyma.

Ar mytoys Kaune su 30 proc. dar kas perkat? Man 138cm vaikinukui labai noretusi tokios triukes, tik kaip supratau is atsiliepimu, kad jos mazintos, bet gal 146/152 dydis butu geras g.gif
Visai nedarugauju su vokieciu kalba, bet kaip suprantu, ji ne pukine, tik kazi, ar silta bus? g.gif
http://www.mytoys.de...0.05.12/3670944
Atsakyti
Na kaip, apsipirkot striukėm? smile.gif

aš buvau gavus koduką iš vienos narės, iki vidurnakčio sėdėjau , krepšiuką dėliojau, būčiau apsirūpinus striukėm ir batais ir pati, ir kitus apipirkus, 3 metams į priekį biggrin.gif , o suvedant koduką - piššššš... parašė kad klaida ir kodukas neatpažįstamas... Vienžo, vakar mytoys leidos sutaupyti krūvą eurų biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galite kuri atsakyti - ar į SportsDirect grąžinimą/keitimą kedų darant reikia juos atgal siųsti su originalia dėže, ar galime perpakuoti? Skaitom sąlygas - tai nesuprantam, kokią pakuotę jie turi omenyje - ar batų dėžutę, ar pašto pakavimus ir ar "sellable condition" nereiškia, kad turi būti su dėže g.gif

Pirko brolis Nike kedus bėgimui 9 dydžio, bet puse dydžio per maži, nori pasikeisti..

ačiū iš anksto už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Vaikus striukėm apipirkot, dabar gal sau norit biggrin.gif
Iš tikro tvarkiau spintą, žiūriu tik vietą užima, per maža man, Uniqlo S dydžio, nauja, juoda, gal kam reik, 66 eur.

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
merginos kurios per mane vakar uzsakinejot mytoys - kolei kas jokiu naujienu, siandien atsidarius saskaita vis dar rodo artypilni krepseli, be keliu trukstamu daiktu. Jokiu pastabu prie mano uzsakymu nera.
Radau mytoys aptarnavimo centro kontaktus. Surasiau meilus anglu kalba, visur kur tik radau. Tikiuosi jie angliskai skaito. Na jei jau aptarnauja puse pasaulio - privalo skaityt. Lauksiu atsakymo - kai tik turesiu ziniu pranesiu. Dar niekada tokios nesamones nebuvo nutike....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziukas1: 11 birželio 2015 - 08:51
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 11, 08:21)
Mergaitės, gal galite kuri atsakyti - ar į SportsDirect grąžinimą/keitimą kedų darant reikia juos atgal siųsti su originalia dėže, ar galime perpakuoti? Skaitom sąlygas - tai nesuprantam, kokią pakuotę jie turi omenyje - ar batų dėžutę, ar pašto pakavimus ir ar "sellable condition" nereiškia, kad turi būti su dėže g.gif

Pirko brolis Nike kedus bėgimui 9 dydžio, bet puse dydžio per maži, nori pasikeisti..

ačiū iš anksto už atsakymą 4u.gif

As siunciu originalioj pakuotei. Pridedu visus reikiamus lapus ir suvynioju i siuntiniams skirta popieriu. Jie man rodos pabrezia net kad butu grazinama originaliose pakuotese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 06 11, 09:51)
As siunciu originalioj pakuotei. Pridedu visus reikiamus lapus ir suvynioju i siuntiniams skirta popieriu. Jie man rodos pabrezia net kad butu grazinama originaliose pakuotese smile.gif

ačiū jums už atsakymą 4u.gif

klausiu štai kodėl, cituoju iš jų return politikos:

The returned goods do not need to be in their original packaging however they need to be in a sellable condition.

g.gif beje, ant pačios nike dėžės, kurioje buvo įdėti batai - be jokių lipdukų su išmiera, kodais, dar kažkuo - tiesiog originali oranžinė Nike dėžė - viduje galėtų būti kas tik nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 11 birželio 2015 - 08:59
QUOTE(Altika @ 2015 06 10, 22:54)
4u.gif Aciu uz atsiliepima, as nusiunciau juodus, nes gaila, melynu nebera 38 dydzio. O melyni man kaip saldainis wub.gif Koki dydi turit, gal vidpadi galit pamatuot, jei 37 arba 38 4u.gif

turiu 38
tik darbe dabar nepamatuosiu
Atsakyti
Gaila prie MYTOYS nespejau prisijungti..siandien jau turbut nebegalioja kodas?
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 11, 08:56)
ačiū jums už atsakymą 4u.gif

klausiu štai kodėl, cituoju iš jų return politikos:

The returned goods do not need to be in their original packaging however they need to be in a sellable condition.

g.gif beje, ant pačios nike dėžės, kurioje buvo įdėti batai - be jokių lipdukų su išmiera, kodais, dar kažkuo - tiesiog originali oranžinė Nike dėžė - viduje galėtų būti kas tik nori.

Nu tai turi gauti jie tokios kondicijos kokius parduoti gali, tokios pacios kokios atsiunte. Tai vistiek saugiau siusti dezeje.
Atsakyti
labas rytas, kas siuntet paspirtukus, per kiek atejo, ir per kur siuncia? man praejo savaite, bet kolkas jokiu ziniu negaunu, tik uzsakymo diena laiskas, kad uzsakymas priimtas ir t.t.
Atsakyti
Merginos turiu klausimeli del tesco. " Summer 2015 Clubcard Boost. You can exchange every £5 of your Clubcard vouchers for £10 of Boost tokens to spend at F&F online." as nesuprantu ar si kortele yra mokama?? gal kazkas jau domejosi sia akcija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu is www.mangooutlet.com, gal butu norinciu pasijungti? Taiko 30 % nuolaida, bet ne viskam, reiktu tikrintis. Rinksiu tik iki 4 prekiu gauti nuolaidai 4u.gif
Sirvintos, i Vilniu galiu perduoti, visur kitur siusti galesiu.
mano el. pastas : lina.brivinskaite@gmail.com
Atsakyti