Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 13, 13:34)
Aciu smile.gif

Kad paprasta ten viskas smile.gif gali bandyt dar per cia wink.gif Spaudi pasirinkt foto, poto ja zagruzytj, ir 2 nuoroda nukopijuoji i cia, i teksta smile.gif http://radikal.ru/

Suprast aš suprantu ir su kompu man išeina, bet neišeina nuorodos nukopint su tel, nemoku blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Išėjo biggrin.gif Čia bandžiau su folga. Lakuota Ibd mango du sl, ibd black lava irgi du sl.
Gavosi apversta foto ir dar neryški doh.gif ai. Pirštų oda man labai lauposi, negalvokir, kad ten apskabiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canary*: 13 rugpjūčio 2015 - 17:14
QUOTE(Canary* @ 2015 08 13, 17:12)
Suprast  aš suprantu ir su kompu man išeina, bet neišeina nuorodos nukopint su tel, nemoku
Išėjo biggrin.gif  Čia bandžiau su folga. Lakuota Ibd mango du sl, ibd black lava irgi du sl.
Gavosi apversta foto ir dar neryški doh.gif  ai. Pirštų oda man labai lauposi, negalvokir, kad ten apskabiau biggrin.gif

Aga truksta ryskumo verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Gal si ryskesne
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 13, 18:11)

Gal si ryskesne

Siek tiek geriau, kritikos bus, prie odeliu reik mokintis kruopsciau lakuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 13, 19:18)
Siek tiek geriau, kritikos bus, prie odeliu reik mokintis kruopsciau lakuoti  4u.gif

Kritikos ir laukiu 4u.gif Ačiū už ją smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš, tik sunku man čia susivokti su tuo foto kėlimu...

user posted image
HG Red-y for the festival 2sl., HG Arctic Freeze 2sl., Vegas Nights 1sl. ir akutės

Prastas mano apšvietimas, neatitinka spalvos sad.gif
Atsakyti
Sviese, man labai gražu, tvarkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 14, 12:23)
Sviese, man labai gražu, tvarkinga 4u.gif

Pritariu,labai gražiai žiūrisi,šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviese @ 2015 08 13, 20:53)

Prastas mano apšvietimas, neatitinka spalvos sad.gif

thumbup.gif grazu.
Atsakyti
QUOTE(sviese @ 2015 08 13, 21:53)

gražu ir tvarkinga. Šaunuolė... mirksiukas.gif
Atsakyti
oi ačiū, mergaitės, net nukaitau tiek pagyrų sulaukus 4u.gif

ne visi tokie dailūs gaunasi, bijau karpyt odeles unsure.gif

user posted image
ProGel Summer fling 2sl, HG My nightly craving 2sl, Moyou štampas ir akutės

user posted image
ProGel Bikini Bottoms 3sl, ProGel Mango tango 3sl., užbarstytas blizgutis ir akutės

Vargau su tais blizgučiais, kaip jūs įtrinat juos? Aš ant nago užtepiau sluoksnį balto lako, į lempą, tada barsčiau blizgutį, pirštu paspaudinėjau ir topas.
Atsakyti
Labai gražūs nagučiai, aš blizgučius su teptuku gražiai aptepu, na nemoku paaiškint, pakabinu plokščiu teptuku ir lengvai paspausdma įtapšonoju į lipnų sluoksnį tada topas ir lempon, užsideda labai lengvai, greitai ir dailiai.... 4u.gif
Atsakyti