Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(waidu-te @ 2015 08 17, 13:17)
Kiek yra darę man ilgalaikį lakavimą, vėliau atėjus nuimti, visada nuimdavo pagrinde su ta freza. Bet kaip suprantu galima ir be jos nuimti?  blush2.gif

Jau labai patyręs meistras manau gali su ja nuiminėt, gali ir nagą pažeist žalia būdama g.gif Nuiminėju kaip parašyta pirmam psl, pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 17, 12:24)
Nuiminėju kaip parašyta pirmam psl, pasiskaityk mirksiukas.gif

As irgi su mielu noru paskaityciau, bet neradau nieko panasaus 1-am puslapy... ax.gif
Atsakyti
Pasirodo šitoj temos nėr pirmo reikalingo psl unsure.gif
čia senesnė tema ir viskas apie gelinį lakavimą pirmam psl:
http://www.supermama...?...989888&st=0
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 17, 15:08)
Pasirodo šitoj temos nėr pirmo reikalingo psl  unsure.gif
čia senesnė tema ir viskas apie gelinį lakavimą pirmam psl:
http://www.supermama...?...989888&st=0

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nezinau ar cia pataikiau bet gal galesit ka patarti, visur ieskau kursu siauliuose ir nieko nerandu, gal zinot ar buna kokie kursai siauliuose, aktualu nagu priauginimas geliu, gelinis lakavimas, minimalus manikiuro pradmenys ir kazkokia daile ar bent jau kazkas, bet kad butu normalus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afi: 17 rugpjūčio 2015 - 22:57
QUOTE(afi @ 2015 08 17, 22:57)
Sveikos nezinau ar cia pataikiau bet gal galesit ka patarti, visur ieskau kursu siauliuose ir nieko nerandu, gal zinot ar buna kokie kursai siauliuose, aktualu nagu priauginimas geliu, gelinis lakavimas, minimalus manikiuro pradmenys ir kazkokia daile ar bent jau kazkas, bet kad butu normalus  4u.gif

Laba.Turiu pažįstamą Šiauliuose,ji mokėsi Tarptautinis nagų estetikos mokymo centras, Šiauliai facebooke suvesk ir išmes jų psl.Atsiliepimai geri 4u.gif gal rasi pas juos sau tinkamus kursus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Geliniu nagu lakavimu uzsiimu jau metus laiko ir jlienciu vis daugeja..tai reiskia kad ir nagu visokiu buna..vienom geriau laiko kitom prasciau.
Sakykit koki virsutini sluoksni naudojat ir kuris butu geriausias? Kaina nesvarbi tikrai..tik noriu kad uztektu vieno sluoksnio ir negeltonuotu...

Sunaudojau harmony gelish topa, bet jo po du sluoksnius dedavau...man jis kiek silpnas pasirode..ir baigiu jau sunaudoti orly topa, bet jis gaila geltonuoja, nors jokybe nesiskundziu, uztenka vieno sluoksnio.
pasidalinkit prasau savo patirtimi koks topas yra pats pats geriausias?
Baze pas mane bondas, strukturinis hg, lakai ivairus pn, progel, hg, ibd, emi
Atsakyti
QUOTE(sviese @ 2015 08 13, 21:53)

user posted image
HG Red-y for the festival 2sl., HG Arctic Freeze 2sl., Vegas Nights 1sl. ir akutės

Sveikos,
gal galit kuri pasakyti kaip nulakuoti dvejomis spalvomis vieną nagą kaip šioje foto? Kiek ieškau visur, niekur nerandu doh.gif
Ar reiktų nulakuoti šviesia spalva visą nagą ir tik vėliau per pusę kita tamsesne? O kaip jei dvi tokios spalvos, kur vienos spalvos nesinori ant kitos lakuoti? Čia tik mąstau kaip galima būtų nulakuoti ax.gif
Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2015 08 18, 13:38)
Sveikos,
gal galit kuri pasakyti kaip nulakuoti dvejomis spalvomis vieną nagą kaip šioje foto? Kiek ieškau visur, niekur nerandu doh.gif
Ar reiktų nulakuoti šviesia spalva visą nagą ir tik vėliau per pusę kita tamsesne? O kaip jei dvi tokios spalvos, kur vienos spalvos nesinori ant kitos lakuoti? Čia tik mąstau kaip galima būtų nulakuoti ax.gif
Iš anksto dėkoju  smile.gif

as tepu abi spalbas, jei ne skystaliukai tai viskas ok gaunasi.
Atsakyti
Labas 4u.gif O man labai idomu koki BIO geli naudojat ? Ir ar po jo uztepimo reikia susiausti ji ?
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2015 08 18, 14:38)
Sveikos,
Iš anksto dėkoju  smile.gif

Latina, čia lakavau iškart abiem spalvomis ir jau ne kartą, visada gerai gaunasi wink.gif va čia dar vienas panašus lakavimas :

user posted image
HG Queen of Hearts 2sl., Ibd ir akutės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(miegancioji @ 2015 08 18, 10:55)
Sveikutes.
Geliniu nagu lakavimu uzsiimu jau metus laiko ir jlienciu vis daugeja..tai reiskia kad ir nagu visokiu buna..vienom geriau laiko kitom prasciau.
Sakykit koki virsutini sluoksni naudojat ir kuris butu geriausias? Kaina nesvarbi tikrai..tik noriu kad uztektu vieno sluoksnio ir negeltonuotu...

Sunaudojau harmony gelish topa,  bet jo po du sluoksnius dedavau...man jis kiek silpnas pasirode..ir baigiu jau sunaudoti orly topa, bet jis gaila geltonuoja, nors jokybe nesiskundziu, uztenka vieno sluoksnio.
pasidalinkit prasau savo patirtimi koks topas yra pats pats geriausias?
Baze pas mane  bondas, strukturinis hg, lakai ivairus pn, progel, hg, ibd, emi

Aš tai naudoju harmony gelish topą ir visad tik vieną kartą tepu, viskas čiki būna. Vieną sluoksnį jo tepu ir ant štampo, išlaiko puikiai ir iki mėnesio.
Atsakyti