Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2015 06 25, 13:26)
Pati atsakete i klausima. Sustingo sepetukas, o stingsta tik tada, kai gauna UV spinduliu. Sepetukui galas, bet jei dar liko kiek bazes buteliuke, galima ja sunaudoti kitu sepeteliu.

O galejo nuo saules ? ant stalo uzsuktame buteliuke stovejo ir saule sviete . is gelish pasemiau teptuka, buvo geras atidarau visas apdziuves teptukas ir buteliukas, 2 teptukai per viena lakavima sustingo galutinai, dar net nebuvau ijungusi lempos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaregabija: 25 birželio 2015 - 13:53
QUOTE(gintaregabija @ 2015 06 25, 13:52)
O galejo nuo saules ? ant stalo uzsuktame buteliuke stovejo ir saule sviete . is gelish pasemiau teptuka, buvo geras atidarau visas apdziuves teptukas ir buteliukas, 2 teptukai per viena lakavima sustingo galutinai, dar net nebuvau ijungusi lempos.

Net ir saules nereikia, kita syki uztraukite uzuolaidas. Lakams geriau stalciuje. Man to dar nepasitaike, bet atrodo, kad jusu kambari pasiekia nemazai uv spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 06 25, 14:14)
Net ir saules nereikia, kita syki uztraukite uzuolaidas. Lakams geriau stalciuje. Man to dar nepasitaike, bet atrodo, kad jusu kambari pasiekia nemazai uv spinduliu.

Supratau, vadinasi bus nuo saules user posted image user posted image
Papildyta:
Net tepant atrodo ta base dziusta darosi kose tokia guziukai... Bet su tokiu sepetuku neimanoma uztepti . Paziuresiu kas su kitu sepetuku bus idejau visiskai nauja
Atsakyti
Skaitinėju senas temas, esu ryškiai įmirkus į šį forumą biggrin.gif
Ar kuri turi IBD mauve over spalvą? Vakar gavau, šiaip labai graži spalvytė, bet net padengus nagą trim sluoksniais, panagė šviečia. Gal kad naujas buteliukas? Ar ji tikrai yra silpnai pigmentuota?
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 06 25, 17:13)
Skaitinėju senas temas, esu ryškiai įmirkus į šį forumą biggrin.gif
Ar kuri turi IBD mauve over spalvą? Vakar gavau, šiaip labai graži spalvytė, bet net padengus nagą trim sluoksniais, panagė šviečia. Gal kad naujas buteliukas? Ar ji tikrai yra silpnai pigmentuota?

Silpnai pigmentuota. Turiu Mauve over jau kaip 4 men, nuvyle ji mane truputuka.
Atsakyti
Aš tą spalvą pirkau dėl mamos. Jai sakė labai patinka, bet aš matau panages šviečiant ir man nelabai. Mačiau panašią Cuccio, reiks gal tą pirkt. Sakė tie lakai geriau pigmentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 06 25, 23:16)
Aš tą spalvą pirkau dėl mamos. Jai sakė labai patinka, bet aš matau panages šviečiant ir man nelabai. Mačiau panašią Cuccio, reiks gal tą pirkt. Sakė tie lakai geriau pigmentuoti g.gif

Tai "nubezdink"..palik atsukus kur spinteleje, kuo daugiau gaus salycio su oru-patirstes ir gal reiks maziau sluoskniu,plius ismaisyk gal pagaliuku atsargiai, gal pigmentas ant dugno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 birželio 2015 - 15:16
Jolkuce, ačiū už patarimą, pabandysiu aš ją dar permaišyt 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduokite, prašau, gerą juodą spalvą. Kurios firmos jums labiausiai patinka? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2015 06 28, 08:00)
Rekomenduokite, prašau, gerą juodą spalvą. Kurios firmos jums labiausiai patinka? Ačiū

Artistic Colour Gloss “Swag” mano megiamiausia ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie jusu ax.gif Gal pasipasakosit koki topa naudojat ? koks jums geriausias ? As turiu Baha ta 2 in 1 , bet klientems jo blizgumas dingsta po keleto dienu. Turiu ta kurio nuvalyti lipnumo nereikia, irgi Baha ...tas blizga,tik tada jei kliente dar koki pusvalandi pasaugo nagucius ... ax.gif Ieskau geriausio varianto.... Girdejau Kinetics geras .... Ka rekomenduotumet ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chilli*: 28 birželio 2015 - 20:38
QUOTE(Chilli* @ 2015 06 28, 20:37)
Sveikos  4u.gif Jungiuosi prie jusu  ax.gif  Gal pasipasakosit koki topa naudojat ? koks jums geriausias ? As turiu Baha ta 2 in 1 , bet klientems  jo blizgumas dingsta po keleto dienu. Turiu ta kurio nuvalyti lipnumo nereikia, irgi Baha  ...tas blizga,tik tada jei kliente dar koki pusvalandi pasaugo nagucius ...  ax.gif  Ieskau geriausio varianto.... Girdejau Kinetics geras .... Ka rekomenduotumet ?

man patinka ACG,PN,HG topai.Kinetic ...
Atsakyti