Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Prašau, parekomenduokit gražią kokybišką mėlyną spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matauselis @ 2015 06 30, 11:13)
Prašau, parekomenduokit gražią kokybišką mėlyną spalvą smile.gif

Tamsia, sviesia , su perlamutru, su blizgesiu, ar emale? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 06 30, 12:17)
Tamsia, sviesia , su perlamutru, su blizgesiu, ar emale? ax.gif

Be perlamutro ir blizgučių smile.gif O tamsumas per viduriuką kažkoks gerai būtų. Ne žydra ir ne labai tamsi smile.gif Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matauselis @ 2015 06 30, 11:28)
Be perlamutro ir blizgučių smile.gif O tamsumas per viduriuką kažkoks gerai būtų. Ne žydra ir ne labai tamsi smile.gif Ačiū labai smile.gif

tada mano megiamiausia butu is praeitos vasaros kolekcijos ax.gif
http://www.chickette...-2014-swatches/
HG " Mali-Blu Me Away" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 birželio 2015 - 11:31
QUOTE(Jolkuce @ 2015 06 30, 12:30)
tada mano megiamiausia butu is praeitos vasaros kolekcijos  ax.gif
http://www.chickette...-2014-swatches/
HG " Mali-Blu Me Away"  4u.gif

Oooo nereali! Ačiū Jums smile.gif
Atsakyti
Gavau šiandien dar vieną grožį Ibd bustled up wub.gif nu labai graži spalvytė bent jau man, kai labai mėgstu tamsias, bordines, raudonas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi i jusu saunu kolektyva ir as wink.gif perskaiciau bemaz visas temukes, labai daug naudingos info.
Darbuojuosi su naguciais jau metai laiko, aisku namie, pradejau nuo perfect nails rinkinuko, paskui meciau ju baze ir pradejau naudoti bio geli, o topa tepiau du kartus, kad geriau laikytu. Tai klientes patenkintos buvo;) dabar jau ir baze ir topas hg, strukrutinis ir bondas taipogi hg. spalvyciu turiu is pn ir progel.
Bet hg topu istiesu nesu suzaveta, del saugumo ir ji tepu dviem sluoksniais. Tad uzsisakiau dabar jau per ebay orly fx top coat, sako kad jei gh nelaiko tai sita firma tikrai laiko...ziuresim kaip cia bus;)

Atsakyti
Mergaitės,gal kuri naudojat Salon gel gelinius lakus?Ar neskysti?Gal kas pasidalins informacija 4u.gif kaina nebloga tai gundausi išbandyti,bet atsiliepimų nerandu...
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit Cuccio Moscow red square? Ar ji realiai panaši į HG queen of hearts? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegancioji @ 2015 07 01, 19:59)
Sveikutes, jungiuosi i jusu saunu kolektyva ir as wink.gif perskaiciau bemaz visas temukes, labai daug naudingos info.
Darbuojuosi su naguciais jau metai laiko, aisku namie, pradejau nuo perfect nails rinkinuko, paskui meciau ju baze ir pradejau naudoti bio geli, o topa tepiau du kartus, kad geriau laikytu. Tai klientes patenkintos buvo;) dabar jau ir baze ir topas hg, strukrutinis ir bondas taipogi hg. spalvyciu turiu is pn ir progel.
Bet hg topu istiesu nesu suzaveta, del saugumo ir ji tepu dviem sluoksniais. Tad uzsisakiau dabar jau per ebay orly fx top coat, sako kad jei gh nelaiko tai sita firma tikrai laiko...ziuresim kaip cia bus;)

Orly topas manes ir nesuzavejo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Irce6 @ 2015 07 02, 10:54)
Mergaitės,gal kuri naudojat Salon gel gelinius lakus?Ar neskysti?Gal kas pasidalins informacija  4u.gif  kaina nebloga tai gundausi išbandyti,bet atsiliepimų nerandu...
Iš anksto ačiū  4u.gif

Nezinau nebandzius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 07 02, 11:29)
Gal kuri turit Cuccio Moscow red square? Ar ji realiai panaši į  HG queen of hearts? g.gif

Neturiu, nes anu nepirkus del ispejimo, kad sunkokai nusiima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 liepos 2015 - 11:54
Sakot, sunkiai nusiima? g.gif Mano mamai vieną kartą lakavo raudonu blizgiu laku iš Cuccio. Gal prieš pusmetį gerą. Buvau kartu, kai jį nuiminėjo, kažkaip greit ten tai manikiūrininkei išėjo jį nukrapštyt g.gif Ji dirba su Orly ir Cuccio. Sakyčiau, kai dėdavo orly, būdavo vietomis likdavo spalvos, tai bafindavo dar, o čia neliko tada.
Visgi jaučiu rizikuosiu su kokia viena spalva pradžioj ar dviem unsure.gif Man labai norisi Glasgow nights ir hearts of fire.
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 07 03, 12:53)
Sakot, sunkiai nusiima? g.gif  Mano mamai vieną kartą lakavo raudonu blizgiu laku iš Cuccio. Gal prieš pusmetį gerą.  Buvau kartu, kai jį nuiminėjo,  kažkaip greit ten tai manikiūrininkei išėjo jį nukrapštyt g.gif Ji dirba su Orly ir Cuccio. Sakyčiau, kai dėdavo orly, būdavo vietomis likdavo spalvos, tai bafindavo dar, o čia neliko tada.
Visgi jaučiu rizikuosiu su kokia viena spalva pradžioj ar dviem unsure.gif  Man labai norisi Glasgow nights ir hearts of fire.

Zinoma rizikuok, kaip kitaip suzinosi ar tau tinka ir patinka lakai tos ar kt firmos, gi tik per paciupinima viskas biggrin.gif

O as siandien prie juros noreciau maut wub.gif
user posted image
IBD Bing Cherries 2 sl. +ACG "Bride" + PRogel "Trophy cup" 2sl.
Atsakyti