Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 24tema

Tiesa, "Idil" vaistinėj Crinonas kainuoja 75,5 o Progestanas 18,50. Nuolaidos jiems nesuteikia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 10, 16:15)
Man jau neramu darosi  verysad.gif Madina jau kelias dienas neatraso  verysad.gif Pamiršo gal kad jau rytoj atskrendu  verysad.gif
Dar tos mmm niekaip nepasirodo bet savijauta tai ne kokia  verysad.gif

taigi paskambink doh.gif nu maza kas atsitiko zmogui.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 06 10, 10:39)
O kiek jums kainavo tas butukas ir kokiam laikui uzsisaket, nes dabar ziurineju ji rugsejui trim savaitem tai pigiausias 1700 euru uz 21 nakti  blink.gif

Brukstelk ir istanbulsuites - turetum uz 45-50 susitarti. Musu buvo neblogas butukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2015 06 10, 16:31)
Taip, mes planuojame pirma vizita i Bahceci Fulya IVF Center. Galit itraukti i sarasiuka. Man Kubra viska labai operatyviai atsako paaiskina. Visi mano nusiusti tyrimai,  išrašai yra perduoti gydytojui ir peržiūrėti. Šiuo metu derinam vizito laika, dairaus bilietu, apsistojimo vietos. Aš labai norėčiau vykti birželio gale, jei vyrui eis išsiprasyti kelioms dienoms is darbo. Jei neiseis birzeli, tai liepos galui paliksim.

O Kubra nepasiule kur apsistot?
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 06 10, 18:29)
Brukstelk ir istanbulsuites - turetum uz 45-50 susitarti. Musu buvo neblogas butukas  4u.gif

Sutinku,mes dbr ten vyksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 10, 15:54)
Tiesa, "Idil" vaistinėj Crinonas kainuoja 75,5 o Progestanas 18,50. Nuolaidos jiems nesuteikia...  schmoll.gif

As progestana pirkau idl vaistinej ir mokejau 21 biggrin.gif ir dar su kapeikom man rodos.. galvok, kad nuolaida gavai biggrin.gif

Maciau, nebloga lagaminuka susikrovei smile.gif sekmes parsivezant 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos:) santariskese man sake, jog jie daro gimdos nuotraukas modernesniu budu- su putomis, pacias putas reikia pirkti, 70eur. O Iprastai daromas rentgenas, jei su savo mazomis ziniomis nemaisau. Tai va, gal kam bus naudinga informacija. 4u.gif

Kaip yra su Memorial transferiu- atskirai mokamas, ar iskaiciuota i konsultacijos kaina?

Ir dar- koks stambule yra padorus apsirengimas? Peciai ir keliai turi buti pridengti? biggrin.gif
Uz visas laikau kumscius! Viskas anksciau ar veliau bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 06 10, 18:38)
As progestana pirkau idl vaistinej ir mokejau 21 biggrin.gif ir dar su kapeikom man rodos.. galvok, kad nuolaida gavai biggrin.gif
Maciau, nebloga lagaminuka susikrovei smile.gif sekmes parsivezant  4u.gif

Na turkai savam stiliuj.... doh.gif biggrin.gif
Aga, rytoj laukia dydžioji pakavimosi diena. Jaučiu eisim pirkti dar vienos kuprinės... blink.gif Jeigu kokį šeštadienį neprisiduosiu, ieškokit turkų muitinėj areštuotą... lotuliukas.gif tfu tfu tfu ax.gif Receptus turiu, visus rimčiau atrodančius dokus laikysiu prie savęs, gal viskas bus čiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 06 10, 19:00)
Ir dar- koks stambule yra padorus apsirengimas? Peciai ir keliai turi buti pridengti?  biggrin.gif

jei eisit i maldos namus tada taip, o siaip tai juk megapolis, kulturu, rasiu ir pan samysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 06 10, 19:00)
Sveikutes merginos:) santariskese man sake, jog jie daro gimdos nuotraukas modernesniu budu- su putomis, pacias putas reikia pirkti, 70eur. O  Iprastai daromas rentgenas, jei su savo mazomis ziniomis nemaisau. Tai va, gal kam bus naudinga informacija.  4u.gif

Kaip yra su Memorial transferiu- atskirai mokamas, ar iskaiciuota i konsultacijos kaina?

Ir dar- koks stambule yra padorus apsirengimas? Peciai ir keliai turi buti pridengti?  biggrin.gif
Uz visas laikau kumscius! Viskas anksciau ar veliau bus gerai thumbup.gif

Putos naujove ir maziau kenkia organizmui, bet VK man gydytoja aiskino, kad gimdos nuotraukos su ja geros nepadarys, tik praeinamuma matys, nebus informatyvi smile.gif
Transferis iskaiciuotas i konsultacijos kaina.
Atsakyti
Dabar pasijutau tarp dvieju pasauliu: VK gydytojai ir TR gydytojai. Kadangi per konsultacija TR itare man maza mioma, liepe pasidaryt GN, tuo paciu kiausintakius paziures, nors pries metus laparaskopija daryta, viskas "graziai" sutvarkyta, kiausintakiai pratekami. Sulaukusi tinkamu dienu, darausi VK nuotrauka, viskas butu kaip ir gerai, bet desinys kiausintakis pasipute, leidziant kontrasta, gydytoja po to aiskino, kad viskas pas mane gerai, jokio hidrosalpingo, pasipust galejo del kitu dalyku. Nusunciau foto i Memorial ir kaip reikejo tiketis, liepe darytis laparaskopija, jiems tas kiausintakis nepatinka sad.gif Kazkaip skirtingai mato gydytojai...Ech ir vel operacija, vel laukimas...jau birzelio gale tikejaus lagaminus krautis i TR. Be to reiks ieskoti kito gydytojo, abu kartus dariausi laparaskopija pas ta pati gydytoja, matomai, kazko nesuziurejo. ..
Atsakyti
Kaip atliekama procedura GN ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 10, 21:14)
Kaip atliekama procedura GN ?

Moteris paguldoma, kaip per apziura, gydytoja leidzia kontrasta ir atitinkamu metu su rengenu padaromos nuotraukos kelios 4u.gif
Atsakyti